- 23 Ocak 2016
- 35.112
- 51.066
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #16.181
Ritim holter cihazı takıldığında bir gün boyunca telefonla konuşmak ve internete girmek yasaktı dün detoks yapmış oldum. Şükür ki sonucum da iyi çıktı ritim bozukluğu yok dedi doktor nabız 160lara çıkıyor.
Sağol canım verdikleri kağıtta da yazıyordu telefon kullanılmaması gerektiği bilgisi verildi diye altına imza attım cihazı alırkenNiloya nasılsın .sonucun guzel çıkmış masaallah.bende ritim holter takılınca öyle yasak falan diye uyarmadilar beni hic
Anladım .senin sonucalrin neden bukadar uzun surdu.baya olmuştu kardiyolojiye gideliSağol canım verdikleri kağıtta da yazıyordu telefon kullanılmaması gerektiği bilgisi verildi diye altına imza attım cihazı alırken
Ritim holtere 10 gün sonraya sıra verdilerAnladım .senin sonucalrin neden bukadar uzun surdu.baya olmuştu kardiyolojiye gideli
Ritim holtere 10 gün sonraya sıra verdiler
Sağol canım sen nasılsın nasıl oldun?Tamam canim geçmiş olsun
en deSağol canım sen nasılsın nasıl oldun?
Bende iyi olmaya çalışıyorum sağol.homeopati tedavisine başlamıştım.bazen ise yariyor bazen olmuyorSağol canım sen nasılsın nasıl oldun?
Merhaba canım düğün salonu fiyatları evet ikram çerez pasta içecek tarzı oluyor fiyatların geneli böyle yani 130 ile 175 200 arası 400 500 kişilikMerhaba canım dugunmu Nisan mi olucak.cok pahalıymış gerçekten sadece yerin ücreti mi yoksa ikramda varmı icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?