Hibir problemi olmad halde uzun sre bebek yolu gzleyenler

o sogan kürünü dün iceyim dedimde felaket bişi o ya nasıl dayanılır kusacaktım nerdeyse valla ..

o sogan kürünü dün iceyim dedimde felaket bişi o ya nasıl dayanılır kusacaktım nerdeyse valla ..

hehhedelikafadulden evet canım iğrenç ama alıışırsın merak etme bebiş olsun yterki yapabildiğin kadar yap derim :jeyyar:

slm canım soğanı normalde bende hiç sevmem ve yiyemem bende içemeyeceğimi düşünüodum ama öle olmadı sana şöyle söyliim önce kendini içemicem diye şartlandırma ve burnunu tıka iç nefesini ağzınla alıp ver içtikten hemen sonra bi kaşık bal veya reçel ye işte bu kadar:1hug:

aynen öle canım sende bebiş yolu gözlüyosun galiba ahh ahhh gel artık:CüvCüv::ecrin_bebek:

KEÇİBOYNUZU:
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini arttırıcı iktidarsızlığa karşı kür: Kaynamakta olan yarım lt suya 6-7 keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atın. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dk kaynatın. 20 dk dinlendirin. İçindeki parçaları çıkarın. Soğuyunca yarısını sabah aç karnına, yarısını akşam yatağa giderken için. 1 hafta her gün devam edin. Sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatarken bir bardak için. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın.
SOğan KÜRÜ:
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre on beş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

ARKADAŞLAR

arkadaşlar benim dediğimi yapın 1 ay ya 1 ayda hamile kalacaksınız
eşim keçiboynuzu kürünün tamamını bile uygulayamadı yarısında başardık
ben soğan kürünü daha önce yapmıştım akıntı sorunu nedeniyle akıntı da hamile kalmayı engelliyor biliyorsunuz.
ilişki esnasında da ayaklarınızı duvara dikin ilişki sonrasında da 20 dk dikin
sonra sağ tarafınıza yatın bacaklarınızı karnınıza çekerek 3-4 saat hiç kalkmayın
sabah yapabilirseniz daha etkiliymiş bunu arkadaşıma doktoru söylemiş
hemen tüp bebek aşılama gibi yöntemlere yönelmeyin
eğer ben doktoru dinlemiş olsaydım şimdi aşılama ile uğraşıyor kendimi strese sokuyor strese girdiğim için de hamile kalamıyor olacaktım
oysa şimdi 7 haftalık hamileyim doğal yoldan hamile kaldım bundan sağlıklısı var mı
acele etmeyin
şimdiki doktorum da bebek geleceği vakti beklemiş diyor:)
sizin melekleriniz de vaktini bekliyor telaşeye vermeyin
birçok bayan 2. yılda hamile kalıyor

aynen öle canım sende bebiş yolu gözlüyosun galiba ahh ahhh gel artık:CüvCüv::ecrin_bebek:

kızlar tadı çok kötü değil ben içtim çünkü, bir nefeste bir dikişte için nefes almamaya çalışarak için ilaç niyetine içeceksiniz zaten sonra da ağzınıza bir parça ekmek atarsanız bastırır bisküvi filan da yiyordum ben bir parça hemen

ne ilaçlar kullanıyoruz nelere katlanıyoruz bebek için
bu yöntemden herkes memnun akıntı myom gibi sorunları çözen bir yöntemmiş

şekercik ne güsel an latmışsın ağzına sağlık sen sadece bi ay mı kullndın soğan kürünü canım ?ben geçen ayda kullanmıştımbu ayda denicem bu gün senin yöntemi denedim kıs durulmuyo 3 .4 saatt öle cenin vaziyetinde bacaklar ağrıyo bende çok fazla yaş problemi yoksa tüp bebk tedavisi yanlısı değilim keçi boynuzunu kavanozda aldım öle içriyorum bu kaynatma yöntemini yapmadım inşallh gelicek bebklerimiz canım bize dua et olurmu ya bide bende sperler durmuyo fırtlyo dışarıya yaf normalmi bende akıntı problemi var canım birliktelik sonrası karın ağrım çok oluyo dr fitil felan vermişti o ay geçiyo tekrar başlıyo inşalah bu soğan işi olayı çözer bide geçen ay da yapmıştım reglim çok kırmızı olu hiç böle olmamıştı?

canım ben bir kez denedim soğan kürünü. keçiboynuzunu kaynatmak fazla zaman almıyor aslında... bu tür formülleri aslına uygun olarak yapmak gerekiyor yoksa etkisi azalıyor veya yok oluyor.

bende de dışarı çıkıyordu spermler. ama dediğim gibi 20 dk ayağını duvara dikince dışarı çıkanlar azalıyor ben yan yatınca da eşimden destek aldım ona dayanarak durmaya çalıştım zaten uykuya dalınca eminim dönüyorumdur ama durabildiğim kadar öyle cenin pozisyonunda durdum. siz de deneyin. kimse mecbur kalmadıkça tedaviyi tercih etmez beni yanlış anlamayın sadece bazı konularda bilinçsiz davranıp zaman kaybediyoruz ben o nedenle yazdım foruma. doktorlar da bilgilendirmiyor. bende de akıntı vardı ama lahana kürü de işe yarıyormuş hem zayıflatıyor hem de akıntıya iyi geliyor ama lahana kürü hamileler tarafından uygulanmıyor o nedenle bebek planlayanlar için uygun değil. soğan çözer ilaçlar pek işe yaramıyor bende. biliyorum tadı iğrenç ama içiliyor. açıklamasında akıntının fazlalaşacağı ve bu yolla sorunun çözüleceği yazıyordu. umarım işinize yarar...

