- 14 Aralık 2017
- 42
- 35
- 38
- Konu Sahibi Gurultuluyalnizlik
-
allah başka dert vermesinkendimi bazen cok eksik hissediyorum sorun acaba bende mi diye dusunmeden edemiyorum.
Candan bir dost isterdim gercek bir dost iyi gunde kotu gunumuzde birbirimize kosalim isterdim.
Eşim sagolsun cok iyi biri beni yalniz birakmaz ama bu eksiklik cok farkli bi kiz arkadas dertlesebilecegim kimse yok cok denedim is ortami olsun okul ortami akraba ortami yalniz bir turlu dost edinemedim. Denedim ama hep cikarci yiyici insanlar cikti hic kimsenin samimiyetine inanamiyorum guven duyamiyorum yapmacik arkadasliklar kuramiyorum kendi dengimde birini de bulamadim bu durum beni cok uzse de sahte arkadasliklar edinmektense yalniz kalmayi tercih ediyorum sizce problem bende mi iyi bir arkadaslik kurmak icin kacirdigim ne olabilir?
Tabii ki cok memnun olurumarkadas olalim mi
Problem sende değil ya benım hiç arkadaşım yok :)kendimi bazen cok eksik hissediyorum sorun acaba bende mi diye dusunmeden edemiyorum.
Candan bir dost isterdim gercek bir dost iyi gunde kotu gunumuzde birbirimize kosalim isterdim.
Eşim sagolsun cok iyi biri beni yalniz birakmaz ama bu eksiklik cok farkli bi kiz arkadas dertlesebilecegim kimse yok cok denedim is ortami olsun okul ortami akraba ortami yalniz bir turlu dost edinemedim. Denedim ama hep cikarci yiyici insanlar cikti hic kimsenin samimiyetine inanamiyorum guven duyamiyorum yapmacik arkadasliklar kuramiyorum kendi dengimde birini de bulamadim bu durum beni cok uzse de sahte arkadasliklar edinmektense yalniz kalmayi tercih ediyorum sizce problem bende mi iyi bir arkadaslik kurmak icin kacirdigim ne olabilir?
Gercekten mi ay ne kadar guzel sizin adiniza sevindimBi de şansınızı burda deneyin. Cok ciddiyim. Çok saglam dostlar edindirdi kk bana,dosttan öte kardes oldu bazıları. Teşekkürler kadinlar kulübü!
Aynı sorunu çoğumuz yaşıyoruz bence, çocukluk arkadaşlarım var şuan sadece güvenebildiğim dost diyebileceğim onlarla da hepimiz ayrı şehirlerdeyiz senede bir kere görüşebilirsek ne mutlu, çok şükür ki eşim hem dost hem arkadaş hem sevgili herşey... siz de sanırım bu noktada şanslısınız, bir de hamilesiniz emin olun yavrunuza sağlıkla kavuştuğunuz da uzun bir süre zaten kimseye ayıracak zamanınız olmuyor bütün dünya yavrunuzun etrafında dönüyorkendimi bazen cok eksik hissediyorum sorun acaba bende mi diye dusunmeden edemiyorum.
kendimi bazen cok eksik hissediyorum sorun acaba bende mi diye dusunmeden edemiyorum.
valla hayatın insana iyice öğrettiği bişey varsa şüpheci olmak, gardını indirdiğin tokatı yiyorsunsen de bi anormallik yok yani bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?