• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç ailenizden dayak yediniz mi?

Ohoo küçükken popoma az şaplak yemedim ben.

Ama o zaman bile annem beni döverken hak veriyordum şimdi düşünüyorum yine da iyi sabretmiş de az dövmüş :D

kucukken cok dayak yedım annemden ,
buyuyuncede babamdan dayak gordum hala da goruyorum
ama bu sefer bana vursun yapacagımı bılıyorum

Çocukken annemden yemişimdir hayal metal hatırlarım ama babam sinirlidir ama dayak huyu yoktur küçük değildim hakettimde fazla fazla canım benim oda korktuğundan anlamadı ne olduğunu tokat sayılmazsa işte yedim bi tane ama sözleri daha ağırdı o sözleri duyacağıma 5 tokat yiyeydim keşke :43:

sigara içtiiğimi öğrendiğinde oklavayla kovalamıştı annem.:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:bi iki şaplak yemiştim :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:sanki kendi içmiyo pehhhhhhhhhhhhhhh.şimdi karşılıklı tüttürüyoz.başkada yediğimi hatırlamıyorm

oo erkek kardeşimle çok kavga ettiğimiz için çok yedik annemim dayagını eline ne geçerse terlik,oklava ne bulursa :)

annemın bana bır kere bıle vurdugunu hatırlamam
ama bıgun komsumuzun catısına cıktıgımda babam gormus sonrada bı tokat atmıstı kı burnum kanamıstı
onun dısınsa ıkısınden de gormedım

Çok yemişimdir heralde :) Konuda haklı bile olsam dik kafalılığım ve cevap yetiştirmem yüzünden hepsini de haketmişimdir. :)

kucukken bır ıkı kere annemden yemıstım sanırım :)
bıkere de babamdan cok laf yetıstırırım de:)
onlar benım bıtanem ya en zor zamanlarımda elımden tutup ayaga kaldırdılar onlar olmasa ben napardım
bana olan emeklerının yanında bır ıkı tokatın lafı mı olur :))

evet bende bikaç kere yemiştim fena halde en sonuncusunda hiç suçum yokken annemden yedim o ara boşanma aşamasındaydı sinirleri bozuktu sanırım çok fena dövmüşt çünkü en büyük bendim diğerleri daha küçüktü ben en son ''yaşlanınca bende seni dövcem '' dedim. durmuştu bi an şimşek çarpmış gibi:)
ondan sonra dayağın d 'si geçmedi evde:)
babam yıllar öncesinden sildiği için bizi görüşmedğimizden bırak dayagı aramızda iki çift laf geçmedi.....

küçükken annem terlit fırlatıyodu sadece ama abimi çok dövüyodu çok yaramazmış 1 yaş var zaten aramızda bende hatırlıyorum za çok evi yakıyodu az kalsın :18:

bende 18 ve 19 yaşımdayken babamdan şiddet gördüm çok kötü dövmüştü beni

abimde çok sinirli o bana sayar g.zekalı s.lak ap.tl diye ama ben ona ap.l dediğim için beni dövmüştü parmağım kırılmıştı hastaneye ggtiğimde şikayetçi olucaktım babam beni tehtid etti kapıya çarptı denilerek olay geçiştirildi

üstelik babamın beni dövmeside abimin dayağının üzerine geldi parmağım kırıldığından dolayı 3 ay alçıda kalmıştı o sıra kendimide koruyamadım öldürüyodu az kalsın beni nedenini söylesem gülersiniz bile

çok şey yaşattılar bana sağolsunlar

küçükken annem terlit fırlatıyodu sadece ama abimi çok dövüyodu çok yaramazmış 1 yaş var zaten aramızda bende hatırlıyorum za çok evi yakıyodu az kalsın :18:

bende 18 ve 19 yaşımdayken babamdan şiddet gördüm çok kötü dövmüştü beni

abimde çok sinirli o bana sayar g.zekalı s.lak ap.tl diye ama ben ona ap.l dediğim için beni dövmüştü parmağım kırılmıştı hastaneye ggtiğimde şikayetçi olucaktım babam beni tehtid etti kapıya çarptı denilerek olay geçiştirildi

üstelik babamın beni dövmeside abimin dayağının üzerine geldi parmağım kırıldığından dolayı 3 ay alçıda kalmıştı o sıra kendimide koruyamadım öldürüyodu az kalsın beni nedenini söylesem gülersiniz bile

çok şey yaşattılar bana sağolsunlar

:14::14::14: bundan sonra bana elını kaldırsın babam evı terketcem sıkayette edıcem gorsun
keske sende sıkayet edebılseydın

