o sogan kürünü dün iceyim dedimde felaket bişi o ya nasıl dayanılır kusacaktım nerdeyse valla ..
o sogan kürünü dün iceyim dedimde felaket bişi o ya nasıl dayanılır kusacaktım nerdeyse valla ..
slm canım soğanı normalde bende hiç sevmem ve yiyemem bende içemeyeceğimi düşünüodum ama öle olmadı sana şöyle söyliim önce kendini içemicem diye şartlandırma ve burnunu tıka iç nefesini ağzınla alıp ver içtikten hemen sonra bi kaşık bal veya reçel ye işte bu kadar:1hug:
aynen öle canım sende bebiş yolu gözlüyosun galiba ahh ahhh gel artık:CüvCüv::ecrin_bebek:
şekercik ne güsel an latmışsın ağzına sağlık sen sadece bi ay mı kullndın soğan kürünü canım ?ben geçen ayda kullanmıştımbu ayda denicem bu gün senin yöntemi denedim kıs durulmuyo 3 .4 saatt öle cenin vaziyetinde bacaklar ağrıyo bende çok fazla yaş problemi yoksa tüp bebk tedavisi yanlısı değilim keçi boynuzunu kavanozda aldım öle içriyorum bu kaynatma yöntemini yapmadım inşallh gelicek bebklerimiz canım bize dua et olurmu ya bide bendesperler durmuyo fırtlyo dışarıya yaf normalmi bende akıntı problemi var canım birliktelik sonrası karın ağrım çok oluyo dr fitil felan vermişti o ay geçiyo tekrar başlıyo inşalah bu soğan işi olayı çözer bide geçen ay da yapmıştım reglim çok kırmızı olu hiç böle olmamıştı?
selam kızlaaar..umarım sizede yardımcı olabiliriiim..sadece bakın diyoruum.6 ayda 9 hamilemiz var..umarım bu topikte size uğur getiriir..sağlıcakla kalııın..sevgileer...http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...23940-hamile-kalmak-isteyenlere-yeni-kur.html
ilişki esnasında da ayaklarınızı duvara dikin ilişki sonrasında da 20 dk dikin
sonra sağ tarafınıza yatın bacaklarınızı karnınıza çekerek 3-4 saat hiç kalkmayın
canım naptın uyguluyormusun benim yöntemimi:)
merak ettim de.
canım ben ağlıyorum bu ay olmıcak denedim denemesinede akıl istiyorum sizden benimki yetmiyo tıkandım evet 4 kez denedim bu günlerde yumutlama dönemimdi ama ben temizlendikten sonra aşırı karın ağrım oldu ben hep intihaptan yada kistten süpendim dayanamadım bu gün ddr gitti oda enfeksiyon kapmışsın dedi fitil ve antibiyotik verdi daha öncede intap oluyodum bu seferde öle oldu eşim anladı çünkü ona beyaz beyaz baya bulaştı afedersiz neyse ben bunu bu ay kullansam ama belki döllenme olmuştr diye kullanamıyorum ee bidaki ay kullansam eşimle zaten olamıcam haziranda da ben yokum 1 ay kısmetse kardeşimin doğumuna yurt dışına gidicem napcam bilmiyorum bu ay kullancam galiba şaşırdım eşimde üzüldü bu ay da geçti die o da çok istiyodu artık olsun die senin pozizyonu denedim canım benim allah razı olsun ben bi haftadr nerdeyse girmedim çünkü çok takıyorum hep düşünüyorum biraz takmayayım die girmedi :a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?