Alt komşumuzun çalıştığı camlıcada bir huzur evi var bir bayram oraya gitmiştik annem ve babamla. İlk defa yaşlıları ziyarete gideceğimizden ne götüreceğimizide bilemedik bir kutu lokum götürdük. Ben ellerini öpüp tam ikram edecektim salondaki yaşlılara ordaki görevli uyardıı " amann napıyorsunuz lokum yasakk hepsine ":kedi: ay bir utandımm iyilik yapalım derken şekerden (Allah korusun) komaya sokacaktık bilmedenmafoldumben . Amaa yanii hiç almamda demiyolarr nasılll hemen atıyolar ağızlarına lokumlarıı görevli görmese hiç birii yasak olduğunu söylemiyorr götürüyolar maşallahkaydirigubbakcemile3
Çok duygulanmıştım o gün elini öptüğüm bi kaç anneanne babaanneler dedeler benimde senin gibi torunum var diye ağladılarrr mafoldumben ama huzur evinin olduğu yer manzarasıyla olsun binanın iç yapısıyla olsun çok güzel biryerdi bayılmıştımmopuyorumnanaktan balkonundaaakii manzaraa insanaa gerçekten huzur veriyo istanbul ayaklarının altında resmenn. Normal günlerde gidemeseniz bile bayramlarda mutlaka gidip ziyaret etmenizi tavsiye ederim. İnsan hayatta hep genç kalmıcanı birgün onlar gibi yaşlanacağını birebir görüyor. Hayat onların yüzlerindeki çizgilerde, gözlerindeki hüzünde ve tatlı gülüşlerinde daha bir anlamlanıyoryerimseniben
arkadaşlar mrb. ben de huzur evine ziyarete gitmek istiyorum fakat ziyaret saatleri nedir huzur evi nerdedir bilmiyorum. bu arada izmirdeyim. huzur evinin yanı sıra engelliler ya da başka bir kurum da olabilir. çocuk esirgeme kurumunun sitesine baktım ziyaretler bir süre askıya alınmış. nolur yardımcı olun bana
merhaba kızlar,
kayseride erkilet yolu üzerindeki huzurevini ziyeret ettim..
kız kardeşim, çalıştığım yüksekokuldaki öğrencileri idari amirimle birlikte ziyaret ettik..
erkekler girişteki lobide toplanmıştı, bayanlarıda odalarını tek tek dolaşıp ellerini öpüp sohbet ettik..
görevliler fazla içli dışlı olmayın ellerini öpmeyin gibilerden uyarılarda bulundular öğrenciler gözüme baktı abla ya neden böyle diyolar ne yapıcaz dediler...şaşırdımmm..
öğrencilere içinizden geleni yapım sonuçta siz Allah için yapıyosunuz dedim.. uzaktan el sallamaya gelmedik sonuçta dedim...
çocuklar beni çok duygulandırdı.. ellerini saygı ve hürmetle öpüp büyüklerimizi onurlandırdılar..
hal hatır sorup gönüllerini aldılar.. çok güzeldi... çıkışta ayrılamadık ordan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?