HGS sonucu

frezyaf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
22
3
1
27
Kızlar bugün özel bir görüntüleme merkezinde Hsg filmi çektirdim. Çeken doktor tüplerimin açık olduğunu bir iki ay içinde gebe kalabileceğimi söyledi. Rapora baktığımda T şeklinde rahim görülmüştür yazısı dikkatimi çekti. T şeklindeki rahim gebe kalmayı zorlaştırım bebeğin düşmesine sebep oluyormuş. Filmlerimi inceleyip yorumlar mısınız? Haftaya salı günü doktor randevum var.

Eklentiler

• 1E1262EC-65A1-40F5-8A4B-12FBDED4AA1F.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 183
  • 41C68EE0-1822-4E76-8DC0-663B192532DB.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 176
Tam T görünmüyor ama evet düşük riski var diye ben de duydum ama bir çözümü vardır mutlaka üzülmeyin

Filmden anlamam pek o nedenle yorumsuzum o konuda ama evet T rahimliysen histeroskopik ameliyat gerekir çünkü bu rahimle gebe kalmak çok çok zordur eğer gebelik oluşsa da çok yüksek ihtimal düşük olur ki raporda yazıyorsa bence öyle birşey vardır doktorunla detaylıca görüş

Tanıdık vesilesiyle bir kadın doğum uzmanıyla görüştüm gebe kalabileceğimi söyledi. Tekrarlayan düşüklerde histeroskopik ameliyat yaptıklarını söyledi çünkü bazı durumlarda bu ameliyatlar rahmin yapısını bozarak gebeliği zorlaştırabiliyormuş.

Peki daha önce gebelik oluştu mu sizde ? Yani bildiğim kadarıyla dediğim gibi t rahimle gebe kalmak daha zor ve düşük riski çok yüksek belki sizin tam T de değildir bilmiyorum filmden pek anlamıyorum ben sadece T rahim hakkında bildiğim şekilde yorum yaptım

7 aydır deniyoruz ama henüz gebelik oluşmadı. Eşimin ileri hareketlilik %28 total sperm sayısı da 17 milyon bu sebepten de olmamış olabilir

merhaba benim t rahim şeklinde 7 -8 kimyasal geçirdim önce bize histereskopiden çok bahseden doktorlar olmamıştı kimi gerekli kimi gereksiz gördü. Ama tüm tahliller normal iken hala olmuyordu. Bugün bir doktora gittik kesinlikle histereskopi olmalı dedi . Vitamin takviyesi vs verdi. Eğer hamile kalıp devam et de bile etken doğum riski çok yüksek demişti birde.

Kızlar bu konuyu açtıktan sonra doktora göründüm rahmimin t şeklinde olmadığını gayet normal olduğunu söyledi. İçim rahatladı çok şükür.

Kızlar ilk kez yapıyorum o yüzden bilemedim çatlama olmuş mu hangi günleri değerlendirmeliyim yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 125
T rahimle denediğim ilk ay gebe kaldım

Merhaba filminizin görüntüsü var mı benim t mi değil mi anlamadım karşılaştırmak için atarmısınız lütfen

Merhaba filminizin görüntüsü var mı benim t mi değil mi anlamadım karşılaştırmak için atarmısınız lütfen
Tabi ileteyim bende hiç anlamamıştım yani hafif bir şekil bozukluğu olduğundan söz ediyorlardı fakat operasyon konusu hiç böyle gündeme gelmemişti Akabinde 8 kimyasal onca test geçen zaman..

Öerhaba sorunu çözebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…