Gelinlik Ayakkabısı Hiç aramadığım anda ayakkabımı buldum kızlar!

çok hoşmuş, topuğuda tam benlik.ama geç kaldım sanırım dün aldım ayakkabımı. güle güle giy

ben bu topukla hayatta yürüyemem ama ayakkabı çoooooooook şık canm klasik gelin ayakkabısı gibi de durmuyor farklı yerlerde de çok rahat kullanılacak bir model mutluluklar canım

10 numara tercih tatlım güle güle giyy
çoook teşekkür ederiiimm
ben bu topukla hayatta yürüyemem ama ayakkabı çoooooooook şık canm klasik gelin ayakkabısı gibi de durmuyor farklı yerlerde de çok rahat kullanılacak bir model mutluluklar canım

Vallahi ben de inşallah yürüyebilirim Düğün sonrasında da giyebilirim diye ben de düşündüm. Şık bi yemekte falan kullanılabilir heralde. Çünkü tam beyaz da değil ekru gibi. Bakalım hayırlısıyla şu düğünü bi atlatalım da

ayakkabı güzel ve hoş. topuk boyuda tam bana göre. 1.92 lik nişanlımın yanında boyumu iyice uzun gösterir :)
ama burnu açık ayakkabılar benim parmaklarımız kesiyor. inşallah sende öyle bir sıkıntı yaratmaz. mutluluklar içinde giymen dileğiyle

cok hos gercekten canim gule gule giy. Sevdigin ayakkabiyi bulmak gercekten sans, cunku aradigimizda aksilik oluyor bulunmuyor. Sen sanslisin eminim cok yakismistir sana.

Ben burnu açık ayakkabılarla öyle bi sorun yaşamadım ama düğün gününün ayağıyla ne kadar rahat olurum bilmiyorum Güzel dileklerin için saol canım

cok hos gercekten canim gule gule giy. Sevdigin ayakkabiyi bulmak gercekten sans, cunku aradigimizda aksilik oluyor bulunmuyor. Sen sanslisin eminim cok yakismistir sana.

Evet ya denk gelince hemen aldık biz de. Ben pimpirik bi insan olduğum için beğendiğim şeyleri bulana kadar da hayatı zindan ediyorum kendime ve etrafıma. O yzden bu ayakkabı işi süper oldu

epey bir yüksek ama:))) çok şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…