• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yedi yaşını doldurduğu yaz işe vereceğim. Masrafını çıkarsın 🤣
Ben ilk çocuk denemelerine başladıgımızda sanıyorum ki hemen olacak, diyorum hadi çabuk doğsun da bakkala ekmek almaya onu yollim 🤣 Ergenliğimde pek tembeldim annem bana iş oldugunu bilsen dünyaya gelmicekmişsin derdi, benimki de iş oldugunu bildi ondan gelmiyo herhalde 🤣🤣

Ben ilk çocuk denemelerine başladıgımızda sanıyorum ki hemen olacak, diyorum hadi çabuk doğsun da bakkala ekmek almaya onu yollim 🤣 Ergenliğimde pek tembeldim annem bana iş oldugunu bilsen dünyaya gelmicekmişsin derdi, benimki de iş oldugunu bildi ondan gelmiyo herhalde 🤣🤣
Yumurtasini buyutuverdik , kabugunu catlativerdik.sp.......ini gonderiverdik.Simdiden cok yuz werdik , cok simarttik bunlari.Ne beklicez bunlardan getirmezler valla bi yudum su😁

Yumurtasini buyutuverdik , kabugunu catlativerdik.sp.......ini gonderiverdik.Simdiden cok yuz werdik , cok simarttik bunlari.Ne beklicez bunlardan getirmezler valla bi yudum su😁
Yook hiç umudum yok yüzümüze vurur bunlar su getireyim diye mi uğrastın o kadar beni doğurmaya der bunlar onlarda biliyo ne kadar kıymetli olduklarını 🤣🤣

Sen yine merhametlisin , Ben dogdugu aydan itibaren cocuk parasini catir catir yicem.😁😁😁😁😁
Haha hakkındır yi 🤣
Ayy bende de var o tembellikten. Ondan mı gelmiyorlar dersin? Kırmızı halısını sereyim gelsin ya. Sonra yine bakkala onu gönderirim Bu son kısmı duymamıştır değil mi 🤣

Haha hakkındır yi 🤣

Ayy bende de var o tembellikten. Ondan mı gelmiyorlar dersin? Kırmızı halısını sereyim gelsin ya. Sonra yine bakkala onu gönderirim Bu son kısmı duymamıştır değil mi 🤣
bakkalda paranin ustuyle kendine bisey alabilir dimi annesi ? Yoksa derdimiz bakkala gondermek degil 🤪🤪🤪🤪🤪

İğne yapmayıda mı öğrendin senn 😁 aferin sanaaa 😁 baktın kızdırıyor sende bas ona iğneyi 🤣
Heee kız geçen pazardan beri ben yapiyom günlük ignemi 😂 mecburiyet sayesinde alıştım her zaman kimseyi bulamam yani dogruymus 😂 diyom zaten kafamı bozma diye evde gonalf in boş siringalari var onlara bisiler koyup enjekte ederim bak sana diyom 😂😂😂

Heee kız geçen pazardan beri ben yapiyom günlük ignemi 😂 mecburiyet sayesinde alıştım her zaman kimseyi bulamam yani dogruymus 😂 diyom zaten kafamı bozma diye evde gonalf in boş siringalari var onlara bisiler koyup enjekte ederim bak sana diyom 😂😂😂
Ben sana dolu menopur lari veriim koca koca siringalariyla 😁

Olsun bak bende de yok hani bende buralarda dolanıyorum ,😂😂
Ne yok kız hamilesin işte Valla ben hamile olsam banane beyaz akıntıymış ateş basmasıymış hooo uğraşamam daha da ayaklarım totişime vura vura kaçarım hamilelik gebelik bilmem ne topiklerinden yetti be canıma 🤣

Back
X