- 23 Ocak 2016
- 35.086
- 51.051
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.441
Evet kanım kaynadıŞimdi şöyle ki senin kanın kaynadı bana ben öyle hissediyorum. Ama cimcime dediğin kızı bir görsen varya![]()

Neden kız cimcime dediğim kız nasılmış bakayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kanım kaynadıŞimdi şöyle ki senin kanın kaynadı bana ben öyle hissediyorum. Ama cimcime dediğin kızı bir görsen varya![]()
Cimcime kelimesi bana çok uzak bir kelime . Kendimi hiç cimcime kızlar gibi hissetmedimEvet kanım kaynadıtabir 10 numara
Neden kız cimcime dediğim kız nasılmış bakayım![]()
Sen benim cimcimemsinCimcime kelimesi bana çok uzak bir kelime . Kendimi hiç cimcime kızlar gibi hissetmedimbilmiyorum cimcime tabirini kendime yakıştıramadım
![]()
Yok kız muhabbet ediyoruz helal olsun ne demek elbet paylaşacağızKendimi fazla açmış gibi hissettim
Hakkınızı helal edin kizlar, cok konusup kafanizi sisirdiysem
İyi geceler olsun![]()
Hayırlı geceler sana da Allah rahatlık versin sabah horoz sesiyle uyan benim yerime de dinleYarın görüşmek üzere inşaAllah. Hayırlı geceler herkese Allah rahatlık versin öpüldünüz![]()
Akrabaları savmak için bir bahane yok mu yavGünaydınaslında saat 9 da uyandım ama amcamlar geliyormuş
evi süpürdüm mutfağı da toparlarsam işim bitiyor inşallah
sırada yüzüme sahte gülümsememi kondurup yengem ile sohbet etmek kalıyor
babaannem de geliyormuş tadından yenmez bir gün olur benim için . Ya ama ben komşuya çaya gidip iğne oyası yapacaktım . Komşuculuk oynayacaktım
![]()
Maalesef evdeyizAkrabaları savmak için bir bahane yok mu yavbugün işimiz vardı evde değiliz felan
![]()
ben hep profildeki minik ayakları çocuğunuz sanmıştım ev işleri diyince ben hep kaçıyorum babam yapacak iş arıyor kendisi yapıyorMaalesef evdeyizkendi evim olsa bir şekilde başımdan savarım ama bekar bir kız olarak anne ve babam ne derse onu yapıyorum.
Yok o benim yeğenimin ayaklarıben hep profildeki minik ayakları çocuğunuz sanmıştım ev işleri diyince ben hep kaçıyorum babam yapacak iş arıyor kendisi yapıyor![]()
yeğen candır :)Yok o benim yeğenimin ayaklarıbabam çalışıyor gündüzleri evde değil olsa da yapmaz
![]()
evvet hem de iki tane bıcırık bir kız bir erkek çok şanslıyız ikisinin de tadına baktık çok güzel oluyorAynen öyle vallasenin de yeğenin var mı
Benim 2 tane kız yeğenim varevvet hem de iki tane bıcırık bir kız bir erkek çok şanslıyız ikisinin de tadına baktık çok güzel oluyor![]()
hadi inşallah :) ben ilk yeğenim doğduğunda ünideyken telefondan fotosunu atmışlardı altına da abim hiçbir yerde paylaşma nazar değer yazmış ben sevinçten yazıyı okuyamamışım ben hala oldum diye her yere atmıştımBenim 2 tane kız yeğenim varerkek de yolda bayramda ona kavuşacağız inşallah
![]()