Annemden babamdan yemedim hiç.tokat bile ama ablamdan acayip dayak yemişliğim var bir kez.Kaşımın gözümün duvarlarda patladığını biliyorum.
Ablam o zaman 19 yaşındaydı ben 9 yaşındaydım.
Benim dayak yemem ablamın hastalığını keşfetmemize vesile olmuştu.Allah'tan diyorum yemişim o dayağı :)

1 2 kez tokat yemişliğim vardır :27: Ama şimdi kana kan dişe diş :27: şaka tabi ki, sadece sert tartışmalar oluyor :)

annemden çooook dayak yedim tabi küçükken :) babamdan 1 kez yemiştim. halamın oğlunun düğününde gelin almaya gidecektik ve ben ortadan kaybolup arkadaşlarımla oyun oynuyordum . o sinirle bir tekme atmıştı babam ama zamanında kaçınca tekme havada kalmıştı :) o da kafama vurmuştu :27:

Annemden babamdan yemedim hiç.tokat bile ama ablamdan acayip dayak yemişliğim var bir kez.Kaşımın gözümün duvarlarda patladığını biliyorum.
Ablam o zaman 19 yaşındaydı ben 9 yaşındaydım.
Benim dayak yemem ablamın hastalığını keşfetmemize vesile olmuştu.Allah'tan diyorum yemişim o dayağı :)

Nasıl yanı ... Ablanın ne hastalıgı var kı :26:

evet bende bikaç kere yemiştim fena halde en sonuncusunda hiç suçum yokken annemden yedim o ara boşanma aşamasındaydı sinirleri bozuktu sanırım çok fena dövmüşt çünkü en büyük bendim diğerleri daha küçüktü ben en son ''yaşlanınca bende seni dövcem '' dedim. durmuştu bi an şimşek çarpmış gibi:)
ondan sonra dayağın d 'si geçmedi evde:)
babam yıllar öncesinden sildiği için bizi görüşmedğimizden bırak dayagı aramızda iki çift laf geçmedi.....

Seni anlıyorum, ablamla benim de babamızın arasında senelerdir güzel bi muhabbet geçmedi. Arada bi sadece beni arar "özledim seni" der, sonra beni darmadağın eder :) Ama sert bi mizacı olmasına karşın dayak atmışlığı yoktur. Eğer bizi yalnız bırakmasaydı hala benim kahramanım olarak kalırdı..

Nasıl yanı ... Ablanın ne hastalıgı var kı :26:

Beni tabiri caizse duvardan duvara vurduğu gün ablam bayıldı.Tek hatırladığım annemin ablamın ağzına kaşık sokmaya çalıştığıydı.O zaman tabi anlam verememiştim ama büyünce öğrendim.kilitlenmiş herhalde çeneleri.Sonra ablamı hastaneye kaldırdılar.Akşam eve döndü.iyiydi,işe gitti.vardiyalı çalışıyordu bi fabrikada.Uzun süre normal gibiydi herşey.Sonra bir gece ambulansla eve getirdiler,gece vardiyasında fenalaşmış.Önce hastaneye sonra eve getirdiler.bu ikinci kez tekrarlandığında Bursa'ya sevk ettiler.
1 ay kadar hastanede kaldı.psikiyatr bölümünde.Ama hastalığının tıbbi adını ben hiç bilmiyorum.Öğrenemedim.Hiç konuşulmadı bu konu daha sonra.Ablamda hayal meyal hatırlıyor.Konu açıldığında değiştirilirdi önce.Şimdi hiç konuşulmuyor.Unutuldu gitti.

Hastalığından tek geriye kalan şey aşırı titizliği,önceleri böyle değildi.

Ben senin adına çok üzüldüm arkadaşım.
Ben babamdan dayak yemedim ama ağzı çok bozuktur.Gülerken bile vay a.. koyaym diye güler.Öflekendiğinde de çok küfür eder.Çok kırılıyorum babama o zaman.Bazen diyorum keşke küfür etmese de dövse..
Tek kötü huyu bu olsun ne yapalım.
Allah ıslah etsin.Merhamet versin.

:14::14::14: bundan sonra bana elını kaldırsın babam evı terketcem sıkayette edıcem gorsun
keske sende sıkayet edebılseydın

6 senedir birdaha grişimi olmadı yne şikayet edemezdim gbime geliyo

ama ama yaptığınıda syleyince lafı değiştiriyo hemen babamda utanıyo demekki yaptığından napalım döverde severde:26:

hem annemde hem babamdan hemen hergun sopa yedim
kendi cocuguma yapmicam dedim ama 8 yasina kadar dayanabildim bugun bile tokat yedi benden
cami acip polis polis diye bagiriyor allahim sabir ver diye diye 3 tutuyorum 5 tutuyorm
allahtan sabir diliyorum

Back
X