Hiç aldatıldınız mı ve aldatıldığınızı nasıl anladınız?

fake hesapla konuşuyolar canım çok akıllılar bizimde o hesabı bulmamız çokta kolay değil bilgisayar dökümü olmadan. hepsini kurcala hatta el koy akşamda yaz ama merak ederim ben şimdi:26:

fake hesapla konuşuyolar canım çok akıllılar bizimde o hesabı bulmamız çokta kolay değil bilgisayar dökümü olmadan. hepsini kurcala hatta el koy akşamda yaz ama merak ederim ben şimdi:26:

bilgisayarım bozuldu seninkini alıyorum derim bütün gece bende olur rahat rahat kurcalarım
Telefonuda istanbul trafiğinde can çekişirken kurcalarım o araba kullanır ben dedktifçilik oynarım

aslında ben çok güvenirim ilişkilerime,sevgilim benle tanıştıktan sonra otelde gece resepsiyoncusu olarak işe başladı ,hemde tarlabaşında bi otelde :))) ben demedim "enee,oralar fuhuş yuvası hem de gece gece ne işi var otelde" diye, "aa ne güzel,bütün gündüzler bize kaldı" diye sevindim,destekledim :))
böyle kıskançlık iyonlarından uzak bir insanımdır ama kadın hissi diye birşey var
eğer o his sizi dürtüyosa ne yapıp edip kurcalayabileceğin herşeyi kurcalamak lazım...
benim gecen sene bugünlerde terkettiğim bi sevgilim vardı
ben aradığım zamanlar rahat rahat telefonla konuşmak için öğrencilerini beden dersine çıkarırdı,beni şımartmalara,şiirler okumalara doyamazdı vs...
yani öyle harika,öyle romantik bi sevgiliydi ki,ben ayrılık sebebini anlattığımda onu tanıyan kimse inanamadı,yakıştıramadı...
bi gün yanına gittiğimde içimdeki his dürtükledi,
"kontürüm gitmesin" bahanesiyle telefonunu istedim,numarayı çeviriyo gibi yaparken de gelen mesajları kurcukladım kiii
eski sevgilisinin hayran hayran mesajları.Kız da yapışkan birşeydi,acaba tek taraflı mı mesajlar diye düşünüp arama kaydına baktım,ohooo yüz kere aranmış!
o an ilişkimin bittiği,beyefendinin evindeki kırılacak bütün camların kırıldığı bir gün oldu
"benim için ölüyo" zannettiğiniz adamlara da güvenmemek gerektiğini bu şekilde öğrenmiş oldum....

Valla çok heyecanlıyım ilk defa karıştırcam bakıyım birşey bulcak mıyım pek sanmıyorum içim rahat ama korktumda
Bide senin yazdıklarını okuyunca benim bu güvenim saflık derecesine varmış sanki
Ama tarlabaşında otelde çalışmasına izin vermezdim o kadarda rahat değilim

en çokta galiba suçluluk duygusuna kapılıcınca böyle melek kesiliyolar aynı senin dediğin gibi bende kimseye yüzde yüz güvenmemeyi öğrendim çevremde gördüklerimden sanada çok geçmiş olsun. mutluhatun um akşam bekliyoruz detayları

Ben geldimmmmm
Valla dediğiğm gibi telefonunu kendim kurcaladım
yolda giderken hem şarkı söyledim hem kurcaladım Telefon temiz çıktı kızlar
Bilgisayarım bozuldu seninkini alabilir miyim dedim
Hangi ara bozdun dedi
Tamam canım çok özel birşeyin varsa ben almıyım dedim trip attım
Al şapşal sadece hangi ara bozdun anlamadım ver tamir ettiriyim dedi:18:
Bilgisayırını bilgisayarın hel haltından anlayan arkadaşımla kontrol ettim
Adam temiz çıktı
Haber siteleri mühendislik siteleri okulun sitesi film siteleri bana hediye gönderdiği tarihlerde sürpriz siteeri

aynı ne güzel pür pak bi adam bulmuşun maşallah

Öyle valla kırk takla attım ama olsun ver tamir ettiriyim dediği an yüzümden alevler çıktı hissettim

yalan konuşmaya alışkın olmayan insanda böyledir hemen panikler ay ne güzel tertemiz sevgilin var sen evlen bunla neyi bekliyosun kuzum

Bildiğim kadarıyla hiç aldatılmadım.
Burda bayanlardan öğrendiğim taktiklerle facebook geçmişimi dersiniz,mesajlarına bakmamı,telefon karıştırmamı,internet sitelerinin geçmişimi hepsini karıştırdım.

