Hic arkadasim, dostum yok :(

Ben arkadaş olurum kız sana tek derdin bu olsun

Benimde yok hatta tek çocuğum arkadaşı geç kardeşim bile yok yani. Bazen içim gidiyo birbirlerini kardeş gibi seven, yediği içtiği ayrı gitmeyen, koşulsuz birbirinin her derdine koşan arkadaşları görünce. Ben bugüne kadar hep verici oldum arkadaşlıklarımda ve hep kazık yedim. Gerçek yüzünü gösterenlerin hayatından sessizce çıkıp gittim ve yine ben kötü oldum. Ama iyi ki yaptım menfaat uğruna birileriyle takılacağıma şerefli bi yalnızlığı tercih ederim. Kendime ailemi, sevgilimi dost edindim. Ha ama yine de varsa gerçek dostluk umarım bir gün benim de karşıma çıkar.

Kendine dert arama derim. Sözden dost kardeş dediğim 11 yıllık arkadaşı sildim attım. Dost diye birşey yok.

İnsanları bol bol dinle,hep dinle,konussunlar ama sen sakın birseyini anlatmaya kalkisma bunalirlar kendileri yoksa ve dinlediklerini de icine at bak o zaman bir sürü dostun olur,senden iyisi olmaz..neyse..Dostluk mu kaldı canim bu zamanda çok az insana nasip olabilen birsey bu o yüzden bosuna dert etme kendine.

hayır sende değil! ben daha geçen gün bu yazdıklarını kendi adıma düşündüm şimdi burda okuyunca çok şaşırdım gerçekten demek ki yalnız değilmişim.insanlar artık o kadar bencil ve nankör olmuşlar ki hatta bugün elimde olan arkadaşlıklarıma bile mesafe koymaya karar verdim. henüz bunu kırmadan nasıl yapacağımı kestiremiyorum ama kırılıp aptal yerine konmaktan çok sıkıldım.o kadar insanı çevresinde arkadaş dost diye tutanlara çok şaşırıyorum bunu nasıl başarıyorlar? hep iyi insanlar onlara mı denk geliyor yoksa kötülükleriyle kabul mü ediyorlar onları gerçekten anlamıyorum. tek bir tane gerçek dostum olsun istiyorum kardeşim gibi olsun canı yanınca benimde yansın benim yanınca onunda.temiz davranalım birbirimize aramızda kıskançlık olmasın aksine mutluluğuma mutlu olsun istiyorum. ama malesef olmuyor yok ne zaman tamam bu dost olur bana desem. hep birşey çıkıyor altından. ben onu dostum sanarken en büyük düşmanım olduğunu öğreniyorum. kalbimi sonuna kadar açarken malesef hiç doğruya rastlamadım.

Eşten başka ve daha iyi dost mu olur? Artık çevremiz böyle insanlarla dolu,birbirini çekemeyen,eksik yönlerini bilip üzmeye çalışan,yanlış yönlendiren,mutsuzluğundan mutluluk çıkaran...Çok da aranmamak lazım tek dost aile...

evet işte niye böyle insanlar neden bunu yapıyorlar ki. eksik yönlerini sen kapat, mutlu olduğu için mutlu ol, güzel olduğu için sevin ne güzel bir arkadaşım var ne şanslıyım de mesela. neden böyle olmak zorunda ki.

Olmuyor Can'ım olmuyor.Hep kendi hayatlarıyla kıyaslıyorlar.Eşinle Mutlu oluyorsun kıskanıyorlar,çocuğun olmuyor ah vah edip üzülür gibi yapıyorlar,hamile kalınca da şok olup görüşmeyi kesiyorlar.Bu arada önemli sınavlar kazanıyorsun tebrik etmek yerine irtibatı kesiyorlar.:) Biz kimden neyi bekliyoruz ki.Kötü gün dostu hepsi malesef,kötü günlerinde yanında olup oh çekip iyi günlerinde yediremeyip kaçıyorlar.İşte bu sebepten ben de eşimle takılırım ailemle takılırım,kimseye de oyuncak olmam menfaatleri için.

aynen aynen söylediklerinin hepsini yaşadım birebir yaşadım hatta daha bugün eşim bana dedi ki hamile kalırsan sakın ayşeye fatmaya şuleye söyleme lütfen rica ediyorum kimseye söyleme dedi. o kadar şaşırdım ki onun bu tavrına oysa ben bu sevincimi paylaşmak isterdim. ama malesef dediğin gibi çevremde dost bildiğim düşmanlarımdan başka kimse yok.

