Geri saymayı bilmiyom ama ileri sayışlarım iyidirYok bak yumurtlama dönemi bitince bırakılabilir
Bu yumurtanın 24 saat ömrü var demi, sen oğlunu koca ayda nasıl o 24 saatlik dilime denk getirebildin ya
Yok bak yumurtlama dönemi bitince bırakılabilir
Bu yumurtanın 24 saat ömrü var demi, sen oğlunu koca ayda nasıl o 24 saatlik dilime denk getirebildin ya
Ah ne güzel yüreğimde hissettim o mutluluğu şuanBenim ablam üç dört doktordan gelen hamile değilsin ve kisirsin zaten tanısından sonra çaresizce başka doktora gittiginde ne demek hamile değilsin 5-6 haftalık hamilesin müjdesini almıştı
Kabul olmuş duan olsun inşallah bu .Ah ne güzel yüreğimde hissettim o mutluluğu şuan
Allahım nasip et
Bak sana bi tavsiye ilişki sabah olsun mümkünse spermler daha hareketli oluyomus ben o zaman öyle yaptımYok bak yumurtlama dönemi bitince bırakılabilir
İkiz miiKabul olmuş duan olsun inşallah bu .
Ama var mısın ikizlere
AminnnAh ne güzel yüreğimde hissettim o mutluluğu şuan
Allahım nasip et
Var var birini görmez o zatenİkiz mii
Varım varım varım
Allah'ım yürek mi yedinizİkiz mii
Varım varım varım
Sabah sabahhhBak sana bi tavsiye ilişki sabah olsun mümkünse spermler daha hareketli oluyomus ben o zaman öyle yaptım
Bakma şimdide yaparım da çocuk var olmuyoeskisi gibi her fırsatta olmuyo cocuk uyuyacaktaaa aman uyanmasa bari felan bugünlerin de tadını cıkar ararsın he
Var var birini görmez o zaten
İnşallahh olur gönlündeki balımm
20 lerimde ikiz fikri çok saçma geliyodu napcam iki tane aynı cocugu diyodumAllah'ım yürek mi yedinizaaaa
Bitane kadincagiz ilişkimiz dört dakkada bitiyor çocuktan ötürü demişBak sana bi tavsiye ilişki sabah olsun mümkünse spermler daha hareketli oluyomus ben o zaman öyle yaptım
Bakma şimdide yaparım da çocuk var olmuyoeskisi gibi her fırsatta olmuyo cocuk uyuyacaktaaa aman uyanmasa bari felan bugünlerin de tadını cıkar ararsın he
Yok daha o rekoru kırmadıkBitane kadincagiz ilişkimiz dört dakkada bitiyor çocuktan ötürü demiş
Mümkün mü acaba
Okuyunca çok şaşırmıştim
Burası ne grubu kızlarYok daha o rekoru kırmadık
Bak bak neler ogreniyozBak sana bi tavsiye ilişki sabah olsun mümkünse spermler daha hareketli oluyomus ben o zaman öyle yaptım
Var var birini görmez o
Nerde ettiniz bu sohbeti yahu, basini sonunu bulamiyomya , T siz test gibi , icinimi actiniizzzzzz?Herkesin kendi bileceği şey buraya atmasada kuruyor kafasında ister istemez burda hiç yoktan teselli buluyo rabbim yardımız olsun bu konuda ne diyim
Dizlerim agriyo , hamilelik belirtisi mi?
Ne yok zorunlunick neeee,24 Ocak ama bilin bakalım ne yok
Okumadin miNe yok zorunlunick neeee,☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?