HGS

Renginygt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
3
0
1
30
Merhabalar ben ilaçlı rahim filmi olacam ama çok korkuyorum sağdan soldan psikolojimi bozuyorlar 3 yıldır gebe kalamıyorum 4 yaşında kızım var daha da çocuğum olmadı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. neyse ben korkuyorum önceden ne yapmam gerekiyor şartları nedir bu filmin beni bilgilendirin içimdeki korku gitsin

Adet bitiminde çektirerek şekilde randevu alın.
Cektireceginiz merkezin makinesi c kollu olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Merhabalar ben ilaçlı rahim filmi olacam ama çok korkuyorum sağdan soldan psikolojimi bozuyorlar 3 yıldır gebe kalamıyorum 4 yaşında kızım var daha da çocuğum olmadı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. neyse ben korkuyorum önceden ne yapmam gerekiyor şartları nedir bu filmin beni bilgilendirin içimdeki korku gitsin
İstanbul'da yaşıyorsan direk şişli echomar da Cevat Bayrak hocaya çektir ben orda çektirdim hemde kapalı olan tüpü açtı 5 dk falan sürdü narkozsuz ağrı sızı olmadan.C kollu son teknoloji aletlerle çekiyor ben daha öncede çektirdim eski teknoloji makineyle narkozlu yaptılar ben demeden. Cektircegin yere Sor c kollu son teknoloji aletlerle mi cekiyorlar diye bu çok önemli .

Randevum var özelden olacam da ama korkuyorum
Eğer c kolluysa hiç bir şey olmuyor hiç hissetmiyorsunuz bile eski sistem de çok ağrı sızı oluyormuş. Hsg den önce dediğiniz gibi ilişki yasak benim doktorum sonrasında da 1 hafta ilişki yasak demişti enfeksiyon riskine karşın onun dışında bir şey yapmanız gerekmiyor aynı vajinal muayene gibi düşünebilirsiniz. Sonrasında çok az kan gelebilir zaten onlar da hemen ped veriyorlar korkmayın öyle bir şey olursa gelen kan yeni kan değil adet zamanı dışarı atılamayan içeri de kalan kanlar oluyormuş onların çıkması da iyi bir şey yani

Back
X