- Konu Sahibi EU1
-
vardır cicicm vardır herkesin bi gün işi düşecek bana:jeyyar:oh oh gez bakalım sekerım.
valla uyudum sekerım kızlar yormus bıraz bugunde arkadasımda gelmıstı cat kapı bırde onun cocuklar derken yoruldum
erken yatmısım
ay yoksa bakana ıhtıyacım varmı?????:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım valla çok geç yattım uyasnamadım sabah...günaydın arkadaşlar nerdesiniz
rüyacım gen yoksun bacum
nerdesin
mınıgım günaydın cnm öptüm
kalkamadım kız rüyada uyuyyunca kaldık öle ya şimdi kalktık hemen bi kahvaltı yapalım okul saati yaklaşıo...gunaydın canım sagolasın
valla ruya bakanım gece gec yattı sımdıde kalkamadı herhalde
evet cnm haklsın galıba kocişide yokı
haydı neyse az kalmiş o zaman sorarım ona
kız rüya kalkı haydı üsküdarda sabah oldu[
ana bu ne uyksu/B]
biz isim taktık benimki jojo onunki mojo o yüzden '' jojo bugün çok yayamaz aşkım.. jojo mojoya süpriz yapıcakmış akşam ve mojo deli mutlu olucakmış'' derim zaten kopar :sm_cool:
biz isim taktık benimki jojo onunki mojo o yüzden '' jojo bugün çok yayamaz aşkım.. jojo mojoya süpriz yapıcakmış akşam ve mojo deli mutlu olucakmış'' derim zaten kopar :sm_cool:
ya nevar yaff :roflol:aslında tavsiye ederim herkezin yanında kimse anlamadan konuşabiliosunuz soran oluncada bi arkadaşın lakabı diosunuz matrak oluo :dance:
demi yani kaydirigubbakcemile5 bölece gözünüze daha şirin gelio hem kaydirigubbakcemile3
rüyanaz sırnaşık şey demek azdırma bakanı oldun sırnaşık şey
:))) günaydın kızlarrr :)))BENDE İLAN EDİYORUM GÖREVİMİ: rüyanazın özel kalem müdürü ve danısmanı :))))))
YENİ GÖREVIMDE BASARILAR DILERIM KENDIME :içelim:
ben cumartesi gecesi yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. cumartesi gecesi ben istemesemde eşim arkadaşlarıyla kahveye gider ve saat 2 den önce gelmez bu cumartesi ama malesef saat gece 00:00 da mesaj gönderdim ve eşim 00:15 de evdeydi.. yazdığım mesajda sadece şöyle yazıyordu.
"aşkım kızlar uyudu"
kısa ve net vallahi :))
kızlar bunu okuyun süper...
yaylalarda yaylattım oni....
fındık kabuguyla parlattım oni..
3 güne kadar gelmezsen....
hallettirecegim onu...
karının biri bunu kocasına yazar kocası askerdedir.......
kocanıın cevabı...
emir altında ezigim....
demir oldu kazıgım...
3 güne kadar gelirsem....
ne ..... kalır....ne büzügün..kaydirigubbakcemile2:sm_cool:
rüya buradaki kocası asker olan karı sen olamazsın dimi.........????sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?