Hiç annenizden dayak yediniz mi ?

Valla genelde terliği fırlatırdı sonra çağırıp terliği geri isterdi....

biz 4 kız kardeşiz 3 kardeş arasında 2 şer yaş fark var üçüz gibi nerdeyse hayat şartları zor soba yemek temizlik alt değitirme ve 3 adet yaramaz kız artı koca kadının sinirleri kaldırmıyordu

en son kızkardeşimizi 33 yaşında doğurdu ama o dayak nedir bilmez yüksek sesle konuş yanında korkar hala öyle ve şuan 18 yaşında miniğimiz.

ama en çok 3 numaramız dayak yerdi ama derki iyiki annem beni dövmüş zor bir ergenlik geçirdide.

dayağa çok karşıyım ama o zaman annelerimizin terbiye şekli bu iyidi kim düşünür çocuğun psikolojisini hatta annem buda yeni çıktı der aman psikolojisi ne olacak. alem kadındır benşm anacağım allah başımızdan eksik etmesin

hic hatirlamiyorum dayak yedigimi
düsündüm bulamadim zaten düsünürkende annem yapamaz dedim:))

Yediyseniz sebebiyle yazarmısınız

Ben çok yedim en son okuldan kaçtığım içindi

Valla annem bizi pek dövmedi yani kızınca saçoımızı çekerdi ya da cimciklerdi sonra biz ağlayınca o da ağlar, bizi markete götürüp bir şeylar alırdı.Babam da zaten hiç dövmemiştir.AMa kuzum sen de neden okuldan kaçtın bakıyım.

annemden terlıkten baska bişi yemedım . Ama babamdan cok dayak yedım hersyee kızar benım babam sonradan pişman olur ama gecerı sızce hayır gecmez. ben bır ay konusmadım babamla zaten o konusmamadan sonra bır daha yapmadı ustunden cok gecmedı 6 ay fılan sımdı sozluyum bırsey yapmıyor ama kafamı sısırdıgı gunlerı unutmadım benı erkek dover gıbı dovdugunu hiç unutmam . unutmıcamda yarası hep ıcımde . en son tartısmamızda ise psikolojik tedavı gordum cok kotuydum cunku sımdılık bırsey yok benım haksızlıga karsı tahammulum yoktur sesımı kesemem sus dedıgınde susamam sonucları da bunlar olur . ben evlenmeye karar verdıgımde ıstemeye gelıcekler dedıgımde bana ılk dedıgı sordugu sey evlenmek ısteyısının sebebı yasadıgımız seylermı dedı cunku arasından daha 1hafta bıle gecmemıstı hayır sevıyorum dedım . sımdılık hersey yolunda bakalım daha neler yasıcaz. evden kacmayı bıle dusundum ama ne yapıcaktım kı daha kotu seyler gelebılırdı basıma . ustelık benım bır tanecık annem var onun ıcın canımı bıle verırım cok sevıyorum ona bu acıyı yasatmaktansa olurum daha ıyı 15 yasından beri dayak yedık babamdan bazen nefret ettım ama yınede baba dıyorsun oyle bı yufka yureklı oluyorsun kı yaptıklarını o anlık ozur dıledıgınde unutverıyorsun bır daha yapmıcak sanıyorsun ama nafıle canım ozrunu sozunu tutmuyor bakalım ben eeylulde evlenıyorum daha neler yasıcaz :)) artık alıstım gulup gecıyorum

Son düzenleme:

Amin canım hepimizin.Biz iki kız kardeşiz ama biz de hep 3 ya da4 kardeş olsaydık deriz ne güzeldir kimbilir o çocukluk günleriniz.Sobalı ev, yağlı ekmek yemek bir arada olunca onların tadı bile bir başka olur.

