aynı şekilde benimde cok ciddi bi problemim yok ama bizde 3 cü senemiz bizde olsun diye cok istiyoruz bide insanların yeter yap artık demeleri yokmu inşallah sende bende en kısa zamana bebişlerimize kavuşuruz
bende 2.5 yıllık ewlıyım we benımde olmuyor bellı bı sorun yok stres fln basıt seyler dıo dr ama allaha kalmıs artık hayırlısı olsun hepımız için bende bı aşılama yaptım kısmetse dıgerını mayısta yapıcam hepımızın allah yardımcısı olsun kızlar
bu durumda olmayan hıc ama hıc kımse bızlerı anlayamaz takmamak gerek ama mumkun diil ki............senağlama
AMİN CANIM İNŞALLAH BİZİMDE OLCAK:Saruboceq::Saruboceq:
benimde aynı 2 senelik evliyiz.çocuk istiyoruz ama olmuyor.hiçbir problem yok ama yinede olmuyor .aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.dediğiniz gibi insanların sorularıda felaket şekilde canımı sıkıyor.
daha düşünmüyoruz de geç boşver sıkma canını sen herkes aynı yalanı söylüyor maalesef artık yediğimiz her şey hormonlu olduğunda hamile kalamama sorunu da çığ gibi büyüyor.
canım benim üstteki mesajımı oku ben de 2 yıl denemeden sonra aşılama dendiğinde hamile kaldım kendiliğimden yöntemini yazdım 1 ay deneyin ben 1 ayda başardım şimdi 7 haftalık hamileyim Allah size de nasip etsin inşaallah!
canım bi orta boy soğanı üç dk kaynatıp içiyosun sabah akşam ılık olarak keçi boynuzuda satılıyo bal gibi siperm kalitesini artırıyo ha soğan kürünü a4 gün dene daha sonra bebeğin olursa düşük yapar daha fazla kullandığın taktirde
sağol canım deneyeceğim.umarım işe yarar.
Benımde temmuzda ıkı sene olacak ve ben polıkıstık overım gercı ılac tedavılerı ıgne tedavıolerı derken asılama yaptık bızde hıcbır sonuc alamadık nedenı olmayan bırseymıs ekıme kadar dogal yolla denıcem olmazsa tup bebege yonelcez allah bu ylda ugrasan tum anne baba adaylarına sabır versın sabır herseyden onemlı bu yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?