- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
Niye ta bu saatte geldin bekledik o kadarNe yok zorunlunick neeee,☹
Ne guzel sozlerBak hamileysem bu ay bu mesajı bulup yapıştıracam alıntıya bakkk bakk inadım tuttu bakkkbakkk tavuk gibi bakk demeye başladım ya ben seninle konusurken kendimi kaybediyorum iyiki varsın ya
E EbrarAsell imm sende iyiki varsın
En yakın akrabalarımdan daha yakın hissediyorum sizi kendimeoyyy canlarım benim
Vallahi cok didikledim sahifeyi.bulamiyorum bir turlu bazi yorumlari cancazimOkumadin miyazdım yukarıda
Bebek gibi bı planimiz yok
Olursa Allah'ın hikmeti olur sadece
Niye ta bu saatte geldin bekledik o kadar
Okuyunca bunu ben mi yazdım diye düşündüm bir an ne güzel konu yapmışsınızTakılalım kafamıza göre gelmek isteyen gelsin
Bizim gibi no stres no sağ sol no geri sayım yes körlük
Yok yok böyle daha iyi oldu
Anladımmmmmmmm galibaSoylemem
Dr bu hafta cok calis dedide☺
Yalnız değilsinSoylemem
Kendimi daha iyi hissettimYalnız değilsin
Keyfini sürKendimi daha iyi hissettim
MantıklıBak bak neler ogreniyozcalisma saatlerini degistiiyoz oglan buyuyup ewlensin , sense onlara yatili git gezmeye sabah erkenden uyan,gece gec saatte kadar otur.Oda beklesin .Anam uyucaktaaaaa,aman uyanmasa bariiii gelinden cikar acisini.
Benimde sol omuzum agrıyo sanırım hamileyimDizlerim agriyo , hamilelik belirtisi mi?gecen birisi sormus da, ozendim suraya yaziveriiimm.
İnşallahhhhhhNe guzel sozlercok mutlu oldum yaa can bagi lazim bazen kan bagi degil ben ilk tanistigimiz zamanlarinda esime , bu babamin abisi, bu annemin kardesi falan seklinde tanitmisim farkinda olmadan. Sonra bigun dediki ,niye bu amcam , bu halam , bu teyzem demiyonda onun kardesi Bunun kardesi abisi diyon ? Bnde dedimki e o anamin kardesi bu babamin. Benim biseyim olmuyolar cok sukur bi amcaliklarini , halaliklarini AKRABALIKLARINI gormedimde dedim.2sene olacak nerdeyse ben Almanya ya geleli , bir Annem, bir teyzem , ve diger bi teyze kizindan baska kimse ile gorusmuyorum. O kadar bikmisimki ozlemiyorumda.Sadeece izinlerde formalite hosgeldinler.Oda babamin annemin hatirina .Sonuc ayni dimi? Benim biseyim olmuyolar cunku.Gercekten kac oldu soyluyorum o gece de yazdim biz gercek dostlugu ,samimi sohbeti yakaladik o gece o paylasim da.Insaallah birgunde olur gorusuruz.Bebelerimizle birlikte. birbebekmeselesi &Neslhannn Seviliyorsunuz
Teşekkür ederiz çıkın çıkın gelinnOkuyunca bunu ben mi yazdım diye düşündüm bir an ne güzel konu yapmışsınız
Burası ne grubu şöyle söyliyim bizBurası ne grubu kızlar
O bizi bulur adını çalsalar nolucakBir bebekmeselesi diye yeni profil acilmis.adini calmislar kuzumuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?