Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam neler varmış kızlar sizlerde ben nişanlıma bunları yapsam düğünü beklemez be zaten zor zap ediyorum bunu yazsam göndersem şuan dağda asker koşa koşa iner valla bende kavuş muş olurum denesemmi olacakları göze alsammı ki acepkötükedihüso

:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşkım düşündümde hemşire olmaya karar verdim ama sadece bu geceliğinekötükedihüsokötükedihüso

operasyon hemşiresikötükedihüso

ancak sabah görur msjımı cevabını yarın verırım sıze 12 de uyudu koçiş

Tamam canim bekliyoruz merakla:))

Ben mesaj yazsam ne ise yarar benimki uyudu bilem pehhhhhhhhhh

Yazik enisteye napsin calisiyordur.
Onlarada hak vermek lazim bazen valla kolay degil, is yoruyor.

Tartisma anindan sonra yazin ozamanda iyi isler bencekaydirigubbakcemile2

ben sunu yazayım yıne esıme 2 sene once yazmıştı

yarın aksam ılk önce yemekmı yemek ıstersın yoksa benımı

sositosositosositosositosositososito ozaman güzelim sen eşini işten attırırsınnnn :içelim:

hahahahhaha

En iyisi is saatleri disinda, arkadaslariyla disarda takildiginda, eve cagirmak icin en iyi yöntem:)))

valla yasin'e böyle birsey desem (evlenmeden önce dememde:)) evlendikten sonra desem alacagim cevabi biliyorum. "Kizim bi dur ya dellendirme beni" :roflol:

peh ne agzun hatunlarsiniz yahu
ben nedemmmmmmmmmm evde bi oglan var bi kiz var bi de kardes var bi aylina pehhhhhhhhhhh

ben sunu yazayım yıne esıme 2 sene once yazmıştı

yarın aksam ılk önce yemekmı yemek ıstersın yoksa benımı

sırnaşık şey Buda güzel..

altinada NOT: Menüyü hazirlayacagimda, diye birsey yazardim.sırnaşık şey

Cevabi ne oldu peki bu mesaja?

hahahahhaha

En iyisi is saatleri disinda, arkadaslariyla disarda takildiginda, eve cagirmak icin en iyi yöntem:)))

valla yasin'e böyle birsey desem (evlenmeden önce dememde:)) evlendikten sonra desem alacagim cevabi biliyorum. "Kizim bi dur ya dellendirme beni" :roflol:

valla iyi taktikkk hemencecik evde adam :sm_cool: yada düşünsene kayınvalidede orturuyoruzz ve ben sıkıldım ama belli edemiyorumm hemen geçerim içeri atarım cebine bi msjj alahhhh ondan sonra kalk hanım kalk falan dürtüp dururmuşşş :teytey:

peh ne agzun hatunlarsiniz yahu
ben nedemmmmmmmmmm evde bi oglan var bi kiz var bi de kardes var bi aylina pehhhhhhhhhhh

Cocuklari gündüz gezdirip, banyo yaptirip yatirmak lazim, iyi uyurlar ozaman:)

Sonra icraata gecersin bacim.:jeyyar:

sırnaşık şey Buda güzel..

altinada NOT: Menüyü hazirlayacagimda, diye birsey yazardim.sırnaşık şey

Cevabi ne oldu peki bu mesaja?
yenı evlıydık sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırlıyodum esımde uyuyodu bu msjı attım kahvaltımı benmı dedım hemen kalkmış mutfaga gelıp sarılmıştı tabı herzamankı gıbı servısı kacırıp esım rahatsızdı demesıydı

cnm 12 de uyuyor 2 4 devrıye atıyo yıne uyuyor nöbetler sabaha kadaar ayakta gecmıyo dönuşumlu uyuyolar

ayyy eniştemin işi zor beeeee dur adamı dürtme sende rahatça uykusunu alsın adamcağızz:mymeka: tatil günlerinde yaparsınn uykusuz kalmasınn :roflol:​

he arkadaslarla bu iyi bi fikir kizlar ne akillisiniz vesselam
bi de kaynana evinde heeeeee fena fikir degil aslinda
ula durun yarin yada cumartesi denicem bunu tskler su an kontor yok da :D

Back
X