- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi IrResistibLe_
Emin olun olmaması belki daha hayırlıdır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş eşten çok eşinizin tavrına üzülün benceselamlar bu aralar işsizim eşim annemin (kv) işten çıktığından haberi yok sen sabah erkenden çık akşam geri gelirsin annemle yüz göz olma dedi (kv tutarsız ve kavgacı bir kadın) bende sabah çıktım akşama kadar sokaklarda avmlerde dolaştım çok üzüldüm ne arayıp konuşacak nede ziyaret edip bir çayını içecek arkadaşım yok( sadece iki arkadaşım vardı biri üniversite ye gidince benimle ilişiğini kesti diğeri ise haber bile vermeden bir adama kaçıp gitti ikisinede ulaşmaya çalıştım yıllarca hep ben aradım vs vs şimdilerde o kadar çok sohbet edecek bir arkadaş a ihtiyacım var ki
kiz haydi daha iyi ama insan arada anlastigi birilerini ariyor :/Benim de hiç arkadaşım yok. Yaşadığım şehirde yalnız im ne akraba ne tanıdık biri=))) boşver böylesi bazen daha iyii.
aksma kadar sokakta olmaniz cok kotu biseyselamlar bu aralar işsizim eşim annemin (kv) işten çıktığından haberi yok sen sabah erkenden çık akşam geri gelirsin annemle yüz göz olma dedi (kv tutarsız ve kavgacı bir kadın) bende sabah çıktım akşama kadar sokaklarda avmlerde dolaştım çok üzüldüm ne arayıp konuşacak nede ziyaret edip bir çayını içecek arkadaşım yok( sadece iki arkadaşım vardı biri üniversite ye gidince benimle ilişiğini kesti diğeri ise haber bile vermeden bir adama kaçıp gitti ikisinede ulaşmaya çalıştım yıllarca hep ben aradım vs vs şimdilerde o kadar çok sohbet edecek bir arkadaş a ihtiyacım var ki
Evet kötü bir gündüaksma kadar sokakta olmaniz cok kotu bisey![]()
teşekkür ederim çok mutlu oldumistanbulda olsaydın bana gel derdim :)
kv madem bukadar kavgaci ayrilin ondan olur mu biyle sey aksama kadar sokakta kaliyinuz hemde bunu esiniz istiyiraksma kadar sokakta olmaniz cok kotu bisey![]()
Gel arkadaş olalım.Benimde çok çok yakın olduğum bir arkadaşım olmadı hiç taşınma il değişikliği vs. Durumlarından dolayıselamlar bu aralar işsizim eşim annemin (kv) işten çıktığından haberi yok sen sabah erkenden çık akşam geri gelirsin annemle yüz göz olma dedi (kv tutarsız ve kavgacı bir kadın) bende sabah çıktım akşama kadar sokaklarda avmlerde dolaştım çok üzüldüm ne arayıp konuşacak nede ziyaret edip bir çayını içecek arkadaşım yok( sadece iki arkadaşım vardı biri üniversite ye gidince benimle ilişiğini kesti diğeri ise haber bile vermeden bir adama kaçıp gitti ikisinede ulaşmaya çalıştım yıllarca hep ben aradım vs vs şimdilerde o kadar çok sohbet edecek bir arkadaş a ihtiyacım var ki
Tabiki çok sevinirimGel arkadaş olalım.Benimde çok çok yakın olduğum bir arkadaşım olmadı hiç taşınma il değişikliği vs. Durumlarından dolayı
Ya tabi arıyor da olmayınca yapacak birşey yok :)kiz haydi daha iyi ama insan arada anlastigi birilerini ariyor :/
olmayinca burasi ilac gibi ♡♡Ya tabi arıyor da olmayınca yapacak birşey yok :)
Bende evliyim dertlerimizi derman oluruz inşallahTabiki çok sevinirim
Aynen öyle canım:))olmayinca burasi ilac gibi ♡♡