hiç aramadi :(

birx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
530
707
53
Merhaba bayanlar bugün çok hastayım sabahtan kalkıp eşime kahvaltı bile hazirlayamadim tüm gün yattım eşim beni hiç aramadi :( yinede kalktim kendisi çorba olmadan yemek yemez bu halde kalktim ona çorba yaptım sandalyede oturarak karistirdim çok kötüyüm gerçekten ama beni bir kez bile atamadı sabahtan biliyordu böyle olduğumu çok sinirlendim biraz önce aradı ya ariycaktimda şimdi ararim birazdan ararim dedim arayamadim dedi zaten kendi işini yapıyor hiç vakti olmuyor değil bi mesaj bile atmadin sağol dedim aklimdasinda ama aramadim diyo hala. aklında olmak yetmiyor bir mesaj barı ataydin dedim bekledim dedim :( insanın zoruna gidiyo işte böyle olunca hiç vakti olmasa tamam ama vakti var biliyorum çok üzgünüm şimdi daha beter hasta oldum ne olucak neden böyle oluyo ya neden bende mutlu olamiyorum :( insan bir dakikasını ayiripta eşini aramaz mi ya en azından nasıl oldun diye mesaj atardı :(

Benim koca da öyle :) ben takmıyorum. Boşver o hasta olunca da sen aramazsın

Kafaya taktıkça da daha hasta olacaksın.Kendine zarar.Hasta olan eşleri sevmez kocalar,hizmetkarları kalmaz sonra.
Boşver ona üzülme kendine bak.Ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar kıymet bilinmez maalesef.

Valla tatlım bugün 3. Günüm perişanım gripten. Yataktan kalkıcak mecalim yok.

Dün yine göz burun karışmış, başım gözüm agrıyor bizimki işten geldi, bacaklarım çok agrıyor bi masaj yapsana dedi.

Yok artık dedim. Bari bugün isteme.

Onlar hasta oldunmu ilgi alaka isterler bebek gibi, biz olduk mu çok da fifi... naparsın.

Haklısınız tabi merak etmesi gerekiyor belki de işi yoğundur bugün eve gelince tavrından anlarsınız zaten.Geçmiş olsun :KK43:

Haklısınız tabi merak etmesi gerekiyor belki de işi yoğundur bugün eve gelince tavrından anlarsınız zaten.Geçmiş olsun :KK43:
Tesekkur ederim sagolun.
Ama inanın o kadar yoğun değil biliyorum alt katta sekreteri var zaten gelenlerle o ilgileniyor ama bana gelince zamanı olmuyo

Ondan da alinganlik yapmis olabilirsiniz. Demek ki esinizin icinde gizli bir okuz yatiyor. Uzulmeyin, alisirsiniz zamanla. Ama ben olsam o corbayi yapmazdim.
Gizli değil baya bi öküz hemde, ne biliyim yinede onu düşündüm işte farkta burda zaten

Bence gerektigi kadar dusun. Hastaysan yemek bile yapmamaliydin. Anlasin. Biz kendimize deger vermezsek karsimizdaki hic vermiyor malesef.
Aynen öyle ben hasta olduğum zaman acaba bugün dışardan mı yesek çok hastayım yemek yapamadım diyorum ;) mecbur dışardan yiyoruz evde yemek yok :)

Benim erkek arkadaşımda böyle. Ben takmıyorum valla Allah başka dert vermesin.

Bide çorbayı yapmasanızda olurmuş hastaymışsınız bu kadar kendinizi hırpalamayın. Koca bi hayat sonra yapılan fedakarlıklar karşısında görülemeyen fedakarlıklara üzülmekle geçer. Normal yaşayın hayatınızı. Çok hastaydınız ve çorba yapamadınız. O da işleri vardı arayamamış. Bu kadar. Bir ömür şartları zorlayarak geçmez. Çünkü ister istemez gönül karşılığını bekler. Gerek yok.

Keşke çorbayı yapmasaymışsınız o sizi arayıp nasılsın bile dememiş. . Bide hasta halinizle çorbasız yemek yemiyor diye çorba mı yapıyorsun. Siz kendinize değer vermezseniz karşınızdaki hiç değer vermez.
Benim sevgilimde çok ilgilidir ama inşallah evlenince değişmez:KK6:

Back
X