Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hatunlar nasılsınız bugün bakalım... sayın kocaları şettirme bakanı buldun tabi kocayı bugün uyuyosun...uyu bakalım 4 gün izinlisin ama 5. gün sabah 7 de seni burda bekliyoruz ona göre...

oooo ruyanaz hanım kocasının kollarından ayrılıp gelemıyor bıle

bu arada yanlış duymadım çay içiyoruz dedı degılmı kız sızın baska bışı yapmanız gerekmıyormu

Bu topic evlilerin ilişkilerini canlandırmışa benziyorr :teytey:​
evet canım aynen öe oldu...
rüyacım cnm gözün aydın cnm allah ayırmasın bidaha
amin canım ama 4 gün sonra gidiyo....
günaydın hatunlar nasılsınız bugün bakalım... sayın kocaları şettirme bakanı buldun tabi kocayı bugün uyuyosun...uyu bakalım 4 gün izinlisin ama 5. gün sabah 7 de seni burda bekliyoruz ona göre...
ok ok canım 4 gün izinliyim ....
oooo ruyanaz hanım kocasının kollarından ayrılıp gelemıyor bıle

bu arada yanlış duymadım çay içiyoruz dedı degılmı kız sızın baska bışı yapmanız gerekmıyormu

valla yanen öle olu şimdi kalktım kahvaltı hazırlıycam kocişime sizlere bakayım dedim...çaydan sonra o işte oldu kız hiç kaçar mı:jeyyar::lepi:

Aşkım yaaa öpüşekmi diye mesaj atardım oda bana öpüşelim derdi sonra aşkımmmmm yaaaa çok özledim senii derdimmm birazzz cilve yapardım sonraa çıldırırdı zaten aksama kadar ne elınden telefon düşmezdi ve eve o anda gelmek isterdi zatennnn :)

aslında sevgilimi çıldırtmak değildi niyetim sadece msjlar gerçekten işe yarıyo mu diye merak ettim :roflol: Yarıyomuş sırnaşık şey

Bekarlara yapmayın demişsiniz ama yaşasın kötülük :jeyyar: kötükedihüso

Sadece sana ait olan şu bedenimde, gecenin en özel saatinde, bnmle zevkin doruklarında yakalamaç oynamak ister misin :roflol:

Kim kiminle nerede ne yapıyor gibi oldu kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Sadece sana ait olan şu bedenimde, gecenin en özel saatinde, bnmle zevkin doruklarında yakalamaç oynamak ister misin :roflol:

Kim kiminle nerede ne yapıyor gibi oldu kaydirigubbakcemile3

ama süper olmuş bence yarın eşim çarlıya inince bende yazayım bunu...:jeyyar:

ooo maşallah bizim topik buraya transver olmuş.herkezler burda.bende bi uğrıyayım dedim.
ruyacım keyifler nasıl canım benim.

rüyanaz hayrlı olsun :)) özel kalem müdürü olarak sana sevgilerimi yoluuorm :))))

rüyanaz hayrlı olsun :)) özel kalem müdürü olarak sana sevgilerimi yoluuorm :))))

saol canım kocişim izinde ya ben pazar akşamına kadar izxinliyim işlerimi sana devrediyorum sende gel kk hükümeti açıklanıo var ya o topige bekliom balım öptüm...........

merhab kızlar dun regl gunumdu bugunde geçtı dua istiyorumsizlerden nolurrr hamişolayım:)

allahrazı olsun canım :)
ben kadrıye buarada eşimel atrtışıyoduk bızde gunum gectımı geçmedımı diye gecen ay 33.gunu regl oldum bugun 34.gunu

memnun oldum canım inşallah istedigin gibi olur beni haberdar et olurmu canım öptüm.........

slm kızlar bumuyani senden haber bekliom canım gelişmeler nasıl........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…