lisedeyken arkadasımın annesı bosanmıs ve evlı bır erkek ev acmıstı buna bende dedım ben olsam asla yapmam salakmı bu kadın demıstım ama zamanında hayatıma bır erkek gırdı ve evlı oldugunu sonradan ogrendım.buyuk konusmamak gerekıyormus.o gun bugundur ne kımseyı kınarım nede buyuk konusurum.
bende neyi buyuk konuştuysam başıma geldi.ben hayatta uzak bi emmelekete gelin gitmem dedim haziranda erzurumdan ankara gelin gidicem kısmetse.
bide teyzemin bi anısı vardır onuda yazıyım beni çok etkilemişti.hem komik hemde buyuk konuşmamayı öğretiyo bana.
teyzem evlilik çağına geldiğinde bi gün yolda bir arkadaşını görmüş ve nişanlı olduğunu öğrenmiş nişanlısnın ismini sormuş arakadşıda nişanlısnın adının Sadrettin olduğunu söylemiş.teyzemde 'ayy o ne biçim bi isim ben olsam onunla evlenmezdim demiş'şuanda teyzemin eşinin adı SADRETTİN
bende neyi buyuk konuştuysam başıma geldi.ben hayatta uzak bi emmelekete gelin gitmem dedim haziranda erzurumdan ankara gelin gidicem kısmetse.
bide teyzemin bi anısı vardır onuda yazıyım beni çok etkilemişti.hem komik hemde buyuk konuşmamayı öğretiyo bana.
teyzem evlilik çağına geldiğinde bi gün yolda bir arkadaşını görmüş ve nişanlı olduğunu öğrenmiş nişanlısnın ismini sormuş arakadşıda nişanlısnın adının Sadrettin olduğunu söylemiş.teyzemde 'ayy o ne biçim bi isim ben olsam onunla evlenmezdim demiş'şuanda teyzemin eşinin adı SADRETTİN
ayyy olmaz mı hayatta bir erkeğin her dediğini yapmam maço erkekle çıkmam ve bi erkek için göz yaşımı dökülür dedim şimdi maço hatta az buçuk kırobi sevgilim var ve her dediğini yaptırıyo ve beni çooooook ağlattı ama deli gibi seviyorum ve hala onu nasıl bu kadar sevdiğimi anlamış değilim demekki çok büyük konuşmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?