Hiç anne olamayacakmışım gibi..

gunaydın canım
bende aynı senın gıbıyım kızım 1 .sınıftayken ağlayarak benden kardeş istedi o zamana kadar kesinlikle çocuk düşünmüyordum ,kızımada okadar planlı kaldım ki zannettımki buda öyle olacak ,kızımı 32 yaşında dogurdum 1 yıldır istiyoruz yaş 41 ve ben halaa hamile kalamıyorum , kızım ucan kuşu bile hamile olarak görüyor perişan oluyorum , ilk aşılamam tuttu 7 haftalıkken kalbi durdu alındı ondan sonra 2 aşılamam tutmadı dr tup bebek diyor onada imkanımızı zorlamamız lazım
rabbim tez zamanda bizede nasip eder inşallah,

hiç olmayanları okuyunca içimden inanılmaz şükrediyorum onlarında olsun diye dualar ediyorum , bana da bir tanede daha mucize nasip etsin inşallah.

5. haftadan beri kanamalı ve sancılı bir gebelik yaşadım gece acile gitmemek için başımı yastıklara gömüyordum ağladığım duyulmasın hastaneye götürmesin eşim diye 39. haftaya kadar hep ağladım tıbbi sorunlardan.Bana doktor 3-4 kez klomen çatlatma iğnesi deneriz istediğin zaman aşılama yada tüp bebek yapabiliriz yada tedaviyi sonlandırız dedi baba acımdan dolayı.2.çatlatma iğnesinde tuttu 3 senedir boşa gezmişim dedim yada zamanı buydu .Allahın takdiri .Başını aklını ona verirsen olmaz dedi doktor eşimde hep düşünüyorsun stres yapıyorsun derdi.Şükür bugüne elden bişey gelmez.

Bebeğim 11 aylık onu sevdikçe bazen içim batıyor ben çok istedim evet Allah verdi ama karşılığını böylemi aldı acaba diye düşünüyorum yakınlarımsa Allah sana teselli için verdi bebeğini diyorlar.Bazen keşke babam sağ olsaydı ben ölseydim diye de düşünebiliyorum.4 yıl uğraş didin çok sevdiğin birini kaybet o ay hamile kaldığını öğren ne kadar acımasız hayat.
4 yıl annecıgımle aynı hastalıktan dolayı mucadele verdık. Kaybettım.. Zaman unutturmadı dındırmedı. Bı cocugum olsun istıyotum .. Bu segının yerıne baska bırsey koyamazdım .

Yaşadığın duyguların birebir aynısını yaşadım. Kimseye söylemedim olmadığını hep olursa olur diye rahat görünmeye çalışıyordum etrafa. Çevreden hamile haberleri alınca kiskanmak değil ama içimde bir burukluk olurdu ağlardım. Sorunumuz eşimin sperm sayısıydı bende bir sorun olmamasına ragmen asla anne olamayacağıma inandırdım kendimi nedense. Sonra beklemek istemedik ve ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım çok şükür. Yaşadığın seylerde yalniz değilsin hislerin çok normal. Karamsar olma lütfen tedavini ol ve kendini rahat bırak bak göreceksin nasıl yoluna giriyor herşey. İnsallah güzel haberlerini duyarız :)

Yaşadığın duyguların birebir aynısını yaşadım. Kimseye söylemedim olmadığını hep olursa olur diye rahat görünmeye çalışıyordum etrafa. Çevreden hamile haberleri alınca kiskanmak değil ama içimde bir burukluk olurdu ağlardım. Sorunumuz eşimin sperm sayısıydı bende bir sorun olmamasına ragmen asla anne olamayacağıma inandırdım kendimi nedense. Sonra beklemek istemedik ve ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım çok şükür. Yaşadığın seylerde yalniz değilsin hislerin çok normal. Karamsar olma lütfen tedavini ol ve kendini rahat bırak bak göreceksin nasıl yoluna giriyor herşey. İnsallah güzel haberlerini duyarız :)
Canım cok sevındım coklk. İnş p. Tesı yumurtalar toplanıyor suan ıyı gıdıyor.
Şükredıyorum ki yumurtam var buyuyor eskmın spermı var istenen kalitede.. Dua et lütfen

