Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar...kimse ugramaz oldu ne oldu bittimi heycanlandıran mesajlar durmak yok aşka devam..........

merhab kızlar dun regl gunumdu bugunde geçtı dua istiyorumsizlerden nolurrr hamişolayım:)

inşallah hamilelik kervanına katılırsın canım.Allah sana o annelik duygusunu eşine de babalık duygusunu yaşatsın inşallah.şimdi ben 1.5 aylık anneyim.çookk güzel bir duygu

inşallah hamilelik kervanına katılırsın canım.Allah sana o annelik duygusunu eşine de babalık duygusunu yaşatsın inşallah.şimdi ben 1.5 aylık anneyim.çookk güzel bir duygu

tesekkur edrım canım 5gun gecıkmeyle regl oldum temmuzdn berı gecıkme olmuyordu umitlendık ama napalım bisonrakı aya tasıdık umitlerimizi

bizm umitlerimiz bı sonrakı aya kaldı kızlar hepinize ayrı ayrı tesekur edıyorumkusura bkmayın pek gırmedımbuara malum bayrm telası tatlısylı temızlıgıydı derkn yarında sarma sarıcaz umitlerimzi bisonrakı aya tasıyoruz:)

kızlar iyi bayramlar ...yarın kaynanamlara annemlere falan gidicez bayramın 2 güü dönerim şimdiden yazayım dedim .....durmak yok aşka devam........
bu arada kocişim gelio 1 saat sonra burda mesajattım ama tel. kapalı açınca alır mesajı.....sadece seni özledim aşkım yazdım........

ben bayramda sevgilime ateş seni çağırıyooo yaptım :)
buraya kim yazmıştı unuttum ama kendisine teşekkürlerimi iletiyorum..a.s.

sabahtan itibaren periyodik aralıklarla "aşkım sesi duyuyo musun" die msg attım
o da her seferinde "ne sesi hayatım" dedi
ben de "ateş seni çağırıyooo" dedim
önceleri anlam veremedi tabi garibim :) ne bilsin hain planlarımı öle diil mi :jeyyar:

sonradan ne ateşi yahu demeye başladı haliyle.. ben de "akşam görünce anlarsın ne ateşi olduğunu" dedim, akşam olmadan anladı vallahi süper zeki sefkilimm :sm_cool:

ehh gerisini de yazmayayım artık, o kdr da diil :)

4 gün sonra nişanlım askerden izine geliyo ee bi farklılık yapıyım diyorum 7 ay görüşmedik kaydirigubbakcemile3

ama bi türlü karar veremedim yaaa.. hepsi birbirinden güzel

test edilmiş onaylanmışlardan tavsiyeler bekliyorum

:jeyyar::jeyyar:süpersin kuzu.......

özlemek güzel ama kavuşmak bambaşka.....
öpüşmek güzel ama sevişmek bambaşka .....
yaz bak şekerim kaydirigubbakcemile2ben denedim:jeyyar: onaylıyorum çok kuvvetli ama sen nişanlısın bak...kaydirigubbakcemile

ben böLe bişey yazsam başıma kötü şeyLer geLebiLir kaydirigubbakcemile3 6 ay kaLdı ondan sonra yazarım hihoyyyt

bende acik acik konuya girenlerdenim..canim aksam seni kuvetde bekliyorum gec kalma derim.. veya seni aksama parcaliycam canim cekti derim..
benim esim hep sms atar yemege ne var diye bir cok defa soyle birsey de yazdim..aksam yemege ben varim diye..:)

buda güsel ya gerçekten açık açık sölemek bende yaparım ama gizli kapaklı daha heycanlı oluyo bence...........

aaa buraya kimse uğramaz olmuş fisfisfis

huuuu nerdesiniz hatunlar öldünüzmi yawww:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…