soğan kürünü uyguladıktan sonra kokulu iltihabik akıntın yoksa veya reglinde değişiklik yoksa soğan kürünü yapmana gerek yok demek temizlenmiş.
ama baktın ki bir değişiklik var o zaman tekrarlaman lazımmış ben adamı tv.de de izledim öyle anlatıyor.
soğan kürü iltihap myom akıntı gibi kadınsal problemleri çözüyor hatta kadınlar için mucizevi bitki demişti doktor.

canım sağol allah senden razı olsun bu dediklerini uygulucammmmm inşşalh bende hamiş olurum canım benim 2 gündür karnım ağrıyo beyaz akıntım var inşşalh geçicek bide incir kürüde uyguluyorum o da soğan küründen sonra yapılcakmış herhalde dimi ?bi fikri olan varmı acep?

ilişki esnasında da ayaklarınızı duvara dikin ilişki sonrasında da 20 dk dikin
sonra sağ tarafınıza yatın bacaklarınızı karnınıza çekerek 3-4 saat hiç kalkmayın

Herkese merhabalar bayanlar, bütün yazdıklarınızı okudum, inşallah Allah hepinizin gönlüne göre verir. Sizin yasadığınız olayın aynısını bende yasadım tam iki yıl bebişimiz olsun diye uğrastık ama başaramadık, dr a gittik bütün testler ölçümler yapıldı ve sonuç olarak eşimdede bendede hiçbir sorun çıkmadı. Biraz daha uğrasalım dedik. En son artık bu mayısta tedaviye başlamaya karar vermiştikki şubatta hamile kaldım.
Dr umun bu konuda yaptığı tek yorum oldu: "Mayısta tedaviye başlayıp çocuk sahibi olacağını düşündüğün için kafan o kadar rahatladı ki buda vucudunun rahatlamasını ve hamile kalmanı sağladı". Şu anda bu düşünceyi kafanızdan atın demenin ne kadar anlamsız oldugunu biliyorum çünkü aslında bu insanın içine düşen bir kurt gibi insan her ne kadar kafasından atmaya çalışsada olmuyor, yapamıyor. Ama yinede çabalayın, spor yapın, sinemaya gidin, kocanızla randevulesin. Kendinize birkaç ay izin verin, bakın bakalım neler olacak.
Bu arada ŞEKERCİK'in söylediklerine katılıyorum, bende aylarca ayaklarımı diktim bir işe yaramamıstı ama hamile kaldığım ay ilk defa önce bacaklarımı dikip sonrada cenin pozisyonunda sola yatmayı denemiştim. Ne kadar yaradı bilmiyorum tabii ama bu yöntemleri bende uyguladım:dance:

ayyy kızlarr ne güzel yazmışsınız yaa.... bende uygulayacam bu cenin yöntemini bakalım olacakmı... inşş olur :Saruboceq: isteyen herkesin olur umarımm.... sorun olmadığı halde bebek olmaması insanın ne kadar moralini bozuyor... ama umudumuzu kaybetmeyelim hiçbir zamannnn...

canım naptın uyguluyormusun benim yöntemimi:)
merak ettim de.

canım ben ağlıyorum bu ay olmıcak denedim denemesinede akıl istiyorum sizden benimki yetmiyo tıkandım evet 4 kez denedim bu günlerde yumutlama dönemimdi ama ben temizlendikten sonra aşırı karın ağrım oldu ben hep intihaptan yada kistten süpendim dayanamadım bu gün ddr gitti oda enfeksiyon kapmışsın dedi fitil ve antibiyotik verdi daha öncede intap oluyodum bu seferde öle oldu eşim anladı çünkü ona beyaz beyaz baya bulaştı afedersiz neyse ben bunu bu ay kullansam ama belki döllenme olmuştr diye kullanamıyorum ee bidaki ay kullansam eşimle zaten olamıcam haziranda da ben yokum 1 ay kısmetse kardeşimin doğumuna yurt dışına gidicem napcam bilmiyorum bu ay kullancam galiba şaşırdım eşimde üzüldü bu ay da geçti die o da çok istiyodu artık olsun die senin pozizyonu denedim canım benim allah razı olsun ben bi haftadr nerdeyse girmedim çünkü çok takıyorum hep düşünüyorum biraz takmayayım die girmedi :a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:

merhaba,
bizdede bir sorun yok ama olmuyor,allah nasip etmiyor .2 aşılama ,1 tüp bebek çok moralim bozulur.Banada incir küründen bahsedebilirmisiniz?

Canım slm.
Sizdeki sorunlar bende de mevcut.Şu bir gerçekki çok yakıyoruz kafamıza.Biraz rahat bırakmak gerekli aslında.Her ay yumurtlama günü hesaplamaktan ve ümit etmekten çok yoruldum.Benim daha öncesinde çok yoğun bir şekilde sınavlarım vardı.Her ay bir bahanem oldu aslında.Ama şundan eminimki çok takıyoruz kafamıza.Yolunu gözlediğimiz içinde Allah şimdilik bebişleri bize nasip etmiyo.Ama olucak inşallah.Hiçbirimiz moralimizi bozmamalıyız.
Keçi boynuzu kürünü uyguluycam ama ben bal ve poleni uygulamaya başladım 9 nisanda regl oldum.O günden başladım kullanmaya.Eşime de kullandırıyorum
Hayırlısı bakalım.
Herkese bol şanslar.Allah bebiş hasreti çeken herkese hamişş olmayı kısmet :Saruboceq:etsin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…