🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Günaydın 🙃🙃 aslında saat 9 da uyandım ama amcamlar geliyormuş😡😡 evi süpürdüm mutfağı da toparlarsam işim bitiyor inşallah 😊😊sırada yüzüme sahte gülümsememi kondurup yengem ile sohbet etmek kalıyor 😒😒babaannem de geliyormuş tadından yenmez bir gün olur benim için . Ya ama ben komşuya çaya gidip iğne oyası yapacaktım . Komşuculuk oynayacaktım😭😭😭😭

Günaydın 🙃🙃 aslında saat 9 da uyandım ama amcamlar geliyormuş😡😡 evi süpürdüm mutfağı da toparlarsam işim bitiyor inşallah 😊😊sırada yüzüme sahte gülümsememi kondurup yengem ile sohbet etmek kalıyor 😒😒babaannem de geliyormuş tadından yenmez bir gün olur benim için . Ya ama ben komşuya çaya gidip iğne oyası yapacaktım . Komşuculuk oynayacaktım😭😭😭😭
Akrabaları savmak için bir bahane yok mu yav 😔😅 bugün işimiz vardı evde değiliz felan 🙄

Benim 2 tane kız yeğenim var 😍erkek de yolda bayramda ona kavuşacağız inşallah 🤲
hadi inşallah :) ben ilk yeğenim doğduğunda ünideyken telefondan fotosunu atmışlardı altına da abim hiçbir yerde paylaşma nazar değer yazmış ben sevinçten yazıyı okuyamamışım ben hala oldum diye her yere atmıştım :D sonra kaldırdım heyecandan görmedim :D senin sevincin nasıl oldu :)

Back
X