Hiç anaç degilim:( :(

Herşeye eyvallah da çocuğunuz söz konusu olunca aynı şeyi söyleyemicem
Muhakkak bi destek görmelisiniz
İlerde o sizin bu ruh halinizin aynısını yansıtacak, ozaman da bu çocuk niye böyle diyeceksiniz.
Biran önce toparlanın, spora flan gidin, yürüyüş yapın zararlarınızı kapatın

Kimse hep güleryüzlü hep sabırlı yumuşak değildir. İnsanız bazen kızar bazen küser bazen de güleriz. Hepimizin biktiği bunaldiği zamanlar oluyor

AMA elimizdekinin de kıymetini bilmeliyiz bence. Evlilik sadece yemek temizlik değil ama burasi benim evim deyip temizliyor insan severek... görev değil bu. Hele akşam iki tas yemek yapıp sevdiğini bekleyip sohbet etmek...

çok gördüm dağınıklığın içinde mutlu aileler
Ve çok gördüm tertemiz evler de diken üstünde insanlar...

Hem bunlarin gorevi olmadigini soylemissinuz sonrada ruh haliniz karisik demissiniz
simdi ruh halindemi sıkıntı var yok sa bunlar zaten bir xorunluluk degilmi

Aslinda zorunluluk
anac olmak zorunluluktur neden cunku dogurdu kardesim cocuklar psikopat gibi ska oka bagiran anneyi cekip onun korkusuyla buyumek ve topluma zararli bireyler olmak zorundami
esi isr utusuz giderse tabi suc adamin olur tuh yaziklar olsun adama
yemekmi oda ne hergun fesfud yesin cocuklar
evi temizlemek tabiki bir bayanin sorumlulugu olamaz kimene igrenc yapisyapis mutfak dolaplarindan banyodan oyle degilmi

Kardesim madem adamlara hayati dar edeceksiniz EV LEN ME YINNN
Allah cocuklarimi korusun

Türkçe mi yazdınız ? Hiçbir şey anlamadım.

Eltilerime cok ozeniyorum bu konuda evlerine gidince imrenerek onlari izliyorum:KK43: ama ben....cocugum konusunda hic sabirli degilim asiri agresifim ..bazilari cocunu sabirla buyutuyor peslerinde pervane oluyor ama ben cocuk pespese biseleer istese kiziyorum oynamak istemiyorum hemen slkliyorum..ev islerinde de oyle evimi itinayla temizlemek istemiyorum misafir agirlamak cogu zaman istemiyorum esime sabah kahvalti vermek utulerini yapmak ona hergun yemek yapmak ailesini memnun etmek hicbisey istemiyorum ..esime karsida cok agrasifim kendi cevreme karsida...bazi kadinlar yumusacik guleryuzlu sabirli hamarat ...onlari izlerken huzur buluyorum kendi evlerinde huzur nese saciyorlardir...suan yapmam gereken okadar is varki ben olu gibi yatiyorum ani misafir gelse rezil olcam..carsida gezerken bile sinirleniyorim herkeze herseye sicaga soguga..of ruh halim berbat
bende öyleyim genelde çocuğa bağırmak bağırmamak çocuktan sıkılmanın anaçlıkla ilgisi yok kendinizi suçlamayın her annenin tarzı farklıdır.elinden gelse de gelmese de kendinize çocuğunuza

Anlayabiliyorum.. Evli değilim cocuğumda yok ve cocuk sevmiyorum sevemiyorum.
sorumluluk alamıyorum anaç değilim.

hatta bir sözüm var hasta,yaslı,cocuk bakamıyorum diye..
herkes anaç olmak zorunda değil.

ANAÇ OLMAMAK BİR SUÇ DEĞİL...

depresyon başlangıcı var sanırım. bi doktora gitsen iyi olur. bide burası moralini bozacak olursa konunu kapatmanı tavsiye ederim

bazen insan hiçbirşey yapmak istemiyor olabilir ama bu sürekli ise durum ''Tükenmişlik Sendromu'acilen bir psikolgla görüşün sizi yönlendirecektir.Normal bir durum değil çünkü.Troitlerine de bir baktır bence bunlar hormonlarınla alakalı olabilir.

Eltilerime cok ozeniyorum bu konuda evlerine gidince imrenerek onlari izliyorum:KK43: ama ben....cocugum konusunda hic sabirli degilim asiri agresifim ..bazilari cocunu sabirla buyutuyor peslerinde pervane oluyor ama ben cocuk pespese biseleer istese kiziyorum oynamak istemiyorum hemen slkliyorum..ev islerinde de oyle evimi itinayla temizlemek istemiyorum misafir agirlamak cogu zaman istemiyorum esime sabah kahvalti vermek utulerini yapmak ona hergun yemek yapmak ailesini memnun etmek hicbisey istemiyorum ..esime karsida cok agrasifim kendi cevreme karsida...bazi kadinlar yumusacik guleryuzlu sabirli hamarat ...onlari izlerken huzur buluyorum kendi evlerinde huzur nese saciyorlardir...suan yapmam gereken okadar is varki ben olu gibi yatiyorum ani misafir gelse rezil olcam..carsida gezerken bile sinirleniyorim herkeze herseye sicaga soguga..of ruh halim berbat

Anaç ya da hamarat olmak zorunda değilsin..Bu sadece toplumun kadının üzerine yüklediği bir misyon. O yüzden bu konuda kendini kötü hissetme çünkü herkes tek tip olacak diye bir durum söz konusu değil.
Ben de hiç hamarat değilimdir ama bu halimi de seviyorum. Ama evin bazı işleri var ki yapmak durumunda oluyorum dağınık ve kirli oturulmuyo maalesef,böyle olunca içim de rahat etmiyo ve o zaman ne yapıyorum açıyorum hareketli müzikler o hızla bitiveriyor evin işi..
Eşine sonsuz hizmet etmek zorunda da değilsin, bi zahmet ütülesin gömleğini,hazırlasın kahvaltısını..
Çocuğuna herşeyde kızıyorsan,hiçbirşeye,hiçkimseye tahammülün yoksa bunun için bi psikolojik yardım alman gerekebilir..

Valla bende temizlik, ütü, misafir felan
O konularda sizden farkım yok :KK55:
aman beee ev kirli olsun
Aman bir zahmet misafir gelmesinde gitmeyeyimde
Ama iç huzurum olsun
Sizin iç huzurunuz yok belki destek almalısınız

IMG_20160811_110554.webp

Back
X