Heyy anneler! Karnınızdaki bebeğin tombiş olması için neler yiyorsunuz?

gebelikte beslenme düzeni bebeğin 20 yaşına gelinceye kadar ki geleceğini belirliyor. abur cubur ve tatlının bebeğe faydası yok sadece zararı var.abur cuburun içindeki kimyasalları bebeğinle paylaşıp ileride hastalık yapma ihtimalini yükseltiyorsun.

mrb arkadaşım sende benım gibi 38 haftalıksın bebeğin kilosu ne kadar

mrb arkadaşım sende benım gibi 38 haftalıksın bebeğin kilosu ne kadar

geçen hafta pazartesi 2970 gr 50 cm di. bakalım bu pazartesi ne olacak ? 4 kg gelirse diye korkuyorum açıkçası doktorum olabiir dedi o zaman sezeryana çevirmek zorunda kalabilirmiş. .bazen çok kilo alıyor minnişim 500 -300 gr lar. ama sancılarım giderek artıyor ,şiddetleniyor.doktorum 17 sinde herhalde son kez gel sonra gelir kızımız dedi

banada doktor şekerli yiyecekleri kes dedi kestim ne ben kilo aldım ne de bebişim bu hafta ((

Doktorların her dediğini dinleme taraftarı değilim açıkçası. Bi kendi mantık süzgecimden geçiririm, içgüdülerime kulak veririm ona göre davranırım. Bence doktorun saçmalamış zaten doğumuna az kalmış kilo alsan alsan ne kadar alabilirsin? Toplam kaç kilo aldın?

ben 4 kıloluk bı bebıs doğurdum..
hherseyden yedım ozellıkle proteine abandım..
yumurta,yogurt,sut cok yedım..
bıde kotu bı tavsıye ama ekmek canım cok ıstedı..onuda hep yedım
tavuktan ıgrendıgım ıcın yıyemedım..
balık yemeye calıstım..
cevızde

son ay bayağı kilo alabiliyorsun. en fazla kilo alınan aydır.

şekerle anne ve bebeğin beslenmesi tamamen sağlıksız. şeker zaten vücudumuza zararlı. kanser sebebi.organları bozuyor. bebeğinizin organlarını da . bebeğinize vermek istediğiniz geleceğin ömrünü belirleyebilir. ayrıca anne ve bebeğin gebelik sonrası şeker hastası olması olasılığını yükseltiyor. bebeğine insülin iğnesi vuran annelerin yorumlarına bakın sitede kolay mı bu ? cahillik en kötü şey işte ?

tabi şekerler ikiye ayrılıyor ;
iyi şekerler ; kuru yemişler , meyveler vs.
kötü şekerler ;toz şeker, market ürünleri vs.
hangisini kullandığınızda önemli.iyi şekerler zaten vücut-beyin ihtiyacını karşılıyor. vücudumuza dışarıdan ihtiyaç duymadığı tek şey şeker.doktorunuza sorun.neler anlatıyorlar ?

Ben şekerle bebeğin beslenmesini savunmuyorum zaten, şekerin kısıtlanmasını saçma buluyorum ve gerçekten de saçma. Şeker diyince kalkıp ta hergün baklava yemeyeceksin meyveden alınan şeker en güzeli benim kadar da meyve yiyen yoktur. Hem ben son ayımdayım bu ay hiç kilo almadım nerdeyse. Yediklerim de aynı. Onu kıs bunu kıs neyle beslenecek bu bebek? Bence her besin yenmeli ama dozunda. Onu da zaten insan anlar vücut sinyal verir bi şekilde, ben en azından anlayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…