- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
size ozelden mesaj attim konu ile ilgili. ozelinize bakin isterseniz.Evet,başlıkta da yazdığım gibi daha bekârken bile böyle hissederdim.
Evlendim.14 aylık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Artık Gebelik ve belirtileri ile ilgili açılan konuları okumaktan kafayı yiyecek gibi oluyorum.Bir kaç ay öncesine kadar bile bu kadar takmazdım kafama.İlişkiden hemen sonra kalkıp ayaklarımı yukarı kaldırmak alışkanlık oldu.İşe yaramayacağını bile bile..Takmamalıyım bu kadar biliyorum.Ama olmuyor.Sanki hiç anne olmayacakmışım gibi hissediyorum.Umarım bir gün buraya “böyle düşünüyordum ama yanılmışım” başlıklı bir konu açabilirim..
İçimi dökmek istedim.Okuyan ve cevap yazan herkese teşekkürler.
O enfeksiyon esinden sana geciyordur. Erkeklerin temizligine dikkat etmesi gerekiyorEvet hiç bir problem yok.Sadece enfeksiyonum var.Senede 4-5 kere çok ağır enfeksiyon geçiririm.
rahim filmi çekildiniz miEvet hiç bir problem yok.Sadece enfeksiyonum var.Senede 4-5 kere çok ağır enfeksiyon geçiririm.
Bu his içimi kemiriyorçevremde yıllardır çocuğu olmayan bir kaç kişi var onlardan etkileniyorum belkide
Vajinal enfeksiyon mu idrar yolu enfeksiyonu muEvet hiç bir problem yok.Sadece enfeksiyonum var.Senede 4-5 kere çok ağır enfeksiyon geçiririm.
Bizde hem eşimde ciddi problem hem bende bazi problemler olmasina rağmen.. 9 yil icinde 6 defa tüp bebek yapip sonucsuz evimize dönmemize rağmen kendiliginden bir oglum oldu 3 yaşinda ..sakin ol rahat olDoktor bir problem yok akışına bırakın dedi
Bende ikisi de varken hamile kaldim.Hatta rahimagzinda yaram da vardi.Vajinal enfeksiyon mu idrar yolu enfeksiyonu mu
Bende 0.64. Az yumurtam vardı tüp bebeğe başladım.benim dr um amh nin o kadar da onemli olmadigini gosteren bilimsel calismalar var son zamanlarda dedi. yurtdisindayim ve bu bebek meselesinin ileri oldugu bir memleket. dr um da cok guvenilir meshur biri. ben dikkate deger gordum bu fikri. sizde nasildi durumlar amh ile ilgili?
Bende de vajinal serviks ve rahimde yara vardı. Tedavi oldum öyle hamile kaldım. Gebelikte yara sıkıntı yaptı mı kanama falan oldu mu sizdeBende ikisi de varken hamile kaldim.Hatta rahimagzinda yaram da vardi.
Ayni sikintilar vardi bende de.Benim ikiz oldugu icin seklaj oldum.Bir tek operasyon sonrasi 2 gun kanama oldu.Hatta bebeklere bir sey oldu sanmistim.Kontrole gitmistim.Yara kanama yapmis.2 3 gun icinde gecti.Doguma kadar hic sorun olmadi.He su oldu.Hormonlarin etkisiye yara baya bir şişmiş polipe donusmustu.doktorum fotografını cekmisti hatta et beni gibi findik kadar olmus ama dogumdan sonra kaybolmustu.Bir de hamilelik suresince de baya enfeksiyon gecirdim.Eger olursa akintilarina dikkat et.Yesil akinti tehlike.Bende de vajinal serviks ve rahimde yara vardı. Tedavi oldum öyle hamile kaldım. Gebelikte yara sıkıntı yaptı mı kanama falan oldu mu sizde
İdrar yolu enfeksiyonum sık oluyor zaten. Ama bende lekelenme ve kanama da oluyor. Bende diyorum acaba yaradan kaynaklımı.Ayni sikintilar vardi bende de.Benim ikiz oldugu icin seklaj oldum.Bir tek operasyon sonrasi 2 gun kanama oldu.Hatta bebeklere bir sey oldu sanmistim.Kontrole gitmistim.Yara kanama yapmis.2 3 gun icinde gecti.Doguma kadar hic sorun olmadi.He su oldu.Hormonlarin etkisiye yara baya bir şişmiş polipe donusmustu.doktorum fotografını cekmisti hatta et beni gibi findik kadar olmus ama dogumdan sonra kaybolmustu.Bir de hamilelik suresince de baya enfeksiyon gecirdim.Eger olursa akintilarina dikkat et.Yesil akinti tehlike.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?