- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
gunaydın canım
bende aynı senın gıbıyım kızım 1 .sınıftayken ağlayarak benden kardeş istedi o zamana kadar kesinlikle çocuk düşünmüyordum ,kızımada okadar planlı kaldım ki zannettımki buda öyle olacak ,kızımı 32 yaşında dogurdum 1 yıldır istiyoruz yaş 41 ve ben halaa hamile kalamıyorum , kızım ucan kuşu bile hamile olarak görüyor perişan oluyorum , ilk aşılamam tuttu 7 haftalıkken kalbi durdu alındı ondan sonra 2 aşılamam tutmadı dr tup bebek diyor onada imkanımızı zorlamamız lazım
rabbim tez zamanda bizede nasip eder inşallah,
hiç olmayanları okuyunca içimden inanılmaz şükrediyorum onlarında olsun diye dualar ediyorum , bana da bir tanede daha mucize nasip etsin inşallah.
5. haftadan beri kanamalı ve sancılı bir gebelik yaşadım gece acile gitmemek için başımı yastıklara gömüyordum ağladığım duyulmasın hastaneye götürmesin eşim diye 39. haftaya kadar hep ağladım tıbbi sorunlardan.Bana doktor 3-4 kez klomen çatlatma iğnesi deneriz istediğin zaman aşılama yada tüp bebek yapabiliriz yada tedaviyi sonlandırız dedi baba acımdan dolayı.2.çatlatma iğnesinde tuttu 3 senedir boşa gezmişim dedim yada zamanı buydu .Allahın takdiri .Başını aklını ona verirsen olmaz dedi doktor eşimde hep düşünüyorsun stres yapıyorsun derdi.Şükür bugüne elden bişey gelmez.