Ya sen yeni yumurtluyon bence akıntın bugün gelmiş zaten. Sana değerlendir diyorum beni tek ilişkiyle hamile kalanlara etiketliyosunKızzz çok fena girdi hemde yinemi yumurtluyommm
Tavuk oldum cıktım,
Ben çok seviyorum çocukları yaa vallaİkinci iyi cesaret
Bende pkoluyum
Soldan vurdu benisağ sağlam adet düzensizliği kilo tüy yok
Kızlar bende de kilo var tüy var pkos yok nasıl oluyor buBak o zaman ne sorcam sana
Bende tüylenme var ama diğer sıkıntılar yok .
Dolayısıyla bizimki hafif pkos mu oluyor
Daha mı sansliyiz adet olabildigimiz için ?
Bunu hep merak ediyorum da
Bak hamileysem bu ay bu mesajı bulup yapıştıracam alıntıya bakkk bakk inadım tuttu bakkkYa sen yeni yumurtluyon bence akıntın bugün gelmiş zaten. Sana değerlendir diyorum beni tek ilişkiyle hamile kalanlara etiketliyosun
Doktorun yanlıştır bazı doktorlar teshisleyemiyorKızlar bende de kilo var tüy var pkos yok nasıl oluyor buadetim düzenli ama yumurtalar gelişmiyor
Canım yumurta derken normal biri bir ayda 1 veya 2 yumurtası olusuyosa benim 12 13 tane küçük küçük oluyo gelişmiyo vücdu yetişemiyo hepsine bende böyle ama sen normal yumurtlayıp gelişmiyosa onun adı ne bilmiyorumKızlar bende de kilo var tüy var pkos yok nasıl oluyor buadetim düzenli ama yumurtalar gelişmiyor
Öylede oluyo ben 1 yıl pkolu oldugumu bilmeden gezdim 1 yıl sonra baska doktor dedi pko var diyeDoktorun yanlıştır bazı doktorlar teshisleyemiyor
Ya bize doktor gün aşırı diyor ondan bile tedirgin oluyoruz ya aşırı olan günde kaçırırsak diye tek ilişkiye ben cesaret edemem gibime geliyorBak hamileysem bu ay bu mesajı bulup yapıştıracam alıntıya bakkk bakk inadım tuttu bakkkbakkk tavuk gibi bakk demeye başladım ya ben seninle konusurken kendimi kaybediyorum iyiki varsın ya
E EbrarAsell imm sende iyiki varsın
En yakın akrabalarımdan daha yakın hissediyorum sizi kendimeoyyy canlarım benim
Aşırı olsa ne gibi bı zararı varmis ki kuzumYa bize doktor gün aşırı diyor ondan bile tedirgin oluyoruz ya aşırı olan günde kaçırırsak diye tek ilişkiye ben cesaret edemem gibime geliyor
Oyy sevgi pıtırcığı sizler de iyi ki varsınızzz
Tamam sen tam gaz devam et yola durma sakın içinden nasıl geliyosa öyle yap sonra bana sen durdurdun beni dersin senin dırdırını çekememYa bize doktor gün aşırı diyor ondan bile tedirgin oluyoruz ya aşırı olan günde kaçırırsak diye tek ilişkiye ben cesaret edemem gibime geliyor
Oyy sevgi pıtırcığı sizler de iyi ki varsınızzz
O zaman hepsi yanlış olabilirDoktorun yanlıştır bazı doktorlar teshisleyemiyor
Gün aşırı derken 1 gün var 1 gün yok bu zavallımda o bir günde yumurta giderse diye korkuyo haklıda yani benim eşimde sorun olmasa ben hergünü degerlendiririm ama yok işteAşırı olsa ne gibi bı zararı varmis ki kuzum
Hah o inciler yoksa korkma senO zaman hepsi yanlış olabilirHormonlarımda pkos belirtisi yok ultrasonda inci gibi dizilmiş yumurtalar da yok başka belirtisi var mı ki İnsülin direncim var bi de
Sanırım sperm kalitesini düşürmemek adına ama bazı doktorlarda her gün diyor bu hamilelik mevzularında doktorlar bile bir noktada birleşemiyor en iyisi kendi bildiğini yapmak yaAşırı olsa ne gibi bı zararı varmis ki kuzum
Valla yaparım dırdırTamam sen tam gaz devam et yola durma sakın içinden nasıl geliyosa öyle yap sonra bana sen durdurdun beni dersin senin dırdırını çekemem
Durma durma devam et bi daha adet olana kadar seni bir daha adet göremeyip hamile kalasıca seniiiValla yaparım dırdır
Aminnn inşallahhhhhh teşekkür ederizHanimlar Allah hepinizin gönlüne göre versin
Benim ablam üç dört doktordan gelen hamile değilsin ve kisirsin zaten tanısından sonra çaresizce başka doktora gittiginde ne demek hamile değilsin 5-6 haftalık hamilesin müjdesini almıştıO zaman hepsi yanlış olabilirHormonlarımda pkos belirtisi yok ultrasonda inci gibi dizilmiş yumurtalar da yok başka belirtisi var mı ki İnsülin direncim var bi de
Yok bak yumurtlama dönemi bitince bırakılabilirDurma durma devam et bi daha adet olana kadar seni bir daha adet göremeyip hamile kalasıca seniii
Nasıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?