- 23 Ocak 2016
- 37.612
- 56.583
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #17.421
Bunların ikisi bir oynuyor daha doğrusu köpek kediye neler yapıyor video atılma imkanı olsaydı buraya atardım arşivde dursun diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBotumuz vardı ama eşim hep tekne istiyordu uzun zamandır da denizde tekne yeri arıyorduk boşluk yoktu boşluk bulursak sıfır almayı istiyorduk ya da yeriyle birlikte satan olursa kafamıza göre eşimin istediği ebatlarda ilanları takip ediyorduk denk geldi anlaştık bugün de onu üzerimize alıyoruz inşallah
Sağol canım teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanınBotumuz vardı ama eşim hep tekne istiyordu uzun zamandır da denizde tekne yeri arıyorduk boşluk yoktu boşluk bulursak sıfır almayı istiyorduk ya da yeriyle birlikte satan olursa kafamıza göre eşimin istediği ebatlarda ilanları takip ediyorduk denk geldi anlaştık bugün de onu üzerimize alıyoruz inşallah
Sağol canım teşekkür ederimHayırlı olsun güle güle kullanın![]()
hangisi sizinki? güzel keyifli günleriniz olsun. Keyif amaçlı mı aldı eşin, iş için mi?Çok tatlılar
Eki Görüntüle 3684383
ellerine sağlık, çok güzeller.Bu ara Alize puffy ipe sardım bebek battaniyesi ördüm ip bağımlılık yaptıgerçekten puf puf yumuşacık
Eki Görüntüle 3684609
Bakımı yapılsın fotoğraf atarım canım hobi için aldı eşim balık tutma hobisi varhangisi sizinki? güzel keyifli günleriniz olsun. Keyif amaçlı mı aldı eşin, iş için mi?
Keyifli etkinlikler olsun inşallah. Ben de deniz aşığıyım, yazın tekne turuna katılmak en çok hoşuma giden aktivitedir.Bakımı yapılsın fotoğraf atarım canım hobi için aldı eşim balık tutma hobisi var
Allah hayırlı ömürler versin bebişe.Kuzenim doğum yaptı bugün onu ziyarete gittik berbat bir trafikle bir saatte gidip bir saatte geldik her neyse hoşgelmiş sefa gelmiş Zeyd çok tatlı kucağıma aldım minik bebek özlemişim sanki
Eki Görüntüle 3685048