Canım cok sevındım coklk. İnş p. Tesı yumurtalar toplanıyor suan ıyı gıdıyor.
Şükredıyorum ki yumurtam var buyuyor eskmın spermı var istenen kalitede.. Dua et lütfen
Canım benim dualarımdasın. Sorun olmayan durumlarda tutma ihtimali de yüksek oluyor zaten sen içini ferah tut. Anne olmak için gerekli herşeye sahipsin bunu düşün sadece ve tadını çıkar bulantılar başlayınca çok tadın kalmayacak :))

Canım benim dualarımdasın. Sorun olmayan durumlarda tutma ihtimali de yüksek oluyor zaten sen içini ferah tut. Anne olmak için gerekli herşeye sahipsin bunu düşün sadece ve tadını çıkar bulantılar başlayınca çok tadın kalmayacak :))
Ne guzel yazdın gülümsedimmm:):) bulantı kelimesinden hoşlanmak nedır yahu:) ona bıle razı olmak ınfertılıteli olmak . Cok tesekkur ederım cnm

Benim suan hayatta olan ılk ve tek oglum 3. tüp bebek denemesınde oldu
eski eşimde sorun vardı o sebeble .

Sonra evlendim bu seferde hamıle kalıyorum ..... devamı yok.
Doktor en son bizede tüp bebek önerdi.
En azından secilerek koyulur diyor. Ama ben şuanda istemiyorum 1 kere hamıle kalıp dogurmus olmama ragmen hala yıne hamıle kalabılecekmıyım karnımda bır bebek buyuyecek mı bana mucıze gıbı gelıyor.
Anlasılan o ki imtihan henüz bitmemiş. Kafa yormamaya calısıyorum her seneye bir gebelik sıgdırdım martta kürtaj oldum korunuyorum simdi . Bakalım

Benim suan hayatta olan ılk ve tek oglum 3. tüp bebek denemesınde oldu
eski eşimde sorun vardı o sebeble .

Sonra evlendim bu seferde hamıle kalıyorum ..... devamı yok.
Doktor en son bizede tüp bebek önerdi.
En azından secilerek koyulur diyor. Ama ben şuanda istemiyorum 1 kere hamıle kalıp dogurmus olmama ragmen hala yıne hamıle kalabılecekmıyım karnımda bır bebek buyuyecek mı bana mucıze gıbı gelıyor.
Anlasılan o ki imtihan henüz bitmemiş. Kafa yormamaya calısıyorum her seneye bir gebelik sıgdırdım martta kürtaj oldum korunuyorum simdi . Bakalım
Canım cok zor.. Ama tesellin dunyalar tatlısı evladın var. Rabbım tekrar nasıp etsın ınş. Bu surecte zorluk yasayanlarda aynı karamsarlık oluyor :(

Canım cok zor.. Ama tesellin dunyalar tatlısı evladın var. Rabbım tekrar nasıp etsın ınş. Bu surecte zorluk yasayanlarda aynı karamsarlık oluyor :KK43:
Evet oğlum olmasa bunalıma gırmıstım . 4 aylık bir tane sonlandırılan gebeliğim var üstelik bebek saglıklıydı sıkıntı benım durmayan kanamalarımdı. Nasıl unuttum , alıstım mı hala bılmıyorum.
Benım en azından 1 tane var ama yukarıda arkadas yazmıs benım oglumda aynı onun kızı gıbı oyuncakları kendıne kardes yapıyor benımde psıkolojım bozulmak uzere ama dusunmemeye calısıyorum en azından bır tane var dıyorum onunla tesellı bulabılıyorum

Evet oğlum olmasa bunalıma gırmıstım . 4 aylık bir tane sonlandırılan gebeliğim var üstelik bebek saglıklıydı sıkıntı benım durmayan kanamalarımdı. Nasıl unuttum , alıstım mı hala bılmıyorum.
Benım en azından 1 tane var ama yukarıda arkadas yazmıs benım oglumda aynı onun kızı gıbı oyuncakları kendıne kardes yapıyor benımde psıkolojım bozulmak uzere ama dusunmemeye calısıyorum en azından bır tane var dıyorum onunla tesellı bulabılıyorum
Ne kadar guclusun arkadasım ya.. Rabbım sabrını daım etsın cok zor 4 ay ne demek. Boyle zamanlar sozun bıttıgı anlar.rabbıme sıgınıyoruz..

