Tam T görünmüyor ama evet düşük riski var diye ben de duydum ama bir çözümü vardır mutlaka üzülmeyinKızlar bugün özel bir görüntüleme merkezinde Hsg filmi çektirdim. Çeken doktor tüplerimin açık olduğunu bir iki ay içinde gebe kalabileceğimi söyledi. Rapora baktığımda T şeklinde rahim görülmüştür yazısı dikkatimi çekti. T şeklindeki rahim gebe kalmayı zorlaştırım bebeğin düşmesine sebep oluyormuş. Filmlerimi inceleyip yorumlar mısınız? Haftaya salı günü doktor randevum var.
Filmden anlamam pek o nedenle yorumsuzum o konuda ama evet T rahimliysen histeroskopik ameliyat gerekir çünkü bu rahimle gebe kalmak çok çok zordur eğer gebelik oluşsa da çok yüksek ihtimal düşük olur ki raporda yazıyorsa bence öyle birşey vardır doktorunla detaylıca görüşKızlar bugün özel bir görüntüleme merkezinde Hsg filmi çektirdim. Çeken doktor tüplerimin açık olduğunu bir iki ay içinde gebe kalabileceğimi söyledi. Rapora baktığımda T şeklinde rahim görülmüştür yazısı dikkatimi çekti. T şeklindeki rahim gebe kalmayı zorlaştırım bebeğin düşmesine sebep oluyormuş. Filmlerimi inceleyip yorumlar mısınız? Haftaya salı günü doktor randevum var.
Tanıdık vesilesiyle bir kadın doğum uzmanıyla görüştüm gebe kalabileceğimi söyledi. Tekrarlayan düşüklerde histeroskopik ameliyat yaptıklarını söyledi çünkü bazı durumlarda bu ameliyatlar rahmin yapısını bozarak gebeliği zorlaştırabiliyormuş.Filmden anlamam pek o nedenle yorumsuzum o konuda ama evet T rahimliysen histeroskopik ameliyat gerekir çünkü bu rahimle gebe kalmak çok çok zordur eğer gebelik oluşsa da çok yüksek ihtimal düşük olur ki raporda yazıyorsa bence öyle birşey vardır doktorunla detaylıca görüş
Peki daha önce gebelik oluştu mu sizde ? Yani bildiğim kadarıyla dediğim gibi t rahimle gebe kalmak daha zor ve düşük riski çok yüksek belki sizin tam T de değildir bilmiyorum filmden pek anlamıyorum ben sadece T rahim hakkında bildiğim şekilde yorum yaptımTanıdık vesilesiyle bir kadın doğum uzmanıyla görüştüm gebe kalabileceğimi söyledi. Tekrarlayan düşüklerde histeroskopik ameliyat yaptıklarını söyledi çünkü bazı durumlarda bu ameliyatlar rahmin yapısını bozarak gebeliği zorlaştırabiliyormuş.
7 aydır deniyoruz ama henüz gebelik oluşmadı. Eşimin ileri hareketlilik %28 total sperm sayısı da 17 milyon bu sebepten de olmamış olabilirPeki daha önce gebelik oluştu mu sizde ? Yani bildiğim kadarıyla dediğim gibi t rahimle gebe kalmak daha zor ve düşük riski çok yüksek belki sizin tam T de değildir bilmiyorum filmden pek anlamıyorum ben sadece T rahim hakkında bildiğim şekilde yorum yaptım
Evet olabilir7 aydır deniyoruz ama henüz gebelik oluşmadı. Eşimin ileri hareketlilik %28 total sperm sayısı da 17 milyon bu sebepten de olmamış olabilir
Siz de mi bu dertten muzdaripsiniz yoksa?Evet olabilir
Yok hayır benim 2 kaybım vardı ama benim problem pıhtılaşmaydı şuan pıhtılaşma tedavisiyle bu gebeliğim ilerliyor çok şükür darısı size de nasip olsun inşallahSiz de mi bu dertten muzdaripsiniz yoksa?
