- 23 Ocak 2016
- 36.321
- 52.802
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.961
Bugün fellik fellik gezdim öyle yorgunum ki gelince bir de yorgunluktan şekerleme yaptım şuan tarhana çorbası yapıyorum yanına da salata

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 2 de kitap aldım yine okumak için evdeki yarım kitaplarım bekleyedursun.
2 de kitap aldım yine okumak için evdeki yarım kitaplarım bekleyedursun.  1 hafta ayrı kalacağız. Ee hani ev hanımlarına tatil kocama bu akşam dedim "hani benim tatilim nerede"
 1 hafta ayrı kalacağız. Ee hani ev hanımlarına tatil kocama bu akşam dedim "hani benim tatilim nerede"  neyse okul olmasa ben onu tek yollamazdım da okul var derslerden kalmayalım haftada 3 harf öğrenmeye başladılar hızlandırılmış tur bazen bakıyorum da hayatımız ne kadar da hızlı durmaya dinlenmeye de ihtiyacımız var meditasyon benim sevdiğim kelime ile telaffuz edeyim tefekkür etmeye öyle ihtiyacımız var ki sessiz sakin yarım saat durup kendimizle demlenmeye çok ihtiyacımız var. İyi ki Rabbim günde 5 vakit namaz koymuş dünya koşturmacasında ara verip namazı kılarken ne de güzel dinleniyoruz aslında...
neyse okul olmasa ben onu tek yollamazdım da okul var derslerden kalmayalım haftada 3 harf öğrenmeye başladılar hızlandırılmış tur bazen bakıyorum da hayatımız ne kadar da hızlı durmaya dinlenmeye de ihtiyacımız var meditasyon benim sevdiğim kelime ile telaffuz edeyim tefekkür etmeye öyle ihtiyacımız var ki sessiz sakin yarım saat durup kendimizle demlenmeye çok ihtiyacımız var. İyi ki Rabbim günde 5 vakit namaz koymuş dünya koşturmacasında ara verip namazı kılarken ne de güzel dinleniyoruz aslında... 

kurtarıcı parçalar şip şak giyip çıkmak kolay oluyor ama çok da şık olmuyor dolabım dolu olduğu halde şuan kombin yapacak bir parça bulamadım.
kurtarıcı parçalar şip şak giyip çıkmak kolay oluyor ama çok da şık olmuyor dolabım dolu olduğu halde şuan kombin yapacak bir parça bulamadım.bundan sobrası için böyle bir alışveril planlayabilirsin, öncelikle nasıl bir parça istediğine karar ver ve indirim takip etmein tavsiye ederi :) bursada nerelerden alışveriş yapyorsun daha çok?Bugün katıldığım eğitimimiz bitiyor diye ufak bir kutlama yapacağız. Açık büfe ikramlıkların olduğu küçük bir kutlama ardından seminere katılacağım. Şuan oturdum ne giyeceğim diye düşünüyorumkurtarıcı parçalar şip şak giyip çıkmak kolay oluyor ama çok da şık olmuyor dolabım dolu olduğu halde şuan kombin yapacak bir parça bulamadım.
Aslında alışveriş yapmamam daha uygun olur çünkü dolabım dolu genelde markalı ürünleri alırım.bundan sobrası için böyle bir alışveril planlayabilirsin, öncelikle nasıl bir parça istediğine karar ver ve indirim takip etmein tavsiye ederi :) bursada nerelerden alışveriş yapyorsun daha çok?
O zaman foto at istersen kombin düşünelim sanaAslında alışveriş yapmamam daha uygun olur çünkü dolabım dolu genelde markalı ürünleri alırım.
Yok ben kombin iyi yapıyorum bazen sadece uğraşmak istemiyorum sade giy çık yapasım geliyorO zaman foto at istersen kombin düşünelim sana
 spora 20 gün gibi ara verdiğim için vücudumun saldığını farkediyorum göbeğim kalçam gevşedi
spora 20 gün gibi ara verdiğim için vücudumun saldığını farkediyorum göbeğim kalçam gevşedi