- 8 Kasım 2019
- 20.772
- 36.730
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.901
Kız hiç bilmiyorumkii fikirlere açığımO ne kı şimdi ne düşünüyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız hiç bilmiyorumkii fikirlere açığımO ne kı şimdi ne düşünüyorsun![]()
Koltuk altı ve özel bölge ikisi tam 1 saat sürdüAğda yapabiliyor musunkatiyen kendim yapamam
![]()
Sıhatlar olsun zerrecimmKoltuk altı ve özel bölge ikisi tam 1 saat sürdümola vere vere normalde 20 dakika da yaptığım şeyi 1 saatte yaptım . Oruç olduğum için biraz halsizim dinlene dinlene yaptım bitti
![]()
Oo parladın deneseKoltuk altı ve özel bölge ikisi tam 1 saat sürdümola vere vere normalde 20 dakika da yaptığım şeyi 1 saatte yaptım . Oruç olduğum için biraz halsizim dinlene dinlene yaptım bitti
![]()
Ay hiç sormaOo parladın denesebir vakit rahat edersin şimdi
Teşekkür ederimSıhatlar olsun zerrecimm![]()
Ben de uyudum azcık kız uyurken zil çaldı zile uyandım kargoDurdum durdum tatlı krizim tuttu helva kavuruyorum![]()
En sevdiğim kargo gelmesiBen de uyudum azcık kız uyurken zil çaldı zile uyandım kargo![]()
Off banada biraz golaç gönderseneSon 53 dk mutfağa girdim golaç yapılacak çorba hazır salata yapılacak sofra kurulacak kaçtım ben![]()
Ben de kuaföre gitmek istiyorumAy hiç sormaşu virüs bir geçse soluğu lazerde alacağım ama bu gidişle zor gibi
Ben kuaföre gitmeye utanıyorum yaaBen de kuaföre gitmek istiyorum![]()
kuaför mü o da nedir?Ben de kuaföre gitmek istiyorum![]()
Mutfak toplandı ,çay içildi,tatlı yendi.Hayırlı iftarlar. Mutfak toplandı. Çay demlendi
Son günler zorlamaya başladı oruc ya sizide öylemi
Bu arada bende kuaföre gitmek istiyorum![]()