merhaba benim t rahim şeklinde 7 -8 kimyasal geçirdim önce bize histereskopiden çok bahseden doktorlar olmamıştı kimi gerekli kimi gereksiz gördü. Ama tüm tahliller normal iken hala olmuyordu. Bugün bir doktora gittik kesinlikle histereskopi olmalı dedi . Vitamin takviyesi vs verdi. Eğer hamile kalıp devam et de bile etken doğum riski çok yüksek demişti birde.Kızlar bugün özel bir görüntüleme merkezinde Hsg filmi çektirdim. Çeken doktor tüplerimin açık olduğunu bir iki ay içinde gebe kalabileceğimi söyledi. Rapora baktığımda T şeklinde rahim görülmüştür yazısı dikkatimi çekti. T şeklindeki rahim gebe kalmayı zorlaştırım bebeğin düşmesine sebep oluyormuş. Filmlerimi inceleyip yorumlar mısınız? Haftaya salı günü doktor randevum var.
15 gün çatlama olmuş tatlım. Ovulasyon testlerini her gün aynı saatte yapmaya özen göstermelesin.Kızlar ilk kez yapıyorum o yüzden bilemedim çatlama olmuş mu hangi günleri değerlendirmeliyim yardımcı olur musunuz
T rahimle denediğim ilk ay gebe kaldımFilmden anlamam pek o nedenle yorumsuzum o konuda ama evet T rahimliysen histeroskopik ameliyat gerekir çünkü bu rahimle gebe kalmak çok çok zordur eğer gebelik oluşsa da çok yüksek ihtimal düşük olur ki raporda yazıyorsa bence öyle birşey vardır doktorunla detaylıca görüş
Merhaba filminizin görüntüsü var mı benim t mi değil mi anlamadım karşılaştırmak için atarmısınız lütfenmerhaba benim t rahim şeklinde 7 -8 kimyasal geçirdim önce bize histereskopiden çok bahseden doktorlar olmamıştı kimi gerekli kimi gereksiz gördü. Ama tüm tahliller normal iken hala olmuyordu. Bugün bir doktora gittik kesinlikle histereskopi olmalı dedi . Vitamin takviyesi vs verdi. Eğer hamile kalıp devam et de bile etken doğum riski çok yüksek demişti birde.
Süper :) düşük riskiniz var mı peki? Yani ben öyle biliyorum çevremde de kendi doktorumdan da çok duydum çünkü ben de hsg çektirdim daha önce ama bende çıkmadı bişeyT rahimle denediğim ilk ay gebe kaldım
Tabi ileteyim bende hiç anlamamıştım yani hafif bir şekil bozukluğu olduğundan söz ediyorlardı fakat operasyon konusu hiç böyle gündeme gelmemiştiMerhaba filminizin görüntüsü var mı benim t mi değil mi anlamadım karşılaştırmak için atarmısınız lütfen
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olur artık bebişlerTabi ileteyim bende hiç anlamamıştım yani hafif bir şekil bozukluğu olduğundan söz ediyorlardı fakat operasyon konusu hiç böyle gündeme gelmemiştiAkabinde 8 kimyasal onca test geçen zaman..
Öerhaba sorunu çözebildiniz mi?merhaba benim t rahim şeklinde 7 -8 kimyasal geçirdim önce bize histereskopiden çok bahseden doktorlar olmamıştı kimi gerekli kimi gereksiz gördü. Ama tüm tahliller normal iken hala olmuyordu. Bugün bir doktora gittik kesinlikle histereskopi olmalı dedi . Vitamin takviyesi vs verdi. Eğer hamile kalıp devam et de bile etken doğum riski çok yüksek demişti birde.
merhaba adet olmayı bekliyorum bugün adetim 1 gün gecikti test negatif. Adet bitimi histereskopi olacağımÖerhaba sorunu çözebildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?