- 20 Ocak 2011
- 594
- 336
- 323
güle güle kullan . Dantelli ayakkabılar bence de çok hoş.
aaa canim harika.cok guzel gorunuyor.gule gule giy
çok hoşmuş, topuğuda tam benlik.ama geç kaldım sanırım dün aldım ayakkabımı. güle güle giy
çoook teşekkür ederiiimm10 numara tercih tatlım güle güle giyy
ben bu topukla hayatta yürüyememama ayakkabı çoooooooook şık canm klasik gelin ayakkabısı gibi de durmuyor farklı yerlerde de çok rahat kullanılacak bir model mutluluklar canım
ayyyy ne gusel ne kayınvalıdeler varmıs masallah ayakkabılarında cok guselmıs canım
ayakkabı güzel ve hoş. topuk boyuda tam bana göre. 1.92 lik nişanlımın yanında boyumu iyice uzun gösterir :)
ama burnu açık ayakkabılar benim parmaklarımız kesiyor. inşallah sende öyle bir sıkıntı yaratmaz. mutluluklar içinde giymen dileğiyle
cok hos gercekten canim gule gule giy. Sevdigin ayakkabiyi bulmak gercekten sans, cunku aradigimizda aksilik oluyor bulunmuyor. Sen sanslisin eminim cok yakismistir sana.
Kızlaaaar gelinlik ayakkabımı aldım ayyyyy çok mutluyummBu resimdekinin ekrusu olacak Oldum olası bu modelde ve dantelli bi ayakkabı istemişimdir gelinliğim için, hep hayalini kurduğum modeldi ve hiç ummadığım bi anda buldum! Kayınvalidemle nişan için gecelik sabahlık falan bakmaya çıkmıştık, Ankara'da Soysal pasajı var oraya girdik aldık işte çamaşırları vs leri. Sonra kayınvalidem illa ki ponponlu terliklerden de alalım dedi Ben de bayılırım öyle kokoş sevimli şeylere tmm dedim, tam o terlikleri aldık çıkıyoruz dükkandan bu ayakkabıyı gördüm ve bayıldım. Anneciğim saolsun hemmen aldı
Ay kızlar çok duygulandım, sonuçta benim hep hayal ettiğim ayakkabıydı ama orda şımarıklık etmemek için çok belli etmemeye çalıştım duygularımı, kendimi tutmaya çalıştım ama kayınvalidem beni çok iyi tanımış heralde ki sen bunu beğendin hemen alalım hazır gönlüne göre bişey olmuşken dedi.
Nasıl sizce? Topuğu falan aynen bu yüksekliklte ama ön kısmındaki platform inanılmaz rahatlatıyor ayağı, düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?