Ama hiçbirşey bulamadım,Tabi bunları yaparken hiç eşime çaktırmadım.
Benim bukadar karıştırdığımı duysa şok olur.Benden hiç beklemez.

Allah aldatılmayı bana göstermesin,affedemeyeceğim maddelerin ilk sırasında gelir aldatma.

Sevgililer günü planı yaparken aldatılan biri olarak bu konuda doktora yapmış olarak görüyorum kendimi

Şimdi gülüyorum, atlattımda. Çok kötü oluyor o ilk zamanlar.
Ben bir sosyal paylaşım sitesinde yakalamıştım.
Bir yandan benle plan yaparken, bir yandan işi pişiriyormuş.

Bir kez şüphelerim doğrultusunda baya bi delile ulasmisligim var ama şüphe yetmisti netlestirmek için bile cabalamamistim. 1 seneye yakin beraberdik. Herşey mukemmel ve adam inanılmaz guvenilirdi, misscoffee bebegim bu da mühendisti:)

Yüksek lisans basvurusu için iki uc günlüğüne ızmire gitti bu. Ilk gunsabah aksm beni arıyor her gittigi yerde keşke burda olsaydın diyo, aşkımız daha da büyümüş gibi hissediyorum araya giren mesafe ve ozlemle birlikte. Ikinci gun yine herşey mükemmel zaten en ufak suphem Yok kiskanmıyorum nerde kimle diye. Ne oluyorsa 3. Gün oluyor adam sabahtan itibaren kayıp arıyorum açmıyor bi saat snra uykulu geri donuyor çağrima. Geceden alkol aldiklarini biliyorum ama sabah uyanamayacak kadar oldugunu bilmyorum.

Bi soğukluk seziyorum rahat konusamiyor sanki. Neyse öğlene dogru itiraf geliyor ot içmisler ben sok oluyorum çok karsi olduğum sryler cunku. Neyse akşama doğru ıçerden kiz sesleri duyuyorum bana iki kiz ismi soyluyor diğer arkadaşlarının sevgililerinin isimleri. ama ben resmen hissediyorum bi sey var bi şey oldu ve normalde asla paranoya yapan biri değilimdir. Neyse bu dönüyor facede bi fotoğrafta etiketleniyor bi bakiyorum iki kız orda on planda, aha arkada cama vuran yansimada ne göreyim! 3. bi kiz ve fotografi o cekiyor ama bana hic bahsedilmeyen 3. Kiz.. bahsetse böyle ilgimi çekmeyecek ama gizlenmiş olması suphelerimde haklı olduğumu hissettiriyor. Kizarsin diye demedim diyor ama kızmam ki, kızacak olsm mantikli bu yalan. Derken kız altına çok samimi bir iki yorum yapıyor geceyle alakali, otlu motlu ortam 3 erkek 3 kiz.. sorgulamiyorum bile hemen ayrılıyorum o hiç kabul etmese de yalvarsa da yakarsa da bu soru işareti bana yetiyor..

Başıma gelen 2. Aldatma girişimi de konularimin arasında mevcut, o daha masum bi sey ama sonucu ayrilik. Bunlar dışında hiç hissetmedim eğer benim gibi gözü açık birini hic hissettirmeden aldatmış bi sevgilim varsa gecmiste helal olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:

bu tür ortamlardan hiçbizaman hayır gelmiyo sana hak veriyorum delil olmasada hissediyo insan her kadın hissediyo bence geçmiş olsun diyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…