Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel sozler cok mutlu oldum yaacan bagi lazim bazen kan bagi degil ben ilk tanistigimiz zamanlarinda esime , bu babamin abisi, bu annemin kardesi falan seklinde tanitmisim farkinda olmadan. Sonra bigun dediki ,niye bu amcam , bu halam , bu teyzem demiyonda onun kardesi Bunun kardesi abisi diyon ? Bnde dedimki e o anamin kardesi bu babamin. Benim biseyim olmuyolar cok sukur bi amcaliklarini , halaliklarini AKRABALIKLARINI gormedimde dedim.2sene olacak nerdeyse ben Almanya ya geleli , bir Annem, bir teyzem , ve diger bi teyze kizindan baska kimse ile gorusmuyorum. O kadar bikmisimki ozlemiyorumda.Sadeece izinlerde formalite hosgeldinler.Oda babamin annemin hatirina .Sonuc ayni dimi? Benim biseyim olmuyolar cunku.Gercekten kac oldu soyluyorum o gece de yazdim biz gercek dostlugu ,samimi sohbeti yakaladik o gece o paylasim da.Insaallah birgunde olur gorusuruz.Bebelerimizle birlikte.birbebekmeselesi &Neslhannn Seviliyorsunuz

İnşallahhhhhh

Burası ne grubu kızlar
Burası ne grubu şöyle söyliyim biz JOYz E EbrarAsell ile 3 ümüz bir konuda tanıştık canım
Konu başkasına aitti orda konuşurken konu sahibine rahatsızlık verdiğimizi düşündü JOYz halbuki kız konuyu bize terk etti hiç şikayetçi bile olmadı sağolsun batlarımızı bekliyoduk orda şaka şamata sonra bu konuyu actık şimdi burda takılıyoruz iyide oldu aslında herkes geliyo bi bakıyo katılan katılıyo
Sizlerle konuşurken zaman akıp gidiyo canım anlayacagın
Adet oluncada takmıyoruz kafaya 3 kişi olarak gerisayımda yasak adete kadar yani kendimizi hamileliğe odaklamamak için stres yapmamak için Burda sohbet ediyoruz arkadaşlarla canım
Bat bekliyoruz ama stres yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…