• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün o kadar güzel bir hava var ki şakır şakır yağmur yağdı serin ve kapalı bir hava aşırı sıcaklardan sonra özlemişiz bu havayı da hamdolsun Allah'a aşırı sıcaktı havalar

Bu hafta toplamda 1sa 41dk spor yapmışım kayda almadığım yarım saat kadar daha vardır böylelikle bu haftanın sporu daha bitmiştir.

Evde ıslak kek var ve ben açlığımı bastırsın diye haşlanmış yumurta yedim 🥹 çikolatalı, kakaolu gıdaları çok severim ben onlardan yemek istiyorum cumartesi akşamı bizim pasta yeme günümüz oluyor ama yok yani🥹bu akşam eşime bahsediyorum diyeti bitirince Köfteci Yusufta tam ekmek kadayıfı üzerine kaymak fıstık tahin döktürüp bir güzel yiyelim dedim 😋 şu şekerli gıdalar bu kadar güzel olmak zorunda mı?

Cevizle kuru üzüm attım ağzıma da biraz üzümün şeker tadını aldım.

Erkenden tekneye gidiyoruz evet bu saat erken daha 7.5'da hazırdı benimkiler de zar zor bu saati yaptırdım

Ben depoyu fulleyeli baya oldu çok da gezmeyince mazot fiyatından haberim yoktu yuh yani 79 küsür nedir 80 yap onu 80 ben küsüratla uğraşmam Hürmüz boğazı kapalıyken bile böyle artmadı be pes vallahi

İlk defa limanı bu kadar kalabalık görüyorum deniz de keza öyle o kadar çok açılan tekne var ki

1000139463.webp

Her gün bir maden suyu içerim yahu fiyatlar sürekli uçuyor bir de millet şişelerini götürüyor bir makineye sıra bekleyip atıyorlar falan ben 6lı pakete en düşük maden suyuna 60 TL vereceğim bir de sıra bekleyeceğim gidip şişeleri teslim edeceğim öyle mi de yürü gitsinler uçtu maden suyu fiyatları uçtu birden 10 15 TL koydular paket fiyatına

Dün evde bir sürü bitki çayı birikmiş deyip Doğadanın Passifloralı Rahat hisset çayını içtim aman nereden içtim bunu bu sabah hâlâ kafam salak 😂bir güzel duş aldım umarım açılırım günüm var bugün 5 çayı günü

5 çayı oldu akşam kahvesi 🤩muhabbetin dibine vurduk.

Eklentiler

• 1000139694.webp
    1000139694.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000139671.webp
    1000139671.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 9
Şimdi girdim eve diyet dün ve bugün baltalandı hemen bir maden suyu açtım kendime

Kardeşimin doğum gününe nereden hediye kartı alayım diye düşündüm durdum ayakkabı çeki alacaktım çünkü ayakkabı almayı çok seviyor ama sırf ayakkabı mağazası da olmasın dedim belki canı ayakkabı istemeyecek istediğini alabileceği bir hediye kartını Boynerden alacağım hem parfüm var hem kıyafet var ayakkabı o bu derken seçenek çok eşim de bu ara ha bire saat linkleri atıyor bana 😀ayy sanki evdekileri çok takıyor da saat istiyormuş 😀bir erkeğe yakışan en güzel aksesuar saattir.

Back
X