Öyle Can'ım.Ben bunların hepsini 2 ay önce yaşadım işte çok yeni.En yakınlarım irtibatı kesti.Benden güzel sözler duyacaklar diye mesajlarıma bile cevap vermeyeni var.Eşin de kendince haklı.Ben komşuma daha yeni söyledim inanmadı bile o derece :) Allah görüyor ya nasılsa.Söylemeyin Tabiki çünkü ilk gebeliğimde bu komşu beni Hergün mesajlarıyla paniğe sürükledi korkuttu en sonunda da düşük yaptım.Şimdi 10 hafta olunca söyledim artık.

:) benimde böyle bir komşu maceram var düşük yaptım ama komşu sebep olmadı tabi. o sadece erken gebeliğe beni teşvik edip sonra hamile kalıncada biraz evliliğinizi yaşasaydınız keşke demişti. şuan hamilelik şüphem var sadece olur yada olmaz bilmiyorum ama önümüzde daha bir sürü ay. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin.Bizimki de 3 ay önce azarladı 4 yıldır gezdiğiniz yeter sınav dersin de yok artık çocuk yapın eşin doktora gitsin dedi.Ağladım ağladım 15 ekim günüydü unutmam.Allahım isyan etmiyorum herşeye razıyım dedim duamı okudum.Gazı alınca da eşime git bari doktora tahlil yaptır dedim yazık işten gelip 17 ekim günü tahlil yaptırdı normal çıktı.19 ekim günü de adetim 4 gün gecikti zorla test yaptırdı eşim inanmaya inanmaya bir baktım çift çizgi.Herşey peşi sıra olunca anladım.Allah vaktini bekliyor.İnşallah sende tekrar Mutlu haberi alacaksın.

inşallah çok istiyorum 2018 de bende anne olucam inanıyorum.

Benim de hiç arkadaşım yok, yalandan bile yok yapayalnızım boşlukta gibiyim yaşıtlarım şu an ne yapıyorlar hayatlarına nasıl yön veriyorlar bilemiyorum. Bir şey sormak için bile danışacak kimsem yok. Kendi kendime kafamın içinde konuşuyorum, kendi kendime sinemaya gidip kendi kendime dolaşıp dönüyorum. Zaten pek evden çıkmıyorum. Hatta evde odamdan bile çıkmıyorum. Yaşıtım olan kızlar parmaklarına tek taşlarını takip, sosyal medyada envai ceşit yerlerde sevgilileriyle birlikte ağızları kulaklarına varana değin gülümsedikleri fotoğraflar paylaşıp birer birer evleniyorlar. Benim ise sosyal medya hesabım yok kim takip edecek beni? Ben kimi takip edeceğim?Annem ve babam ölürse naparım bilmiyorum bazen bunu düşünüp korkudan ağlıyorum. Onlardan başka kimsem yok. Oha bana resmen fazla oksijeni soluyorum bu hayatta bu daralmaya ölmem gerekirdi. Fok balıkları da benden daha mutlu zaten. Çok yalnızım ben ya.

Bende senin gibiyim. Döndüm dolaştım hiçbir dost edinemedim evlendikten sonra. Birde taaa hatay'dan istanbul a gelin olunca insan eksik hissediyor tabi. Keşke annem yakınımda olsa. İnsanın en iyi dostu ailesi bu devirde..

Aslında beklentim oyle cokta yuksek degil ama kimle arkadaslik etmek istesem
duygularima tercuman oldun bazen dusunuyor iste insan herkesin bu kadar dostu varken benim neden yok diye. neyi eksik yapiyorum da olmuyor. Afedersin ama bazen keriz yerine kondugumu dusunuyorum. Ben kaliteli arkadasliklar edineyim istiyorum dost olalim istiyorum ama cevremdeki insanlar daha cok bana hesap kitleyip yeme pesindeler ardindan birde dalga gecmeler elestirmeler insana cok koyuyor bu durumdan nefret ettim artik

Tabii ki cok memnun olurum. Ahh aynen calistigim yerde o whatsapp gruplarindan yazismalarina sahit olurdum ne cok ozenirdim.

Cooook haklisin bir tek onlar bizi gercekten dusunuyor. Buyuksehirlerde arkadaslik etmek cok daha zor bence

Oyle deme beni de aglatacaksin Bende sosyal medya hesaplarimi kapadim arkadasligi evliligi hemen hemen herseyi gosteris olarak paylasip altina aşkolu kocişli pembikli sahte yapmacik vicik vicik fotolar gormekten midem bulandi böggghzaten bu ara herseyden midem bulanir oldu hormonlardan olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…