internette tanışıp sevgili olan hatta evlenen insanları kınardım.ama bende netten tanıştım ve evlendim 1.5 yıllık evlyim ççok mutluyum.büyük konuşmuşum ama iyi çıktı ALLAH bozmasın
kendi semtimden asla biriyle birlikte olmam demiştm.şimdi 2dk mesafede biriyle nişanlym :)) bi söz var "insan kınadıgına ugramadan ölmezmiş"..büyük konuşmıcaksn kımseyıde kınamıaksn..
şu ana kadar olmadı galiba:44:.zaten büyük konuşmayı seven biri değilim asla iddaalı konuşmam
kimseyi de kınamam korkarıminsan kınadığını yaşamadan ölmez lafına bende inanıyorum
bu nedenle dilime sahip olmaya çalışıyorum
olmazmı dolu........
eşimin hep işten 7den önce gelmesini istemezdim erken gelmesin derdim,5te evde oluyor
asla kaynanamla yakın oturmam dedim aynı binada oturduk
sayısını ben bile hatırlamıyorum.. onun için temkinli yaklaşıyorum her sözüme.. ve şöylede bir şey var bu büyük konuşmalarım 1 2 ayı geçmeden beni buluyor.. tırsıyorum bu yüzden herşeyin hayırlısı diyip Allah'tan hayırlısını istiyorum..
ha birde bir konu hakkında çok büyük konuşmuştum şuan onun pişmanlığını yaşıyorum ama ya başıma gelirse diyede korkmadan edemiyorum.. yine de hayırlısı olsun
2007'de sözlenip ayrıldığım nişanlımla bir daha asla diyerek ayrıldım.
Sebep ise tamamen benden kaynaklı bir durumdu.
Çok büyük konuştum ASLA dönmem diye ama 3 yıl sonra tekrar biraraya geldim
ve 9 gün sonra Allah nasip ederse düğünüm var:)
Büyük konuşmamak gerekiyor bu hayatta kesinlikle
eğer gerçekten birini seversem birgün x ' e hayatta söylemem!!! ona hiç güvenmiyorum dedim içimdeen (ki güvenmemekte haklıyım!!) aşık oldum kimseye açılamadım gittim ona söyledim çünkü o an kendimi hazır hissediyodum mutlaka birilierine söylemeliydim taşıyamıyodum bu yükü...umutsuzluk falan da vardı söyledim....bi de yetmiyomuş gibi çocuğu gösterdim...aklımdaan bi türlü çıkmadı acaba ..' yı götürmüş müdür çocuğu göstermek için diye.... pişmanımm pişmanımmm pişmaanımmmmmmmm keşkeee götürmeseydimmm!!! asla götürmem dediğimm keşkeee diye sayıklarken geldi aklımaa.......
yine söylüyorum bu aslaa'mdan:) hiç pşman değilim yine söylüyorum hayattaaa ona söylemeeemm çünkü söylemem gereken kişiden artık eminimm tecrübe edind,m artık............
İstanbul'a ilk kez gitmiştim,tabii gezilecek yerleri bilmediğim için,İstanbul dedikleri yer burası mıymış,ne kadar abartmışlar,taşı toprağı altın yok Avrupanın incisi felan diye düşünmüştümBir daha asla İstanbul'a gitmem demiştim ama şu an nişanlıyım,nişanlım İstanbullu,oraya gelin gidiyorum.Şimdi İstanbul'u çok seviyorum çünkü ben güzel yerlerini görmemişimOturacağım semtte harika,gezmeye doyamıyorumBüyük konuştuğum için ilk kez pişman olmadım,genelde dikkat ediyorum Allah nasip ederse diyerek başlıyorum cümlelerime.Ama çok yaşıyorum,bir daha asla yapmıcam derim ama yaparım
hep derim hep gelir ne yazık ki..artık kendi kendime bişey demeye korkar oldum:) bi de annemden korkarım ne dese çıkar nostradamus gibidir:) ona diyince de tecrübe der