- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Daha yeni evlisin acele karar verme çokta stres yapma ben 5 yıl bitti hâlâ olmadıBu his içimi kemiriyorçevremde yıllardır çocuğu olmayan bir kaç kişi var onlardan etkileniyorum belkide
Size Rahim filmi çekildi mi ?Evet hiç bir problem yok.Sadece enfeksiyonum var.Senede 4-5 kere çok ağır enfeksiyon geçiririm.
Benimde öyle aşılama denedim 3 kere yine olmadı . Doktorlar bi sorun olmadığını söylüyolar ama olmuyo rabbimden herşeyDaha yeni evlisin acele karar verme çokta stres yapma ben 5 yıl bitti hâlâ olmadı
Soğan suyunu bu ay deneyecem inşallah.Diğerlerini de soğansuyuyla aynı zamanda mı içmek gerekiyor?
Çokça salavat ve istiğfar ile Allah tan isteyiniz. Sizi sevindirecektirEvet,başlıkta da yazdığım gibi daha bekârken bile böyle hissederdim.
Evlendim.14 aylık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Artık Gebelik ve belirtileri ile ilgili açılan konuları okumaktan kafayı yiyecek gibi oluyorum.Bir kaç ay öncesine kadar bile bu kadar takmazdım kafama.İlişkiden hemen sonra kalkıp ayaklarımı yukarı kaldırmak alışkanlık oldu.İşe yaramayacağını bile bile..Takmamalıyım bu kadar biliyorum.Ama olmuyor.Sanki hiç anne olmayacakmışım gibi hissediyorum.Umarım bir gün buraya “böyle düşünüyordum ama yanılmışım” başlıklı bir konu açabilirim..
İçimi dökmek istedim.Okuyan ve cevap yazan herkese teşekkürler.
Benim 2 kaybım var cnm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahBenimde öyle aşılama denedim 3 kere yine olmadı . Doktorlar bi sorun olmadığını söylüyolar ama olmuyo rabbimden herşey
Evet,başlıkta da yazdığım gibi daha bekârken bile böyle hissederdim.
Evlendim.14 aylık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Artık Gebelik ve belirtileri ile ilgili açılan konuları okumaktan kafayı yiyecek gibi oluyorum.Bir kaç ay öncesine kadar bile bu kadar takmazdım kafama.İlişkiden hemen sonra kalkıp ayaklarımı yukarı kaldırmak alışkanlık oldu.İşe yaramayacağını bile bile..Takmamalıyım bu kadar biliyorum.Ama olmuyor.Sanki hiç anne olmayacakmışım gibi hissediyorum.Umarım bir gün buraya “böyle düşünüyordum ama yanılmışım” başlıklı bir konu açabilirim..
belli olmuyor o işler. ümitsiz olmayın. pek çok tedavi yöntemi var. başarı sağlanıyor. sizin süre olarak daha az olmuş. 1 yıl deneme süresi veriyor doktorlar. genelde basit tetkikler dışında 1 yıldan önce tedavi bile uygulamıyorlar. çevremde tedavi ile 1-2 sene de çocuğu olan da oldu, ümidi kestikten 5 sene sonra kendiliğinden olan da. tedavisiz zor dedikleri bir arkadaşım korunmayı bıraktı madem tedavi gerekiyor diye. çocuk düşünmese bile hamile kaldı. yani ümitsiz olmayın. Allah hayırlı zamanda nasip etsin. gönlünüze göre olsun.Evet,başlıkta da yazdığım gibi daha bekârken bile böyle hissederdim.
Umutsuzluk seytandandir umut etmek ALLAH"tan umudunu kesme beklemedigin an gelicek inseALLaH evladin kurler denedinmi folik asid basla derim ben kullanmiyorsan eger. ..Evet,başlıkta da yazdığım gibi daha bekârken bile böyle hissederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?