Yok yemedim..
Hiç hatırlamıyorum annemin ve babamın elini havada gördüğümü..
Tartışmamız bile pek olmaz zaten..

canım annemm bi fiske bile vurmadan yetiştirdi beni çok çok sabırlı olmasından kaynaklanan bi durum sanırım çünkü yaramazdım ama bazı durumlarda diliyle dövdüğü oluyodu ondada sabrı taştığı zaman

birkere dayak yemiştim hatırlıyorum:26:ama feci haketmiştim onuda hatırlıyorum sekiz yaşındaydım canım olacak okadar

ufak tefek şeyler olmuştur elbet ama sağlam bi dayak yemiştim ki hiç unutmam
ailemle düğüne gitmiştik o esnada onlar yakında bi akrabaya gideceklerini sonra benim de onlara katılmamı istediler ve ayrıldık ama benim çok sevgili akrabalarım aklımı çelip başka bir akrabaya gitmemi sağlayınca annem de beni aramaktan deliye dönüp en son gideceğim yere gidip beni beklemeye başlamış ee bende oraya gelince yer misin yemez misin bi güzel dövmüştü
benim onayladığım bişey değildir şiddetin her türlüsü ama büyük bir ders aldığım da inkar edilemez akraban değil baban olsa kimseye güvenme ! sonuçları sadece seni etkiler yani en çok seni
annem benim aklımı çelen o akrabaları dövebilirdi ama beni seçti minnettar olmam lazım herhalde

Ben de annemden çok yedim. Hiç suçum olmadığı halde neler yaşadım birden bu başlığı görünce yaşadıklarım aklıma geldi ve birden gözlerim doldu 23 yaşımda evlenmemin sebebi de buydu zaten bir an evvel kendi hayatımı kurmak. Şimdi 15 aylık kızım var sesimi bile yükseltemiyorum dayak asla...
ama babamdan dayağı bırakın tek bir kötü söz bile işitmedim ama onuda 17 yaşımdayken kaybettim

Boş derslerde okulda bekleyeceğime arkadaşlarımla bir cafeye gitmiştik ama anneme sms göndereceklerini düşünemedim

yemişimdir, ama pek hatırlamıyorum...

Psikolojik baskı çok kurardı, erken evlenmemin nedenlerinden biridir.

Ne zaman konuşmaya kalksam inkar eder. Doğru davrandığını söyler. Kendisi annesinden daha çok baskı görmüştür. İnş. ileride bende onun gibi olmam.

benim annemde bir defa kolumu çok feci bir şekilde sıkmıştı nedenini anlatayım:
annemlerle komşu kadınları oturup bir başka kadını çekiştirirlerdi ve genelde arı soksun dilini gibi bir ifade kullanırlardı..bende birden fazla duyunca bu tabiri demekki sokması gerkiyo diye düşündüm veee hemen kuzenleri örgütledim(bu arada babam tarafındaki tek kız benim)biz başladık ağaçlarda falan arı kovanı aramaya 2 saat uğraştan sonra kovanı bulduk..en büyük abim hemen bir kavanoza kovanı aldı...çok artistik bir hareketle tabineyse arılar tamam peki bu arıları kadının ağzına nasıl sokacaktım onu düşünürken komşu tayzeyi gördüm..şöyle bir kavanozu sallayıp arıları kadının üstüne saldım korkar ağzını açar birisi de dilini sokar diye düşündüm ama öyle olmadı kadını 20 tane arı soktu ama diline denk gelen olmadı..neyse aradan günler geçti komşu teyzeyi gördüm ve dedim ki keşke dilinizi de soksaydı arılar annemgil çok mutlu olurdu hep bunu istiyolar biliyo musun dedim ve annemin ani bir hareketle kolumu arı gibi sokması bir oldu

ne annemden , ne babamdan dayak ,tokat yemedim. annem sinirlenince biraz bagirirdi ,babam 1-2 gun kuser konusmazdi. ben de kocakiz babamin kucagina oturur ,sarilir ,operdim barisirdim... canlarim cok ozledim onlari

Yediyseniz sebebiyle yazarmısınız

Ben çok yedim en son okuldan kaçtığım içindi

bazen sabırları taşıyor canım etrafımda çok görüyorum, cok yanlış ama ben olsam ben de dayanamazdım bu kadar elbet patlardım diyorum yaramazlıkları karşısında, benim annem beni dövdü mü hiç hatırlamıyorum belki küçükken olmuştur ama dövse hatırlardım herhalde...

çoookk yedimm

babam, amcalarımdan çoook yedim

aman tanrım nasıl yani:26: ben babamla aynı evdeyim konuşmuyorum, aramız o derece bozuk yeni olan bişey değil yıllardır bu böyle, buna ragmen böyle bişey yapmadı. amca da kim oluyor? kendisinde bu hakkın nasıl buluyor? bana elini kaldırsa aramızdaki tüm sorunlara rağmen babam onu öldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…