- Konu Sahibi Cileklivanilinn
O kadar küçük bir çevrede yaşamıyoruz ki.niye koskoca şehri köy gibi düşünüyorsun onu anlamadım.o kuyumcu cümlesinde haklı olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim.aşağılık kompleksim var valla.Vajinal enfeksiyonlar iç çamaşırı seçimi tüy dökücü Krem vb ürünler vs ilede oluyor sen hiç mi ayagini üşütmez yanlış çamaşır tercih etmez Krem vs kullanamazsın ?!
Hurdacı malını satmak için bağırırken kuyumcunun sesi çıkmaz gibi birşey vardı içimden yazmak geldi
Çalıştığın yerdeki adamlar ile de olmuşsun galiba tamam onlar aldırış etmiyor seni takmıyor ama sen dün A kişisi ile birlikte iken bugün B kişisi ile olunca ve onları bir arada görünce nasıl hissediyorsun kendini yargılamak ve kınamak değil amacım sadece tuhaf olmuyormu için
Ben aldatildigimi öğrendiğim zaman bir tuhaf olmuştum böyle kafayı yemiştim gece benim koynuma giren adam sabah onun yanında nasil bir mide demiştim
O kadıni anlamaya çalıştım adam karısının koynundan onun seçtiği gömlekle onun aldığı parfüm ile onun kokusu üzerinde iken senin yanına geliyor ve senle Gönül eyleyip geri hayatına dönüyor