Hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum :(

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
964
73
Evet,başlıkta da yazdığım gibi daha bekârken bile böyle hissederdim.
Evlendim.14 aylık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Artık Gebelik ve belirtileri ile ilgili açılan konuları okumaktan kafayı yiyecek gibi oluyorum.Bir kaç ay öncesine kadar bile bu kadar takmazdım kafama.İlişkiden hemen sonra kalkıp ayaklarımı yukarı kaldırmak alışkanlık oldu.İşe yaramayacağını bile bile.. Takmamalıyım bu kadar biliyorum.Ama olmuyor.Sanki hiç anne olmayacakmışım gibi hissediyorum.Umarım bir gün buraya “böyle düşünüyordum ama yanılmışım” başlıklı bir konu açabilirim..
İçimi dökmek istedim.Okuyan ve cevap yazan herkese teşekkürler.

Öyle düşünüp imkansızlaştırma tıpta çareler çok. Normal yolla olup olmayacağını araştır. Olmuyorsa tüp bebek veya tedavisine bak. Gerisi Allah isterse olur. Hepimiz bir zerre den ibaretiz.

Bu his içimi kemiriyor çevremde yıllardır çocuğu olmayan bir kaç kişi var onlardan etkileniyorum belkide
Doktor bile akışına bırak demiş şimdiden karalar bağlamak mantıklı mı? Üstelik bu kadar stres yapmak da bi engel olabilir

Ay daha yeni evlenmişsin bee , doğal şartlarda 2 sene denemeden tüp bebek bile yapılmıyor bildiğim kadarıyla

Acelen ne ? Kötüyü çağırma kendine olmayacaktı vs di . Yıllardır uğraşanlar var .
Doğru.Ama ya olmazsa düşüncesi kemiriyor beynimi.bekarken bile böyle düşünürdüm hep.hatta bir keresinde bir arkadaşımla otururken Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum Demiştim

Doğru.Ama ya olmazsa düşüncesi kemiriyor beynimi.bekarken bile böyle düşünürdüm hep.hatta bir keresinde bir arkadaşımla otururken Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum Demiştim
Belki de olamayacaksındır. Dünyanın sonu mu?

Emin olun o his çoğu kadında oluyordur
3 sene bebek bekledim pıhtılaşmam 2 düşüğüm hormonlarımda ki yüksek yüksek değerler . HEp anne olamayacakmisim gibi gelirdi şimdi Allah nasip ederse bebeğim olacak hala o his var psikolojik büyük ihtimalle .
Inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı evlatları olur Allah kimseyi imtihan etmesin

14 sene zannettim. Bu kafayı anlamıyorum ben cidden.

29 yaşında evlendim. Ya evlenemezsem diye düşünmedim.

3 buçuk senelik evliyim. Ya çocuğum olmazsa diye düşünmedim. Halen daha da çocuğum yok.

Hep korktuğum şey ya atanamazsam diye düşünürdüm. Neticede atanamadım.

Insan neyi çok isterse onunla imtihan oluyormuş. Onu öğrendim.

Bi de olanda 1 hayır, olmayanda bin hayır derler.

Sakin olun bence. Sizin tüp bebek tedavisinden çok psikolojik terapiye ihtiyacınız var. Paniginiz endişeniz stresiniz ekrandan yüzümüze fırladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…