Hibir problemi olmad halde uzun sre bebek yolu gzleyenler

merhaba,
bizdede bir sorun yok ama olmuyor,allah nasip etmiyor .2 aşılama ,1 tüp bebek çok moralim bozulur.Banada incir küründen bahsedebilirmisiniz?

canım temizlendikten sonra 14 gün soğan kürünü uyguluyosun ardından incir kürüne başlıyosun oda ben göz kararı suya 6.7 incir koyup kaynatıyorum alıcam zaman ateşten havucu ikiye üçe bölüp koyuyorum onlada kaynatıp sabah akşam aç karnına 21 gün içiyosun canım seni anlıyorum inşşalh herşey gönlünce olsun kaydirigubbakcemile5

Bizde de problem yoktu ama 14 ay bebek olmadı. Son ay keçiboynuzu pekmezi içmeye başladık ikimizde yarım çay bardağı günde. denk mi geldi bilmem o ay hamile kaldım

seyvgili arkadaşım ben yaşadıklarımdan dolayı sana yazmak istedim.ilk önce psikolojini rahatlat bebek stresi ile yaşama.sonra lütfen hemen rakı kürü yap 1 şise rakının yarısını kaynattığın suyun içine dök ve onun buharına otur.su buharı bittikçe kaynak su ilave et ve bunu en az 20 dak yap(bunu adetin 6-7 günü yap yani aslında adetin biter bitmez)
başka acizane tavisyelerim ilişki öncesi ve sonrası vajinal bölgeni asla yıkma.ve o bölgeyi özellikle vajinal temizleyicilerle yıkama.ilişki sonrası yastık koy ve 20 dakika kalkma ve eşine keciboynuzu kürü yap ve ben inanıyorumki 3 ay içinde sonuç alıcaksın lütfen banada haber ver

:CüvCüv:
canım havucu alacağın zaman değil 6dk inciri kaynatıp sonra havucu atıp 4dk da öyle kaynayacak sonra biraz soğutup süzüp içiyorsun ben öyle yapıyorum saraç oğlu öyle diyor canım :teytey:inşallah kavuşuruz meleklerimize bizde

slm bebek ozlemı cekenler bende 2senedır hasret cekıyorum.suan tedavı goruyorum.bır sorun yok bızdede.yumurta takıbı yapılıyor.1.ay olmadı 2.denemedeyız gun sayıyorum 28nısan.ınsallah bu sefer olur.24 aydır hayal kırıklıgı yasıyorum cok zor bıdurum.bu sıteyı yenı buldum.ALLAHherkesın gonlune gore versın

canım benm çok teşekür fırsatım olursa uygulucam şimdide enfeksiyonla uğraşıyorum biraz kafamı toplamak için fazla k.k girmiyorum dr fitil hap ve antibiyotik verdi bu ay umudum yok zaten bidaki ay kullancam verdiklerini fazla kafayı takmamaya çalışıyorum tafsiyelerin için çokkkkkk teşekürler olursa haber vermemmi ayy inşşalh a.s.Şeniz

senağlamacanım seni çok iiyi anlıyorum umudunu yitirmemeye bak fırsatın olursa bol dinlen dualarımız seninle alah seninde gönlündeki muradı tez versin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

haklsın canım ben yanlış söledim kısmetse bidaki ay bende denicem teşekürlerkaydirigubbakcemile5

KIZLAR sakin olun lütfen bebekler gelecekleri zamanı biliyorlar.
rahat bırakın kendinizi.
kucaklarınız boş kalmayacak görürsünüz.

inşşalhhhhhhh allah o günleri bizede nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım cok güzel ifade etmişsin bazı doktorlar bizim nekadar hassas oldumuzu düşünmüyolar bende 2.5 yıl degişik doktorlara gittim hiç biri bi problem yok diyolar ama hiçde umutlu konuşmuyolardı tam tedaviyi bırakıp aşılama deneyelim dedimiz ay cok sukur 1aylık hamileyim hamilelikte akıntı hangi renk oluyor benim hergün degişiyor bu normal mi?

kıslar artık bişi takmıyorum ya bide hamiş olurmuşum gerci macun felan kullandım ama enfeksiyonuma ve 3 kez ilşkiye raman allah büyük ya bide tutarmış ayy allahım

kızlar bende 3 yıldır bebişimi bekliyorum hiç bir sorunumuz yok bugün doktora gittim sabah yumurtan çatlamış dedi hemen birlikte olman lazım dedi birde hafta içersinde post coidal test yapılcakmış bu testi aranızda yaptıran var mı

yok canım inşaalh hamiş olursunnnnn kullanmadım ben hiç acaba neyi gösteriyoki bu test?bizimde bi prolem yok sabrımız kalmadı artık bekliyoruz tık yokk inşşlah bebişimiz gelcekklava:

selam kızlar gerçekten biz kadınlar için zor bir durum benim durumum sizlerden biraz farklı benim ilk bebegim karnımda öldü 3 ay sonra kızıma hamile kaldım herşey iyi gitti ve kızımı kucagıma aldım ama 2 sene önce 2 bebek istedik ama malesef herşeyimiz normalken olmadı hiç olmassa anlıyacagım bir terslik var diye ama bir dogum yaptım saglıklı bütün tahliler yapıldı rahim filimi bile çekildi 2 kere aşılama yaptırdım olmadı olmadı son ay bütün ümitlerim tükenmişti ve eşimle artık bebek fikrinden vazgeçelim diye düşündük 3 aşılamada olmassa zaten kızımında okul zamanına denk gelecek diye aklımdan hamile kalma fikrini bile getirmeden eşimle gırırına takıldık o ay ve şimdi 6 aylık hamileyim kızlar demekki rabbim vakti zamanı gelince gönderiyormuş bebeklerimizi en kısa sürede sizlerinde bebeklerini rabbim gönderir bunu yaşayan bilir sadece

yok canım inşaalh hamiş olursunnnnn kullanmadım ben hiç acaba neyi gösteriyoki bu test?bizimde bi prolem yok sabrımız kalmadı artık bekliyoruz tık yokk inşşlah bebişimiz gelcekklava:

canım bu test eşimin spermine karşı antikor oluşturup oluşturmadıgımı yani sperm alerjisi olup olmadıgımı belirleyecekmiş .

canım benim yaa kıyamam ben sana
inş her şey yoluna girmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…