İstemiyorlarsa neden zorla kendini davet ettiriyorsun ki?onlar beni bir kere dahi çağırmadılar bir kere artık üzüldüğümü belirttim türlü türlü bahaneler söylediler. Ve hala görüşüp hikayeler atmaya devam ediyorlar sürekli değil 1 kere bile çağırmaz mı insan
Bir kere sordum sadece ayıp olmasın diye bile çağırmadılar zaten ben de daha sormadımİstemiyorlarsa neden zorla kendini davet ettiriyorsun ki?
Yalandan, sırf ayıp olmasın diye cagirsalae daha mı iyi?
Yalnızlık bazen iyi ama bazen çok canım sıkılıyor instagramdan milletin hikayelerini izliyorum herkes birlikte çok mutlu geziyor tozuyor eğleniyor üzülüyorum işteHaziranda üniversite 2.sınıf olacağım ama sanki 4.sınıf olmuş gibi bilgim oldu arkadaş hakkında bir kere gruplara girme iğrenç bir şey ilk gün oluşan gruplar(üniversite için diyorum) dağılıyor kalmıyor ya da genel gruplarda mutlaka kendi içinde farklı bir gruplaşma oluyor sen farketmeden yapıyorlar kendi aralarında ayrı senin dedikodunun olduğu bir grup dönüyor boşver yalnızlık iyidir bak ben çok kapasiteli bir yurttaydım sınıf arkadaşlarımı yurtta da görüyordum ve bir süre sonra biz kavga etmeye başlıyorduk sıkıyor çünkü sürekli birbirini görmek en son yurt değiştirdim odam kalabalıktı zaten daha sakin bir yurda geçtim yemin ederim sana yeniden doğmuş gibiyim kafam çok rahat sadece okuldan okula görüyorum şu sıra vize haftası o yüzden pek sık görüşülmüyor ama en iyisi bu bence
Evet soğuk bir yapım var zaten dediğiniz gibi konuşmaları başlatmaya çalışan taraf da oldum ama yine de onlar tarafından gerisi gelmedi aşırı sıkıcı biriyimdir belki deBen de böyle biriyim hatta üzülüyordum bu duruma ama daha sonra fark ettim ki aslında soğuk bi yapım varmış yani kimseyi kırmam nazik davranırım ama iletişime genel olarak kapalıyım. Kendimin farkında varınca konuşmaları ben başlatmaya başladım. Bir kaç defa deneyin iletişiminizi artırmak için ama gerisi gelmezse boşverin yeni insanlar illa karşınıza çıkacaktır. Bazen de belirli bir gruba katılmaya çalışmak da çok doğru değil gibi onlar zaten birbirine alışmış seviyorlar sonradan gelen garip kalıyor aralarında. Umarım güzel arkadaşlıklar edinirsiniz
Bence bu senin hüsnü kuruntun neden sıkıcı olasın ki? Onlar daha önceden samimi olmuş seni çağırmıyorlar diye sen sıkıcı veya başka bir şey değilsin. Herkesin mizacı farklıdır eminim senin mizacına göre de arkadaşlıklar edinebilirsin kaç yaşındasın?Evet soğuk bir yapım var zaten dediğiniz gibi konuşmaları başlatmaya çalışan taraf da oldum ama yine de onlar tarafından gerisi gelmedi aşırı sıkıcı biriyimdir belki de
26 yaşındayım evden başka ortamım yok nereden arkadaş edinebilirim onu da bilmiyorumBence bu senin hüsnü kuruntun neden sıkıcı olasın ki? Onlar daha önceden samimi olmuş seni çağırmıyorlar diye sen sıkıcı veya başka bir şey değilsin. Herkesin mizacı farklıdır eminim senin mizacına göre de arkadaşlıklar edinebilirsin kaç yaşındasın?
Evet evet hep iki kişilik arkadaş buluşmam oluyor benim de ama böyle de hiçbir etkinlik bir şey yapılamıyor çok özeniyorum grupça tatile gidenlere etkinlikler yapabilenlereBen de aynı durumdayım çok sevdiğim arkadaşlarım var ama asla bir arkadaş grubumuz yok herkesle ikişerli olarak görüşüyorum. Çok sevdiğim bir arkadaş grubum vardı iki kişi evlendi ikisi de gruptan uzaklaştı, biri bambaşka bir şehre gitti, diğeri şu an ikinci çocuğuyla meşgul gelip gidemiyor derken iki kişi kaldık yine. Bir şekilde herkes dağılıyor illa ki.
Biz kuzenlerle çıkmıştık dönüşte herkes birbirine küstü tovbeliyim ondan sonra açıkçasıEvet evet hep iki kişilik arkadaş buluşmam oluyor benim de ama böyle de hiçbir etkinlik bir şey yapılamıyor çok özeniyorum grupça tatile gidenlere etkinlikler yapabilenlere
Böyle hisseden kişiler ile telegram grubu felan mı açsak ?Ben de böyle biriyim hatta üzülüyordum bu duruma ama daha sonra fark ettim ki aslında soğuk bi yapım varmış yani kimseyi kırmam nazik davranırım ama iletişime genel olarak kapalıyım. Kendimin farkında varınca konuşmaları ben başlatmaya başladım. Bir kaç defa deneyin iletişiminizi artırmak için ama gerisi gelmezse boşverin yeni insanlar illa karşınıza çıkacaktır. Bazen de belirli bir gruba katılmaya çalışmak da çok doğru değil gibi onlar zaten birbirine alışmış seviyorlar sonradan gelen garip kalıyor aralarında. Umarım güzel arkadaşlıklar edinirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?