- Konu Sahibi Asli_guven
-
çok hem de çok üzüldüm hadi dövenler neyse de öyle iyi evlatlarsınız ki onlara kızmıyorsunuz bile ve dövmelerini onların maddi manevi zorluklarına o anki durumlarına bağlıyorsunuz vallahi bravo canlarım size..bakın ben de anneyim ve benim de bir dolu sorunum kötü geçen günlerim yoğun iş ve ev hayatım oldu hala da var ve bir de 14 yaşında oğlum var e ben şimdi ne yapayım her zorlandığımda ona mı saldırayım yazık değilmi o daha küçücük bana muhtaç ve ben onun en sevdiği en güvendiği kişiyim sizce ben onu dövsem bundan sonra o kimseye güvenip kimseyi sevebilirmi?ALLAH korusun ona değil dövmek tokat atmak bile bence insanlık suçudur..bunca insan ana baba olmak için uğraşırken ellerimiz taş olur Allah ana babalarınızı umarım affeder
simdi anneler yeni yeni sizin gibi eskilerde bence cocugunu dovmeyen yoktur her sinirini cocugundan cikarip bilmeski o cocugu kendinden uzaklastirdigini saten umurunda olsa dovermi ve snra dayak yiyen cocuk annesinden ders alip kendi cocuguna yapmaz bazilarida vardir annem beni dovdu bende cocugumu doveyim annesinin yada babasinin ona yaptigi eziyeti kendi cocugunada yapior ama benim ewladim olsun kiyamam ona onu dovmek icinmi dunyaya getirecem...
sevgili twetty ben 1971 doğumluyum ve benim de annem 1950 doğumlu ve ben de dayak yemedim yani bunun zamanla da alakası yok bence dayağın hiç ama hiç bir sebebi olmaz olamaz!
bak zaten dayak yiyenler kaç yıl geçmesine rağmen unutamamış yazık vallahi çok üzücüşiddetin her türüne lanet olsun
o zaman kisiden kisiye degisior bilemiorum...dediginiz dogru dayagin sebebi olmaz ama burda dayak yiyenlerin cogu ceviz kabugunu doldurmayacak seylerden yemistir...
Ben mesela küçükken bir misafirliğe gitmiştik ev sahibi para vermek istedi almamıştım annem de zaten engellemişti. Ev sahibi cebime parayı gizlice koymuş. Eve gelince cebimden para çıktı annem sen nasıl para alırsın diye dövmüştü rahmetli babam da niye dövüyorsun diye annemi itmişti. Bu olay yıllar önce olmuştu ama ben unutmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?