hiç adet olmayanlar buraya

UMUTSUZ88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
154
20
98
İzmir
arkadaslar rahim ve yumurtalığım yok olsada kucuk bunlar gelısmıyoormu 28 yasındayım hıc adet görmedim yokmu ımkan burda bırıcık busecık vardı o adet görmeyı basarmıstı burdaysa sen ver bıze bırıcık busecık

merhaba, bende ilaçsız hiç adet göremeyenlerdenim, 13 yaşında göğüslerimin büyümemesi ve adet görmemem üzerine doktora gittim. yumurtalıkların tembel dedi, ilaç kullanmaya başladım onunla beraber adet görmeye başladım. ilaç almadığımda adet göremiyorum, zamanla ilaç aldıkça göğüslerim biraz büyüdü. bu durum karşı cinsle ilişkilerimi de çok etkiledi ciddiyete binen her ilişkimde saçma sapan bahanelerle erkek arkadaşlarımdan ayrıldım.çocuk sahibi olmama korkusu ile kimseyi hayatıma almak istemiyorum. şuan 29 yaşındayım ve artık evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum yarın çapaya doktora gideceğim. Alla hepimize sağlık ve isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin...

tüm yazışmaları okuduğumda 2007 yılından beri yazıştığınızı gördüm benimle aynı durumda olup çocuk sahibi olanınız var mı?

sağlıcakla kalın

Back