• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur hele senin yumurtlama bittimi ben onda beyaz akıntı var diye umutlandım 🤣
Sen çalışıyon zaten her gece yoksun meydanda 🤣
Edepsüzzzzz🤣🤣🤣🤣🤣calismiyomda hergece 🤭🤭🤭saatlerimiz tutmuyo.biz 10da oturuyo oluyoruz kocisimle , siz 12 oldu diye yatiyonuz.😁vallahi yok oyle bisey. 🤪simdi dr.den geldim.saat 3de aricaklar gutgutlar.kan sonucu icin. Ogrencez bakalim nolmus yimirtalarin durumu.hfta sonu catlamisda diyebilir,bugun catlayacakda .Farketmez calistim ben zaten 🤣

Edepsüzzzzz🤣🤣🤣🤣🤣calismiyomda hergece 🤭🤭🤭saatlerimiz tutmuyo.biz 10da oturuyo oluyoruz kocisimle , siz 12 oldu diye yatiyonuz.😁vallahi yok oyle bisey. 🤪simdi dr.den geldim.saat 3de aricaklar gutgutlar.kan sonucu icin. Ogrencez bakalim nolmus yimirtalarin durumu.hfta sonu catlamisda diyebilir,bugun catlayacakda .Farketmez calistim ben zaten 🤣
Şaka diyorum kız senin yumurtalar bi belli olsun hele senden de ümitleniriz daha senin yumurta nerde o belli değil 🤣

Daha yumurtlamadan 3 4 gün anca gecti 🤣 ne ara cıkacak sen bizi takip etmiyonmu napıyon hem bu ay benim umudum yok beni şimdiden negatife sayın 🤣
Ben dun gece burda hamile bi bayan sey yazmis,( etiket nasil yapiyonuz ya , bilsem etiketlicektim .)koyu sari yogun akintim oluyo normal yazmis.

Back
X