Hiç anne olamayacakmışım gibi..

Herseyde bir hayir vardir. Bunu takinti yapmayin. Bir komsumuz kendi anlatiyor cocugum olmuyor diye hep aglayip sizlanmis ve yillar sonra cocugu oluyor fakan cocuk yedi yasinda losemi oluyor. Simdi diyorki keske bu kadar ustelemeseydim. Cocugum hastanelerde neler cekti diyor. Yine bir hemsire tanidim hastanede bir tane oglu var aslan gibi ama bir kaza sonucu bilincsiz elini kolunu ki irdatmadan yasiyor. Bunlari dusunun hayirlisini isteyin. Benim kardesim bir erkek uc kizdan sonra oldu. Hatta kiz oluyor diye o zamanlar halam babaannem soyleniyorlarmis ve biliyormusun aslan gibi yakisikli kardesim 24 yasinda bir kaza sonucu omurilik felci oldu. Simdi dusunuyorumda bazen zorlamamak lazim. Dusunsenize coxugunuZ olsa ve basina bunlar gelse annemi bizi dusunun nasil bir acidir. Ustelik nisanlandim attim
2 kere cunku kardesim boyleyken merhametli birine ihtiyacim vardi. Ama gel gorki nisanliniz merhametli olsa ailesi sorun oluyor.
Bunları dusunerek yasanırmı yahu.. Hayat bu hastalığı saglığı iyisi kötusuyle. Bır evlat diliyorsak herseyıyle dılıyoruz. Su psikolojıde yazdıklarınız sukur edılecek seyler degıl.
Allah sıze sabır vrsın kimseyı evladı aılesıyle sınamasın rabbım

İnsallah olur canim lutfen stres yapma.stres cok etkiliymis hamile kalma surecinde.daha cok erken hayirli evlatlarin olur insallah.arkadas da tup bebek denemesi yapti ve hemen hamile kaldi.cok kisa bir surede anlasiliyormus sasirmistim.o yuzden soruyorum senin ne zaman sonuclanacak

Bak şimdi hiç bılmıyordum. Normal aralıklarda olunca hıc dusunmemiştim. İlaclara basladım tedavı basladı ne olacak peki.
Tsh;2.533
Serbest t4;0.86

Senin 15 gün 3 hafta da 1 kontrole gidip doz artırımı yapıp tshı düşürmesi lazım 2 nin altında olucak ki vücut normal işleyişine devam etsin
tiroidine kim bakıyo kadın doğum dahiliye genel cerrahi ?

İnsallah olur canim lutfen stres yapma.stres cok etkiliymis hamile kalma surecinde.daha cok erken hayirli evlatlarin olur insallah.arkadas da tup bebek denemesi yapti ve hemen hamile kaldi.cok kisa bir surede anlasiliyormus sasirmistim.o yuzden soruyorum senin ne zaman sonuclanacak
Amin canımmm inş..
Bayramdan önce belli olacak canım .

Senin 15 gün 3 hafta da 1 kontrole gidip doz artırımı yapıp tshı düşürmesi lazım 2 nin altında olucak ki vücut normal işleyişine devam etsin
tiroidine kim bakıyo kadın doğum dahiliye genel cerrahi ?
Dahiliyede baktırdım sorun yok dedı. Ben yarın dr gıdecegım tup bebek dr ma.. Bakalım ne dıyecek

Dahiliyede baktırdım sorun yok dedı. Ben yarın dr gıdecegım tup bebek dr ma.. Bakalım ne dıyecek

Çocuk istediğini olmadığını söyledin mi ?
Tüp bebek drunada söyle birde sana özel mesaj atılmıyo istanbulda hem interfilitiue hem menopoza hemde kadın doğum kliniğin çalışan çok yönlü dr tabsiye edicem ama mesaj atamıyorum

Tsh için endokrine gitmenizi tavsiye ederim ben. Diğerleri normal deyip geçiştiriyor. Benim değerim 6 iken herkes normal diyordu düşünün.

Huban siz beni anlamadiniz. O yuzden cok rahat yazmissiniz. Ben bunu dusunun derken Allah birseyi vermiyorsa bunda bir hayir vardir. Akliniza bunu getirerek en azindan rabbimin bir bildigi vardir deyip gerekli tedavinizi olup tedbirinizi alin. Gerisi Allahin takdirinde kendinizi yipratmayin kafanizi kemirmeyin diyorum. Umarim anlamissinizdir. Illa illa deyip kafaniza bunu takmayin. En azindan bunlari yasayan insanlari dusunup Allah hayirlisini versin deyip teselli olun...