merhaba;
2 yıldır doğal yolla gebelik oluşmuyor.. Tup bebek tedavısıne basladık..sebepsız oldugu soylenıyor!
Ama sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi, hiç cocugum olmayacak gibi hissedıyorum. İçim bır tuhaf ; hamılelere ayyyy ne kadar tatlı dıye bakınırken gözlerimi kacırıyorum.. Minik bır eli tuttugumda bogazımda yutkunamadıgım bır yumruk oluşuyor.. Tuhaf bır iç güdü , bır özlem var .. Ama umut yok duygularım arasında; henuz ilk tup bebek denemem .. Ama bır yorgunluk var.. Kimseye soylemıyoruz tedavı oldugumuzu cocugumuzun olmadıgını.. İşlerı bahane edıyorum umursamaz bır halde içimde kopan fırtınaları bastırmaya calışarak.
korkuyorum nedenını bılmıyorum ama caresız hıssedıyorum kendımı:KK43:
En derındeki duygularımı bir burada paylasabılırdım..
Canım öncelikle rabbim en yakın zamanda evlat nasip eder insalah henüz yeni evli sayılarsin benim kardeşim 4 yıl bekledi ama doğal yolla oldu bebeği bazen zamanı var derlerya sende tedavinin ol biraz bekle bakalım eğer çok olumsuz bi durum varsa zaten doktorlar söyler sen umutsuzluğa kapılma Rabbime dua et bol bol ama kendini yıpratma bak benim yeni 4 aylık bebeğim Öldü karnımda çok ağladim hala daha ağlıyorum tek tesellimaç takdiri ilahi

Canım öncelikle rabbim en yakın zamanda evlat nasip eder insalah henüz yeni evli sayılarsin benim kardeşim 4 yıl bekledi ama doğal yolla oldu bebeği bazen zamanı var derlerya sende tedavinin ol biraz bekle bakalım eğer çok olumsuz bi durum varsa zaten doktorlar söyler sen umutsuzluğa kapılma Rabbime dua et bol bol ama kendini yıpratma bak benim yeni 4 aylık bebeğim Öldü karnımda çok ağladim hala daha ağlıyorum tek tesellimaç takdiri ilahi
Ah canım gecmiş olsun. Tez zamanda rabbım yuzunu guldursun. Cok haklısın canım herseyın bır zamanı var.. Zaman zaman gucsuz dusuyorum ama kalkıyorum

Ah canım gecmiş olsun. Tez zamanda rabbım yuzunu guldursun. Cok haklısın canım herseyın bır zamanı var.. Zaman zaman gucsuz dusuyorum ama kalkıyorum
Öyle olur cnm insan bi an isyana düşer gibi oluyo ama sen tevekul et hep tam binaların zamn rabbim bnm içn iyisini bilir de güve ona napalım cnm başka çaresmı yok farkındaysa kuldan fayda yok hersey Rabbimin elinde

Yaşınız çok gençmiş, hemen umutsuzluğa kapılıp kendinizi bunaltmayın.
İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olursunuz.

4 yıl annecıgımle aynı hastalıktan dolayı mucadele verdık. Kaybettım.. Zaman unutturmadı dındırmedı. Bı cocugum olsun istıyotum .. Bu segının yerıne baska bırsey koyamazdım .

Peki ben unuttum mu hayır acım icimde küllendi her eşimle kavga ettiğimizde babam beni niye goturmedi burda çok acı çekiyorum beni üzülüyorlar diye ağlıyorum.Babam arkamda olsaydı keşke canyoldasimdi o benim şimdi bir kanadim kırık. Esim eskiden böyle değildi ne hikmetse babamı kaybettim kaybedeli her kavgada psikolojik olarak canımı yakiyor.

Konuyu bir hortlatayim baya zaman geçmiş 😄 Eşinize ameliyattan sonra hangi kürleri yaptiniz acaba

Back
X