- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Bunları dusunerek yasanırmı yahu.. Hayat bu hastalığı saglığı iyisi kötusuyle. Bır evlat diliyorsak herseyıyle dılıyoruz. Su psikolojıde yazdıklarınız sukur edılecek seyler degıl.Herseyde bir hayir vardir. Bunu takinti yapmayin. Bir komsumuz kendi anlatiyor cocugum olmuyor diye hep aglayip sizlanmis ve yillar sonra cocugu oluyor fakan cocuk yedi yasinda losemi oluyor. Simdi diyorki keske bu kadar ustelemeseydim. Cocugum hastanelerde neler cekti diyor. Yine bir hemsire tanidim hastanede bir tane oglu var aslan gibi ama bir kaza sonucu bilincsiz elini kolunu ki irdatmadan yasiyor. Bunlari dusunun hayirlisini isteyin. Benim kardesim bir erkek uc kizdan sonra oldu. Hatta kiz oluyor diye o zamanlar halam babaannem soyleniyorlarmis ve biliyormusun aslan gibi yakisikli kardesim 24 yasinda bir kaza sonucu omurilik felci oldu. Simdi dusunuyorumda bazen zorlamamak lazim. Dusunsenize coxugunuZ olsa ve basina bunlar gelse annemi bizi dusunun nasil bir acidir. Ustelik nisanlandim attim
2 kere cunku kardesim boyleyken merhametli birine ihtiyacim vardi. Ama gel gorki nisanliniz merhametli olsa ailesi sorun oluyor.
Allah sıze sabır vrsın kimseyı evladı aılesıyle sınamasın rabbım