Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SENİ İSTİYORUM!.. Sevgi selinde kaybolup aşk rüzgarlarıyla savrulup, mutluluğa erişmek için..
:)

Gözlerimi kapayıp ellerim ve dudaklarımla seni ezberlemek için.. aksamı beklıorm sevgilim :)

Gözlerimi kapayıp ellerim ve dudaklarımla seni ezberlemek için.. aksamı beklıorm sevgilim :) :asigim:

Bu gece kaloriferi yakmaya gerek kalmayacak..
Bende yeterince ates var erkegim:jeyyar:
Ikimize yetekcek kadar hemde..:jeyyar:

Hemen gel.....

hohoho:))))))))))))

cimcime sen süpersin şekerim valla senden çok örnek aldım kız yani mesajlarından çaldım.........

Mutluluğun formülü çok açık
Bir sen bir ben bir de bebek..................................

aşşkımm bu gece ;Sevgini kalbimde hissetmek,gozlerine dalmak istiyorum...Oradan hic cikmamak ve kalbine akmak istiyorum...

derbi geçti arkadaşlar artık yeni msj buldum :) :asigim:
AŞKIIM BU GECE BİZİM UEFAYA GİTME GECEMİZ OLSUN... :lepi: sırnaşık şey:hooray:

tamam cevabı ve sonuçları bekliom...
belinaycım tşk ederiz paylaşım için........

yok canım olmadı o iş mesajı çekmeden ablam aradı misafirliğe bana geldiler akşam ve 23:30 gibi kalktılar sabahta iş var diyerekten hiç elleşmedim kocamayerimseniben başka sefere artıksırnaşık şey

gözüne sözüne sana doyamıyorum
kapıldım seline aşık olamıyorum
sarılıp beline şöyle yatamıyorum
fenalaştım hadi gel gel gelll:jeyyar:

yazardım ama işte evli olsamm bigün evlenirsem inş bende yazarım şimdilik size yardımcı olabilirimmm sadece-tatlicadiarzu-

naniknanik
Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye varmısın?:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy bu çok güselmişşşş:teytey::teytey:
benimde sevgilim askerde göndersemmi yaananiknaniknaniknanik

yok canım olmadı o iş mesajı çekmeden ablam aradı misafirliğe bana geldiler akşam ve 23:30 gibi kalktılar sabahta iş var diyerekten hiç elleşmedim kocamayerimseniben başka sefere artıksırnaşık şey

ee mesajlan ilgili konuşmadınız mı kız hiç aman ben olsam duramaz iki arada bi derede mesajımı begendinmi falan derdim..........:asigim:

vish hatunlar gene kudurmus ule hergun olur mu adamlari mi oldurceksiniz beeee :roflol: :roflol: :)))

valla yazık bu adamlara be bizim mesj saplantımızdan bir deri bir kemik kalıcaklar ama bence onlar hallerinden gayet mutlular

Back
X