🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün Bellonadan geldiler gardolap ile çalışma masasının yerini değiştirdik kapak gönyeleri bozuldu çağırdık geldiler ama hâlâ eksik parçalar tamamlanmadı yani iki ay olacak neredeyse yatak başlığı hazır döner sandalye gelmedi dediler 😒

Davetiye katladık baya bir işi varmış 300 tane katlamışım
1000076286.webp

Zaten biz de sen burada yatasın diye almıştık masayı canım 😄

Geçen gün Pamuğu sahiplendirdim Dikkaldırıma kadar kendim götürdüm ertesi gün istemediler annesinin tüy alerjisi varmış muhabbet kuşlarına bakıyormuş 😒
1000076315.webp

Kızıma gelinlik ve ayakkabı almak için çarşıya gittim. Tarlatanlı olunca 3200-3500 arası fiyat veriyorlar tarlatansız olursa 2000 bin civarı bir mağazaya girdim beğendik tarlatanlı 3500 dedi dedim çok yüksek dedin başka mağazada beyazını 2bine verdi ama çocuk tutturdu mor olacak diye ondan almadım dedim bak daha ayakkabı da alıcam satıcı dedi ayakkabıyı da buradan al fiyatta anlaşırız tamam ayakkabı kaç TL 800 TL dedim benim bütçeyi aşar ben en fazla 500 TL ayakkabı gelinlik de bütçem 2 bin dedim neyse kasaya geçtik 2200 den gelinliği 500 den ayakkabıyı toplamda 2700 TL'ye alışverişi tamamladım🤩

Düğün sezonu diye herhalde fiyatlar uçmuş abiyelerde fiyatlar düşmüş 3 ila 5 bin arası ama ayakkabılar uçuk sonuçta abiye ayakkabı çok fazla giyilmiyor dolapta duruyor mümkün olduğu kadar uygun fiyata halletmek en güzeli

Öğretmen diyor ki çarpım tablosu ezberlemek yok ritmik saymayla öğrenecekler eee 2kere8 diyorum sayıyor olmuyor bölme işlemi yaparken şak diye bilmesi lazım değil mi valla ben ezberletiyorum işte bu da etkinlik
1000076436.webp

Back
X