heyecanli ve endişeli bekleyiş

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
Kizlar size sormak istediğim bir sorum var. Simdi benim sag yumurtaligimda kist var. Ama hani tuylenmedir yada adet duzensizligi yok sonucta herkesin tam gününde gelmiyor. Benimde ayni öyle bazen bikac gun erken yada gec geliyor. Simdi gecen ay araligin sonu ocak baslari gibi birden fazla ilişki yaşadık eşimle. Normalde benim adetim ocagin 10undaydi. Ama ben 7sinde adet gordum ve adetime 6-7gun kala iliski yasadik. Hicbir sekilde korunma olmadi. Bebek istiyoruz çünkü. Bu ay 3gun once adet olmam gerekiyodu. 4.gune giriyoruz ama hala bisey yok. Goguslerimde hafif agri var dokununca. Normalde bu benim adet belirtim degil. Ama kasik ve belimde ara ara agrilarim oluyo. Surekli yemek yiyorum. Kasik agrilarm adet olcakmisim gibi korkutuyor beni. 1hafta dolsun diye bekliyorum ama burdan bilen vardir diye sormak istedim. Sizce hamile miyim? Yani olabilme ihtimalim var mi?

Biraz daha beklemeniz gerekcek cunju gebelikle adet belirtileri hemen hemen ayni gebeysen bile hemen cikmaya biliyo en erkn kan tahlilinde cikiyo diyorlar allh gonlunuze gore versin

adetin 1 hafta gecince yap idrarda hemen cikar tabikide hamile olabilirsin gogsu adet olacaginzaman sisip acimiyorsa ilk defa oluyorsa hamile olma ihtimalin yuksek insallah hamilesirsin darisi benim basima diyorum.gen ay dusuk yaptim bende bu ay olur insallah diyorum nasip

merhaba arkadaşlar. öncelikle doğum yapanların gözü aydın. darısı bekleyenlerin başına. Gebelik için kan testi yaptırmak istiyorum İlk kez yapacağım Jinekoloğa gidip test yaptırmak istediğimi soyleyeceğim yoksa direk kan mı aldıracağım

merhaba arkadaşlar. öncelikle doğum yapanların gözü aydın. darısı bekleyenlerin başına. Gebelik için kan testi yaptırmak istiyorum İlk kez yapacağım Jinekoloğa gidip test yaptırmak istediğimi soyleyeceğim yoksa direk kan mı aldıracağım
Devlet hastanesinde doktoru görmeniz gerekiyor söylersiniz doktora hemen ister. Özel hastanede doktoru görmeden parasını verip yaptırabilirsiniz.

adetin 1 hafta gecince yap idrarda hemen cikar tabikide hamile olabilirsin gogsu adet olacaginzaman sisip acimiyorsa ilk defa oluyorsa hamile olma ihtimalin yuksek insallah hamilesirsin darisi benim basima diyorum.gen ay dusuk yaptim bende bu ay olur insallah diyorum nasip
Bende dusuk yaptim canm ama haberm yoktu hamile oldugumdan. Doktorda ogrendim

Bende dusuk yaptim canm ama haberm yoktu hamile oldugumdan. Doktorda ogrendim
Doktor soyledi ama ben düşük olduguna inanmiyorum gerci. Sadece ben bir gun asiri agri ve kanama yasadm adet zamanimda oda dusuk diye yorumladi. Ama ben test yapmistim ve negatifti

Ya bide kizlar bende kac gunlerdir asiri gaz var. Bununla hamilelik belirtisinin ilgisi var mi acaba?

evet hamilelikte ilk zaman cok fazla gaz oluyor bide kasikta hafif hafif betmalr oluyor.ben ozaman anlamistim cok usumede oldu bende adet gunum gecmeden oldu bunlar

evet hamilelikte ilk zaman cok fazla gaz oluyor bide kasikta hafif hafif betmalr oluyor.ben ozaman anlamistim cok usumede oldu bende adet gunum gecmeden oldu bunlar
Ay usume bendede var sen boyle dedikce umutlaniyorum valla ya hayirlisiyla bi hamile olsaydim :KK43:

test yap yarin cikar testte hafif silik cikabilir.adet gecikmen olmuyorsa ilkse buyuk ihtimal hamilesindir.baska bebegin varmi ilkmi olacak.

test yap yarin cikar testte hafif silik cikabilir.adet gecikmen olmuyorsa ilkse buyuk ihtimal hamilesindir.baska bebegin varmi ilkmi olacak.
Ilk bebegim olcak hayirlisiyla bi olsaydi. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi esimin onceki evliliginden cocugu var onun üstüne titredikce ben kahroluyorum neden benim olmuyor diye. Cocugun annesi cok kotu biri. O kadinin bile oluyorken neden bende olmuyor diye. Adet gecikmem olmustu birkac kere ama son donemlerde hep erken adet olmustum. Aglamak istiyorum artik. Dayanamıyorum

oyle dusunme lutfen seni anlamaya calisiyorum.bol bol dua et niye olmasinki kac yillik evlisin.sen kalbinle iste allahim verir

oyle dusunme lutfen seni anlamaya calisiyorum.bol bol dua et niye olmasinki kac yillik evlisin.sen kalbinle iste allahim verir
Daha yil olmadi ama sevgili oldugumuzdan beri istiyorum. Ama hep tek cizgi tek cizgi. Allah hepimize nasip etsin cok zormus gerçekten

testi yapinca burayda yaz merak ederiz sonucu kac gun sonra yapacaksin 6 gun sonra cikiyor sonuc hafif silik cikabilir

bata 5-6 gün kala ya da 1 hafta kala falan bende de feci şişlik oldu resmen hamile gibi oldu karnım fakat bikaç gün sürdü geçti şimdi 1-2 gün var bata? hamilelik belirtisi olsa devam mı etmeliydi şişlik?

X