- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 964
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Evet hiç bir problem yok.Sadece enfeksiyonum var.Senede 4-5 kere çok ağır enfeksiyon geçiririm.Gerekli tahliller yapıldı mı siz ve eşinize?
Eşinizin nasıl değerler?Evet hiç bir problem yok.Sadece enfeksiyonum var.Senede 4-5 kere çok ağır enfeksiyon geçiririm.
Doktor bir problem yok akışına bırakın dediEşinizin nasıl değerler?
Bu his içimi kemiriyor14 saysını falan görünce dedim heralde 14 yıldır evli çocuğu olmuyor. Dur bakalım bu ne acele.
Öyle düşünüp imkansızlaştırma tıpta çareler çok. Normal yolla olup olmayacağını araştır. Olmuyorsa tüp bebek veya tedavisine bak. Gerisi Allah isterse olur. Hepimiz bir zerre den ibaretiz.Evet,başlıkta da yazdığım gibi daha bekârken bile böyle hissederdim.
Evlendim.14 aylık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Artık Gebelik ve belirtileri ile ilgili açılan konuları okumaktan kafayı yiyecek gibi oluyorum.Bir kaç ay öncesine kadar bile bu kadar takmazdım kafama.İlişkiden hemen sonra kalkıp ayaklarımı yukarı kaldırmak alışkanlık oldu.İşe yaramayacağını bile bile..Takmamalıyım bu kadar biliyorum.Ama olmuyor.Sanki hiç anne olmayacakmışım gibi hissediyorum.Umarım bir gün buraya “böyle düşünüyordum ama yanılmışım” başlıklı bir konu açabilirim..
İçimi dökmek istedim.Okuyan ve cevap yazan herkese teşekkürler.
Doktor bile akışına bırak demiş şimdiden karalar bağlamak mantıklı mı? Üstelik bu kadar stres yapmak da bi engel olabilirBu his içimi kemiriyorçevremde yıllardır çocuğu olmayan bir kaç kişi var onlardan etkileniyorum belkide
Ben 10. Ayımızda klomen kullanmaya başlamıştım. Meğer amh düşükmüş. Bundan da hiç şüphelenilmedi. Bilsem tüpe o zaman koşardım. Daha yeni başladık.Doktor bir problem yok akışına bırakın dedi
Doğru.Ama ya olmazsa düşüncesi kemiriyor beynimi.bekarken bile böyle düşünürdüm hep.hatta bir keresinde bir arkadaşımla otururken Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum DemiştimAy daha yeni evlenmişsin bee , doğal şartlarda 2 sene denemeden tüp bebek bile yapılmıyor bildiğim kadarıyla
Acelen ne ? Kötüyü çağırma kendine olmayacaktı vs di . Yıllardır uğraşanlar var .
Allah isteyen herkese nasib etsin inşallahHey lo lo benim 6 sene oluyor hala umudum var sen kendini niye bu moda sokuyorsun
Belki de olamayacaksındır.Doğru.Ama ya olmazsa düşüncesi kemiriyor beynimi.bekarken bile böyle düşünürdüm hep.hatta bir keresinde bir arkadaşımla otururken Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum Demiştim
Umarım faydasını görüp bir evlat sahibi olursunuzBen 10. Ayımızda klomen kullanmaya başlamıştım. Meğer amh düşükmüş. Bundan da hiç şüphelenilmedi. Bilsem tüpe o zaman koşardım. Daha yeni başladık.
İsteyen herkese de nasip etmesin. Hayırlı ebeveyn olabileceklere nasip etsin.Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah
Amin ama dert etmen için çok erkenAllah isteyen herkese nasib etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?