merhaba,
bizdede bir sorun yok ama olmuyor,allah nasip etmiyor .2 aşılama ,1 tüp bebek çok moralim bozulur.Banada incir küründen bahsedebilirmisiniz?
seyvgili arkadaşım ben yaşadıklarımdan dolayı sana yazmak istedim.ilk önce psikolojini rahatlat bebek stresi ile yaşama.sonra lütfen hemen rakı kürü yap 1 şise rakının yarısını kaynattığın suyun içine dök ve onun buharına otur.su buharı bittikçe kaynak su ilave et ve bunu en az 20 dak yap(bunu adetin 6-7 günü yap yani aslında adetin biter bitmez)bende 5 yıdr bebek özlemiyle yanıp yanıp duruyorum dr göre hiç bi problemim yok 2 sene önce 2 kez tp bebek 3 aşılama oldum tık yok 3 ay önce boş gebelik geçirdim o doğal yolla oldu banada bi umut oldu artık her ay bekliyorum umudumu kaybetmedim o ay soğan suyu ve incir kürü denedim yine denicem kısmet bi gün benimde miss kokulu bebişim olcak ALLAHIMIN İZNİYLE artık aşılama vs denemek istemiyorum biraz doğal denicem anlayamıyorum hiç bi sorunum yokken neden olmuyo allaha kalmış sizlerde benimle paylaşabilirsiniz dertleriniz allah yardımcımız olsun bide şu insanların çenesi yokmu ayyy ayyy akrabalarım bile okadr sormuyo bazen diyorum iyki eşimin ailesi yok çok mahcup olurdum herhalde eşimin ailesi ise depremde ölmüşler canım eşim tek kalmış bende onun herşeyi olmaya çalışıyorum işte artık bunların hep
kalabalık bi AİLEM olsun istiyorummmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:
canım temizlendikten sonra 14 gün soğan kürünü uyguluyosun ardından incir kürüne başlıyosun oda ben göz kararı suya 6.7 incir koyup kaynatıyorum alıcam zaman ateşten havucu ikiye üçe bölüp koyuyorum onlada kaynatıp sabah akşam aç karnına 21 gün içiyosun canım seni anlıyorum inşşalh herşey gönlünce olsun kaydirigubbakcemile5
seyvgili arkadaşım ben yaşadıklarımdan dolayı sana yazmak istedim.ilk önce psikolojini rahatlat bebek stresi ile yaşama.sonra lütfen hemen rakı kürü yap 1 şise rakının yarısını kaynattığın suyun içine dök ve onun buharına otur.su buharı bittikçe kaynak su ilave et ve bunu en az 20 dak yap(bunu adetin 6-7 günü yap yani aslında adetin biter bitmez)
başka acizane tavisyelerim ilişki öncesi ve sonrası vajinal bölgeni asla yıkma.ve o bölgeyi özellikle vajinal temizleyicilerle yıkama.ilişki sonrası yastık koy ve 20 dakika kalkma ve eşine keciboynuzu kürü yap ve ben inanıyorumki 3 ay içinde sonuç alıcaksın lütfen banada haber ver
slm bebek ozlemı cekenler bende 2senedır hasret cekıyorum.suan tedavı goruyorum.bır sorun yok bızdede.yumurta takıbı yapılıyor.1.ay olmadı 2.denemedeyız gun sayıyorum 28nısan.ınsallah bu sefer olur.24 aydır hayal kırıklıgı yasıyorum cok zor bıdurum.bu sıteyı yenı buldum.ALLAHherkesın gonlune gore versın
:CüvCüv:
canım havucu alacağın zaman değil 6dk inciri kaynatıp sonra havucu atıp 4dk da öyle kaynayacak sonra biraz soğutup süzüp içiyorsun ben öyle yapıyorum saraç oğlu öyle diyor canım :teytey:inşallah kavuşuruz meleklerimize bizde
kızlar bende 3 yıldır bebişimi bekliyorum hiç bir sorunumuz yok bugün doktora gittim sabah yumurtan çatlamış dedi hemen birlikte olman lazım dedi birde hafta içersinde post coidal test yapılcakmış bu testi aranızda yaptıran var mı
yok canım inşaalh hamiş olursunnnnn kullanmadım ben hiç acaba neyi gösteriyoki bu test?bizimde bi prolem yok sabrımız kalmadı artık bekliyoruz tık yokk inşşlah bebişimiz gelcekklava:
canım ben ağlıyorum bu ay olmıcak denedim denemesinede akıl istiyorum sizden benimki yetmiyo tıkandım evet 4 kez denedim bu günlerde yumutlama dönemimdi ama ben temizlendikten sonra aşırı karın ağrım oldu ben hep intihaptan yada kistten süpendim dayanamadım bu gün ddr gitti oda enfeksiyon kapmışsın dedi fitil ve antibiyotik verdi daha öncede intap oluyodum bu seferde öle oldu eşim anladı çünkü ona beyaz beyaz baya bulaştı afedersiz neyse ben bunu bu ay kullansam ama belki döllenme olmuştr diye kullanamıyorum ee bidaki ay kullansam eşimle zaten olamıcam haziranda da ben yokum 1 ay kısmetse kardeşimin doğumuna yurt dışına gidicem napcam bilmiyorum bu ay kullancam galiba şaşırdım eşimde üzüldü bu ay da geçti die o da çok istiyodu artık olsun die senin pozizyonu denedim canım benim allah razı olsun ben bi haftadr nerdeyse girmedim çünkü çok takıyorum hep düşünüyorum biraz takmayayım die girmedi :a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?