• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç arkadaş veya dostum yok

Ben hic arkadasim dostum yok olayina cok sasiriyorum. Genel soyluyorum, bence insanin bir merhaba diyecegi biri bile yoksa biraz
Da donup kendine bakmali ben nerde hata yapiyorum diye.
Hic sucunuz olmadigini dusunuyorsaniz da yuruyuse cikin, kursa gidin, sosyal faliyetlere katilin elbet kafaniza uyan biriyle yavastan selamlasmaya baslarsiniz.

nasıl es dost olmaz yaa
insan birilerine slm verse arkadas olur
ben eski binamdaki komsularımla görüşüyorm arar sorarlar
o tarafa yürüyüşe giderim cagrırım hemen geliriler birlikte stdada yürürüz sohbet ederiz
ordaki görevlimizin esiyle bile arasırım cok iyi temiz bir insan herkeze eşit davranırım
cana yakın davranırım
akrabalarımdan köylülerimle sülale kızlar ve gelinlerle gün yaparız
kardeslerim eşleriyle hep görüsürm
ablamla sık sık otururuz gider geliriz
iş yerimdeki arkadaslarla slm lasır rastladıgımzda görüşrz konusurz
bekarken kursa gidiyordum konservatuarın resim böl. abim orda taanıstıgım arkadasımn kız kardesiyle evlendi ben vesile oldum tanıstırdım.:)) yanii kısmet her yerde olabilir sans bunlar
biraz pozitif ve cana yakın olun

selamlar bu aralar işsizim eşim annemin (kv) işten çıktığından haberi yok sen sabah erkenden çık akşam geri gelirsin annemle yüz göz olma dedi (kv tutarsız ve kavgacı bir kadın) bende sabah çıktım akşama kadar sokaklarda avmlerde dolaştım çok üzüldüm ne arayıp konuşacak nede ziyaret edip bir çayını içecek arkadaşım yok :KK43:( sadece iki arkadaşım vardı biri üniversite ye gidince benimle ilişiğini kesti diğeri ise haber bile vermeden bir adama kaçıp gitti ikisinede ulaşmaya çalıştım yıllarca hep ben aradım vs vs şimdilerde o kadar çok sohbet edecek bir arkadaş a ihtiyacım var ki
arkadaş eşten çok eşinizin tavrına üzülün bence
ne demek sabah çık aksam gel
annesının agzını kapatamıyor mu ne saçma ya cok sınır oldum
ne acayip bir eşiniz var
kv deye ne ki işssizsen işsizsin
hay allahım ya

Benimde fazla arkadaşım yok.
Kendime yetiyorum. Bol bol spor yapiyorum... geziyorum... tatile cikiyorum.

Arkadaşa gerek duymuyorum yani...

Sizin birde çocuğunuz varmış. Çocuğunuzla bol bol vakit gecirin.

Yaş ilerledikçe de arkadaşlıklar menfaat çıkar ilişkisine dönüyor gibi. Karşındakini olduğu gibi kabul eden mutlu gününde senin kadar sevinen, kötü gününde üzülen birisini bulmak o kadar zor ki.
Çoluk çocuk olunca insanın arkadaşı evladı da oluyor ama evli olmayınca kişi bence evcil hayvan beslemek çok güzel :)
Bazen kediler köpekler, insanlardan daha iyi dost oluyor...:KK51:

benim de hic yok anliyorum seni ,komsu arkadas akraba hicbiri yok cok isterdim arkadaslarimla oturayim caylar kahveler sohbetler ama olmayinca olmuyor demek ki daha buyuk derdi olan insanlari dusunul bosverelim bence

selamlar bu aralar işsizim eşim annemin (kv) işten çıktığından haberi yok sen sabah erkenden çık akşam geri gelirsin annemle yüz göz olma dedi (kv tutarsız ve kavgacı bir kadın) bende sabah çıktım akşama kadar sokaklarda avmlerde dolaştım çok üzüldüm ne arayıp konuşacak nede ziyaret edip bir çayını içecek arkadaşım yok :KK43:( sadece iki arkadaşım vardı biri üniversite ye gidince benimle ilişiğini kesti diğeri ise haber bile vermeden bir adama kaçıp gitti ikisinede ulaşmaya çalıştım yıllarca hep ben aradım vs vs şimdilerde o kadar çok sohbet edecek bir arkadaş a ihtiyacım var ki
aksma kadar sokakta olmaniz cok kotu bisey :(

Gel arkadaş olalım.Benimde çok çok yakın olduğum bir arkadaşım olmadı hiç taşınma il değişikliği vs. Durumlarından dolayı

Back
X