• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç aldatılmamış kadınlar

Vajinal enfeksiyonlar iç çamaşırı seçimi tüy dökücü Krem vb ürünler vs ilede oluyor sen hiç mi ayagini üşütmez yanlış çamaşır tercih etmez Krem vs kullanamazsın ?!
Hurdacı malını satmak için bağırırken kuyumcunun sesi çıkmaz gibi birşey vardı içimden yazmak geldi
Çalıştığın yerdeki adamlar ile de olmuşsun galiba tamam onlar aldırış etmiyor seni takmıyor ama sen dün A kişisi ile birlikte iken bugün B kişisi ile olunca ve onları bir arada görünce nasıl hissediyorsun kendini yargılamak ve kınamak değil amacım sadece tuhaf olmuyormu için
Ben aldatildigimi öğrendiğim zaman bir tuhaf olmuştum böyle kafayı yemiştim gece benim koynuma giren adam sabah onun yanında nasil bir mide demiştim
O kadıni anlamaya çalıştım adam karısının koynundan onun seçtiği gömlekle onun aldığı parfüm ile onun kokusu üzerinde iken senin yanına geliyor ve senle Gönül eyleyip geri hayatına dönüyor
O kadar küçük bir çevrede yaşamıyoruz ki.niye koskoca şehri köy gibi düşünüyorsun onu anlamadım.o kuyumcu cümlesinde haklı olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim.aşağılık kompleksim var valla.

O kadar küçük bir çevrede yaşamıyoruz ki.niye koskoca şehri köy gibi düşünüyorsun onu anlamadım.o kuyumcu cümlesinde haklı olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim.aşağılık kompleksim var valla.
10 yıldır aynı şehirde iseniz ve farklı erkekler ile beraberseniz illaki bilinirsiniz yani

Aldatılmaktan daha kötü birşey varsa, o da aldattığı kadına bu cesareti vermek bence.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.hem bunu yapacak kadın direkt kötü kalplidir.ben diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin.bir macera, değisiklik yaşayacak yüzüne gözüne bulaşmasin.ben de biliyorum evli adamdan kimseye hayir gelmez.demek ki olgunlaşamamiş biriyle birlikte olabilmiş anca.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.
Evli erkek arkadaşların mı oldu için nasıl alıyor ilginç şu sitede en hayret ettiğim kişisin geçen bir de yobaz dedin ya bana valla varsın yobaz olayım şükürler olsun

Basit vajinal enfeksiyon bile olmuyorsun dimi🤣
sen onu bile zevkten saniyorsun ya ondandir. Ya sukur cekmissin mantar olup🤣

Hiv olsan onada zevk kabarcigi der gecersin

Ay bu kizin tedaviye ihtiyaci var🫣🤣
Ama ben testlerini yaptırdım.kafama göre demiyorum ki.fazla cinsel istekte de vajina kaşınıyor bu arada.acaba mantar mi falan diye gittim birşey çıkmadı.

Rahatsız olmuyor iseniz sorun yok tabi ama bir kere daha önce beraber olduğunuz yads beraber olmak istediğiniz bir adamı rededin bakalım o acidiginiz karısına ses etmediğiniz adamın tavrı ne oluyor

Ama ben testlerini yaptırdım.kafama göre demiyorum ki.fazla cinsel istekte de vajina kaşınıyor bu arada.acaba mantar mi falan diye gittim birşey çıkmadı.
madem oyle anal ne alaka?
Mantar cesiti bariz.
Baktirdigin hast de testlerde her genoptipe bakmiyorlar demekki.keske gidip lab ortaminda kapsamli baktirsaydin.smearda cikmamasi birsey ifade etmiyor her zaman.

madem oyle anal ne alaka?
Mantar cesiti bariz.
Baktirdigin hast de testlerde her genoptipe bakmiyorlar demekki.keske gidip lab ortaminda kapsamli baktirsaydin.smearda cikmamasi birsey ifade etmiyor her zaman.
Aynen ayrıntılı bakılması lazım 30 -40 yaş sonrasında kültür smear kan hepsine bakılıyor erken tedavi için

Bekarlarla istediğinizi yaşayın da evli olduğunu bildiğiniz insanlarla beraber olmak gerçekten mide bulandırıcı değil mi ya??

Aynen ayrıntılı bakılması lazım 30 -40 yaş sonrasında kültür smear kan hepsine bakılıyor erken tedavi için
cogu doktor smear bile bakmiyor.ama anlasmali oldunan lab onemli.kitlerde hangi hastaliklara bakiliyor.doktor vasitasi ile ogrenemiyorsun ki detayini.ben direk lab ile gorusuyorum.

Bekarlarla istediğinizi yaşayın da evli olduğunu bildiğiniz insanlarla beraber olmak gerçekten mide bulandırıcı değil mi ya??
Bekarlarin bunun gibisi ile işi neden olsun ki ?zaten hali hazırda genç bekar kendi gibi bekar tek eşli biriyle olur

Son düzenleme:
Evli adam düzeni var çoluğu çocuğu var bedavadan seks hizmeti vereni karısına ses etmeyeni ister abaza birde 50 yaş üzeri kıllı göbekli adamlar işte
Bakımlı ,temiz eli.yuzu düzgün adam zaten önüne gelenle olmaz seçici olur (yaşı ne olursa olsun)

Back
X