Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

şimdiki nişanlımla iki cihan biraraya gelse olmam dedim ama 2 aya düğünüm var

kendi semtimden asla biriyle birlikte olmam demiştm.şimdi 2dk mesafede biriyle nişanlym :)) bi söz var "insan kınadıgına ugramadan ölmezmiş"..büyük konuşmıcaksn kımseyıde kınamıaksn..

çok haklısın cnmm kimi kınadıysamm bakıyorum da onların yaptıklarını bende yapmışım

bir arkadaşım sevgilisi için asla ayrılmam dedi çok geçmeden ayrıldı

sonraki sevgilisi içinde öyle dedi gene ayrıldı

en fazla 2-3 yaş büyükle çıkarım daha fazlası olmaz dedim 5 yaş büyük birisiyle çıkıyorum..

bir şarkıyı asla dinlemem diyordum sonra sürekli dinledim

asla şu diziye bakmam diyordum izledim

asla asla demicem bundan sonra =) Allah dedirtmesin

bu arada kandiliniz de mübarek olsun biraz geç oldu gerçi...

Asla! kaynanayla oturmam dedimm alası çattıı..

Yemek seçen bi erkek olmaz olmasın dedimm o da oldu..

Evlenince bu semtte asla! oturmam dedim hep uzağa gidicem dedim annemin dibine geldimm

İlahi adaletmi denir ne denir hepsi başıma geldi..
en ağırıda kaynana olayı ne kadar içten dediysemm okadar beteri çatıı..

Asla akraba birisiyle çıkmam diyordum gittim çıktım..
bir çocuğa çirkin bu gelse teklif etse kabul etmem diyordum gittim hem aşık oldum hem de kabul ettim..
kürt kökenli biriyle kültür farkı olur anlaşamayız çıkmam o yüzden diyordum.. sevdim çıktım ama dediğim gibi de oldu...
kendinden çok büyük birinden insan nasıl hoşlanır diyordum.. 20 yaş büyük biri beni leb demeden anlayınca dedim Smyl uzak dur büyük konuşmanın sonu olmasın dedim.. Allahtan ondan ucuz kurtuldum..

okul bitsin hemen dönücem dedim.98 den beri hala antalyadatım.asla antalayı biriyle evlenmem dedim (antalyada yaşmayı düşünmediğim için) .asla önceden tanıyıp arkadaşlık etmediğim biriyle flört etmem dedim (ilk görüşte aşka inanmayanlardandım) şimdi mi??.antalyada da yaşıyorum.eşim antalyanın yerlisi.eşime ilk görüşte aşık oldum ve direk flörte başlamıştık..artık istediğim birşey olursa tam tersini söylüyorum olsun diye:))))

Asla öğretmen olmam, bana göre bir meslek değil dedim..
Fanatik FB'liyim, başka takımdan biri çok zor hele gsli biriyle asla dedim..
25'ten önce asla evlenmem dedim..
Ve daha aklıma gelmeyen nice şey..

Öğretmenim.
Nişanlım gsli.
23 yaşındayım, düğünüme az kaldı.

Artık temkinliyim. "Bebek ne zaman düşünüyorsunuz?" diye soranlara; "2-3 sene olmasa iyi olur, tedbirimizi alacağız. Olursa da Allah bize bağışlasın" cevabını vereceğim

Masmavi denizin ve alıştığım doğduğum büyüdüğüm şehri Üniversite için bırakıp Ankaraya geldim.1 sınıftan itibaren tek söylediğim söz diplomayı alır almaz bu şehri terkedeceğim oldu ..ama noldu ? 4 sınıfta sevgilim mükemmel kişiliği ile kapımı çaldı ve bir anda Ankarayı bana yaşanır yaptı.Şimdide işe girdim bu şehirde..demekki neymiş büyük konuşmayacakmışsın

bir saniye, ben hemmeenn büyük konuşuyorum ki başıma gelsin;

asla yakışıklı, kalbi güzel, dürüst, beni çok seven, sadık, kariyerli, maddi imkanları güzel biriyle evlenmem

kendisinden küçük sevgilisi olanlarla çok dalga geçerdim, şuan görüştüğüm işi benden küçük :44:

bende asla öğretmen olmam dedim ve oldum,
bende 25 imden önce evlenmem dedim 24 ümde evlendim.
çocuk istemiyorum dedim şimdi tüp bebek tedavisi olcaz diye uğraşıyoruz.
kayınvalideye niye anne demekte zorlanıyorlar niye geçinemiyorlarki dedim aynıları başıma geldi.
bu kadar aklıma gelenler

Çook hangi birini yazsam ki.

İşsiz güçsüz biriyle evlenmem dedim, eşim daha 2 yıldır çalışıyor ve 10 yıllık evliyim.
Ayrımcılık olarak algılamayın ama Doğuluları hiç sevmezdim eşim doğulu,
Benden çok uzun biriyle evlenmem, çanta olmaya niyetim yok derdim eşim 1,86 boyunda daha bunlar aklıma gelenler. ha birde eşim işe girdikten sonra asla başka şehire gitmem derdim 1 yıl önce eşimin peşinden taşınmak zorunda kaldım.

20 yaşındaydım,bu yaştan sonra bir daha öss ye mi girilir dedim.23 te tekrar üniversiteye başladım :) çalışmak istemiyorum dedim öğretmen oldum.bizimkiler (annembabam)beni 22 ye kadar bırakmaz evlendirirler dedim.yanılmışım.32 oldum!asla kilo almam ben hep incecik kalacağım dedim.34 bedendim 40 beden oldum.daha çok var aslında ama hatırlamıyorum.genelde anında yiyorum :) ama yiyeceğimi düşündüklerim var :18: mesela "öğretmenle asla evlenmem, erkek kızdan en az 4-5 yaş büyük olmalı, esmer sevmem, erkek çocuk sevmem, tuttuğunu koparmalı mıymıy olmamalı, kısa olamsın..." bakalım ne olacak. her nasibimde görürsün kızım diyorum.nasiblerim benden 2-3 yaş küçük, genelde öğretmen, kaliteli grup esmer ve bazıları kısa.kim bilir daha neler dedim.ahh ahh!

hele şu erkekler konusu derin bir yaradır. ne kadar emin olur beğenirsem o kadar çabuk olmuyor. ne kadar üf püf desem dibimden ayrılmıyorlar. ve acaip bir sınavdayım bu arada çıkmak, flört tarzım değil dedikçe flörte meyilli tipler geliyor karşıma. görüştüğüm son üç kişi tam ibretlikti.
1.si dr. 2 yaş küçük namazında niyazında efendi mi efendi akıllı romantik kararlı maddi durumu fena değil ama hiç tipim değildi telefonla konuşurken iyi ama ne zaman görüşecek olsak zulüm gibiydi 3 ay sonra bitti.
2.si 1 yaş küçük mühendis efendi mi efendi akıllı romantik kararlı cesur maddi durumu iyi tipi de fena değil ama namaz niyaz yok başını aç falan hayat görüşü uymadı.aşık bir halde 8 ay sonra bitti.
3, sü 2 yaş küçük tarihçi namazında niyazında romantik akıllı maddi durumu pek iyi değil tam tipim konuşkan efendi ama korkak!diğerlerigel in g sini duysalar 300-500 km mesafeden kopup gelirlerdi.bu korkuyorumda korkuyorum!1 ay sürdü!
hepsinden öğrendiğim birşey oldu : hepsinde de ettiğim bir büyük lafı yedim. şu çenemi kapatmayı öğrensem iyi olacak.artık yaşamı kaçırıyorum, ağır geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…