Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pkoluyum
Soldan vurdu beni sağ sağlam adet düzensizliği kilo tüy yok
Bak o zaman ne sorcam sana
Bende tüylenme var ama diğer sıkıntılar yok .

Dolayısıyla bizimki hafif pkos mu oluyor
Daha mı sansliyiz adet olabildigimiz için ?
Bunu hep merak ediyorum da
Kızlar bende de kilo var tüy var pkos yok nasıl oluyor bu adetim düzenli ama yumurtalar gelişmiyor

Ya sen yeni yumurtluyon bence akıntın bugün gelmiş zaten. Sana değerlendir diyorum beni tek ilişkiyle hamile kalanlara etiketliyosun
Bak hamileysem bu ay bu mesajı bulup yapıştıracam alıntıya bakkk bakk inadım tuttu bakkk bakkk tavuk gibi bakk demeye başladım ya ben seninle konusurken kendimi kaybediyorum iyiki varsın ya
E EbrarAsell imm sende iyiki varsın
En yakın akrabalarımdan daha yakın hissediyorum sizi kendime oyyy canlarım benim

Kızlar bende de kilo var tüy var pkos yok nasıl oluyor bu adetim düzenli ama yumurtalar gelişmiyor
Canım yumurta derken normal biri bir ayda 1 veya 2 yumurtası olusuyosa benim 12 13 tane küçük küçük oluyo gelişmiyo vücdu yetişemiyo hepsine bende böyle ama sen normal yumurtlayıp gelişmiyosa onun adı ne bilmiyorum

Ya bize doktor gün aşırı diyor ondan bile tedirgin oluyoruz ya aşırı olan günde kaçırırsak diye tek ilişkiye ben cesaret edemem gibime geliyor
Oyy sevgi pıtırcığı sizler de iyi ki varsınızzz

Ya bize doktor gün aşırı diyor ondan bile tedirgin oluyoruz ya aşırı olan günde kaçırırsak diye tek ilişkiye ben cesaret edemem gibime geliyor
Aşırı olsa ne gibi bı zararı varmis ki kuzum

Tamam sen tam gaz devam et yola durma sakın içinden nasıl geliyosa öyle yap sonra bana sen durdurdun beni dersin senin dırdırını çekemem

O zaman hepsi yanlış olabilir Hormonlarımda pkos belirtisi yok ultrasonda inci gibi dizilmiş yumurtalar da yok başka belirtisi var mı ki İnsülin direncim var bi de
Benim ablam üç dört doktordan gelen hamile değilsin ve kisirsin zaten tanısından sonra çaresizce başka doktora gittiginde ne demek hamile değilsin 5-6 haftalık hamilesin müjdesini almıştı

Durma durma devam et bi daha adet olana kadar seni bir daha adet göremeyip hamile kalasıca seniii
Nasıl ama
Yok bak yumurtlama dönemi bitince bırakılabilir
Bu yumurtanın 24 saat ömrü var demi, sen oğlunu koca ayda nasıl o 24 saatlik dilime denk getirebildin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…