Huban siz beni anlamadiniz. O yuzden cok rahat yazmissiniz. Ben bunu dusunun derken Allah birseyi vermiyorsa bunda bir hayir vardir. Akliniza bunu getirerek en azindan rabbimin bir bildigi vardir deyip gerekli tedavinizi olup tedbirinizi alin. Gerisi Allahin takdirinde kendinizi yipratmayin kafanizi kemirmeyin diyorum. Umarim anlamissinizdir. Illa illa deyip kafaniza bunu takmayin.
İlla illa denecek bırsey degılki . Tedavı oluyorum yoruluyorjm tukendıgımı hıssedıyorjm.
Anladım tabıkı her yola rabbımın bıldıgı vardır hayırlısını dılıyorum dıyerek baslıyorum.
Tesekkur ederım yınede hoşçklın

Çocuk istediğini olmadığını söyledin mi ?
Tüp bebek drunada söyle birde sana özel mesaj atılmıyo istanbulda hem interfilitiue hem menopoza hemde kadın doğum kliniğin çalışan çok yönlü dr tabsiye edicem ama mesaj atamıyorum
Tup bebek tedavısı olcamı soylemiştim

merhaba;
2 yıldır doğal yolla gebelik oluşmuyor.. Tup bebek tedavısıne basladık..sebepsız oldugu soylenıyor!
Ama sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi, hiç cocugum olmayacak gibi hissedıyorum. İçim bır tuhaf ; hamılelere ayyyy ne kadar tatlı dıye bakınırken gözlerimi kacırıyorum.. Minik bır eli tuttugumda bogazımda yutkunamadıgım bır yumruk oluşuyor.. Tuhaf bır iç güdü , bır özlem var .. Ama umut yok duygularım arasında; henuz ilk tup bebek denemem .. Ama bır yorgunluk var.. Kimseye soylemıyoruz tedavı oldugumuzu cocugumuzun olmadıgını.. İşlerı bahane edıyorum umursamaz bır halde içimde kopan fırtınaları bastırmaya calışarak.
korkuyorum nedenını bılmıyorum ama caresız hıssedıyorum kendımı:KK43:
En derındeki duygularımı bir burada paylasabılırdım..
Tüp bebkten once rahim flmi cektrdn mi? Tüplerin acık mı?

Eşim ve ben bunu asla yapmıyoruz. Zaten dogru zamanda şuan bulundugumuz surec.. Ama bır kadın olarak anlıyorsunuzdur; zaman zaman caresız kalıyoruz. Bır sebep yok denıyor ne ile mucadele edıyoruz bılınmıyor. Vs vs
Sebep olmayıp hamile kalamayan ıkı bildiğim çift var.tek sebep psikolojık dendi.şuan her ıkısınınde cocugu var.biri altı yıl sonra tup bebek ile ilk tedavıde sonuca ulaştı.bu kdr umutsuz dusünecegınıze şöyle düşünün biyolojik fizyolojık hiçbir sorunumuz yok .dolayısı ile çocugumuz bu tedavı sonrası kucagımıza gelicek.inanın ne zorluklar ile savaşanlar var.siz en umutlu çiftsiniz ve tez zamanda tedaviniz bitip o ağlayan ama çokta sevilen bebeginizi kucagınıza alıcaksınız inşallh.

O yuzdenmi buraya Anne olamayacakmisim gibi yazmissiniz. Cok enteresan bence siz once biraz duyarli olmayi ogreninki isa Allah rabbimin verecegi cocuguda guzel yetistirin...

Evet cnm hıc bır sorun cıkmadı
Eşinde var mı sorun? Detaylı blgi yazarsan yardmcı olablrm destek olablrm bende pkoluyum rahm flmi cektrdm sukur sorun cıkmadı ama bebegm olmuyodu gerci ii ki olmamş eşmle ayrlma aşamasndyz nyse kist falan var mı yani doktor ne dyo hiç korundun mu

Sebep olmayıp hamile kalamayan ıkı bildiğim çift var.tek sebep psikolojık dendi.şuan her ıkısınınde cocugu var.biri altı yıl sonra tup bebek ile ilk tedavıde sonuca ulaştı.bu kdr umutsuz dusünecegınıze şöyle düşünün biyolojik fizyolojık hiçbir sorunumuz yok .dolayısı ile çocugumuz bu tedavı sonrası kucagımıza gelicek.inanın ne zorluklar ile savaşanlar var.siz en umutlu çiftsiniz ve tez zamanda tedaviniz bitip o ağlayan ama çokta sevilen bebeginizi kucagınıza alıcaksınız inşallh.
İnş cnm . İnan hıcbır sey yapmadan stres yapıyor degılım. Ben acele etmıyorum hemdn olsun vs. Sınavım buymuş dıyorum. Ama zaman zamanda karamsarlığa duduyorum insanım duygularım var düşüyorum ama kalkıyorum.. Zor gecıyor bu donem inş atlatıcam

Eşinde var mı sorun? Detaylı blgi yazarsan yardmcı olablrm destek olablrm bende pkoluyum rahm flmi cektrdm sukur sorun cıkmadı ama bebegm olmuyodu gerci ii ki olmamş eşmle ayrlma aşamasndyz nyse kist falan var mı yani doktor ne dyo hiç korundun mu
Bişey sorabilir miyim. Rahim filmini kendiniz mi istediniz?

O yuzdenmi buraya Anne olamayacakmisim gibi yazmissiniz. Cok enteresan bence siz once biraz duyarli olmayi ogreninki isa Allah rabbimin verecegi cocuguda guzel yetistirin...
:) ne dıyeyım ki peki sizsiniz.

Back
X