Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elbise giydim biraz mini
iç çamaşırım tanga dantelli
atteş bastı beni aşkım çok fena
söndür ateşimi kendi musluğunla:roflol::roflol:

şiir gibi bi davet:roflol: musluğu anladınız siz:jeyyar::jeyyar:

ay bu neee
moralim bozukken bu kadar güldürdün yani beni :roflol:

aşkım acele eve gel banyodan çıktım üstümü giyerken havlum düştü alayım yerden dedim belim tutuldu hem çıplağım hem iki büklüm :jeyyar::jeyyar:

not: üşüyorum hasta olmamı istemezsin değilmisırnaşık şeysırnaşık şey

aşkım ateş seni çağırıyor :jeyyar:

bütün gücünü bu gece bana sakla :jeyyar:

bu gece olmaz çok yorgunum diyeceksen senağlama

gelirken buzhaneye uğra sırnaşık şey 2 kilo olsun...

belınaycım dun olanları aynen anlatıyorum

esım 12.30 da geldı eve

mesajımı aldınmı dedım yok tlf arabadaydı dedi
hımm dedım gıt bak ozaman dedım

sonra gıttık yattık nasıldı msj dedım valla okumadım yıne dedı

aldım tlfonumu gönderılenlerden okuttum gul gul oldu görcksınız sonra bel agrıları basladı askım yarın daha guzel bı gece gecırırız olurmu dedı eee nedıyım olur dedım

ayyyyy enişteciğim yorgunv e unutkan tele bile bakamamış ama bu akşama söz vermişş sibelcimmm hımm mesajl aındı Çok üzgünüm çoook

tobibu arada sende vaerryaa az fena değilsin heee gülmekten öldüm burdaaa iş yerindekilerde ne odlu die soruyorr hadi ver cevabı verebilirsen :teytey:

ayyyyy enişteciğim yorgunv e unutkan tele bile bakamamış ama bu akşama söz vermişş sibelcimmm hımm mesajl aındı Çok üzgünüm çoook

tobibu arada sende vaerryaa az fena değilsin heee gülmekten öldüm burdaaa iş yerindekilerde ne odlu die soruyorr hadi ver cevabı verebilirsen :teytey:

gül belinayım gül..çağar bayan arkadaşalrıda yanına iş yerindeki onlarda faydalansılar-tatlicadiarzu-
bu arada şekerim alakasız olcak ama moda topiclerinden falan yazdıklarını okuyorum tarzın falan yorumların çok şekersin cnmmm (şimdiye kadar sana yorum yazmak kısmet olmadı araya sıkıştırayım dedimkaydirigubbakcemile3)

gül belinayım gül..çağar bayan arkadaşalrıda yanına iş yerindeki onlarda faydalansılar-tatlicadiarzu-
bu arada şekerim alakasız olcak ama moda topiclerinden falan yazdıklarını okuyorum tarzın falan yorumların çok şekersin cnmmm (şimdiye kadar sana yorum yazmak kısmet olmadı araya sıkıştırayım dedimkaydirigubbakcemile3)

yok kızzz şirkettekilere baktıtımıyım hiiiç abooovv burda beni uslu hanım hanımcık kız die biliyorlar ( gerçi öyleyim ama ):utangac: neyse canım çok teşekkür ederim iltifatın içinnn ozaman benimde alakasız olacak çok özür dilerim herkesden ama beni daha yakından tanıman için şu linke tıklayabilirsin a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...icinden/229160-biz-boyleydik-boyle-olduk.html

elbise giydim biraz mini
iç çamaşırım tanga dantelli
atteş bastı beni aşkım çok fena
söndür ateşimi kendi musluğunla:roflol::roflol:

şiir gibi bi davet:roflol: musluğu anladınız siz:jeyyar::jeyyar:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
anlayamadık bacum aç biraz daha...

aşkım acele eve gel banyodan çıktım üstümü giyerken havlum düştü alayım yerden dedim belim tutuldu hem çıplağım hem iki büklüm :jeyyar::jeyyar:

kız eftalya ne çakalsın ne nasıl bişisin bee walla benım bile hoşuma gitti ayol yani erkek olsam...kötükedihüso
iki büklüm çaresiz hatunuma ben kaydirigubbakcemile

bu biraz sagdan soldan yazilanlardan araklama gibi olmus kaydirigubbakcemile3
ben bu kadar açik yazamazdim ustu kapali anlatmayi tercih ederim ama hos olmus tskler.

bi kutum bi de gazozum var önce hangisini açmk istersın?

yazın kızlar yazın eşim çnümüzdeki çarşamba gecesi burda allah izn ederse o gün onu mesaj yagmuruna tutçam sizin sayenissde........

allah senı ne yapmaya ekmek elde su gölde ama bızım adam uykuda allah allah delı eder bu adam benı kız yoksam benı oyalıyomu erif

allah senı ne yapmaya ekmek elde su gölde ama bızım adam uykuda allah allah delı eder bu adam benı kız yoksam benı oyalıyomu erif

sibell kız kudurdunmu :mymeka: çık ozaman üstüne tepin herifin şöyle bir dans yap ona
sositososito

kocaya tecavüzde ceza varmı acepkaydirigubbakcemileCADIARZUŞenizŞenizsositosositolaelaelaelaelae:roflol::lepi::roflol::enbuyukkk:

sus kızz aaaaa valla bu topic seniiyice kudurttu yada içinde vardıdaa bizmi çıkardıkk vay turgay eniştemin halinee
:roflol:

Back
X