- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
- Konu Sahibi Gurultuluyalnizlik
-
Ben arkadaş olurum kız sana tek derdin bu olsunkendimi bazen cok eksik hissediyorum sorun acaba bende mi diye dusunmeden edemiyorum.
Candan bir dost isterdim gercek bir dost iyi gunde kotu gunumuzde birbirimize kosalim isterdim.
Eşim sagolsun cok iyi biri beni yalniz birakmaz ama bu eksiklik cok farkli bi kiz arkadas dertlesebilecegim kimse yok cok denedim is ortami olsun okul ortami akraba ortami yalniz bir turlu dost edinemedim. Denedim ama hep cikarci yiyici insanlar cikti hic kimsenin samimiyetine inanamiyorum guven duyamiyorum yapmacik arkadasliklar kuramiyorum kendi dengimde birini de bulamadim bu durum beni cok uzse de sahte arkadasliklar edinmektense yalniz kalmayi tercih ediyorum sizce problem bende mi iyi bir arkadaslik kurmak icin kacirdigim ne olabilir?
hayır sende değil! ben daha geçen gün bu yazdıklarını kendi adıma düşündüm şimdi burda okuyunca çok şaşırdım gerçekten demek ki yalnız değilmişim.insanlar artık o kadar bencil ve nankör olmuşlar ki hatta bugün elimde olan arkadaşlıklarıma bile mesafe koymaya karar verdim. henüz bunu kırmadan nasıl yapacağımı kestiremiyorum ama kırılıp aptal yerine konmaktan çok sıkıldım.o kadar insanı çevresinde arkadaş dost diye tutanlara çok şaşırıyorum bunu nasıl başarıyorlar? hep iyi insanlar onlara mı denk geliyor yoksa kötülükleriyle kabul mü ediyorlar onları gerçekten anlamıyorum. tek bir tane gerçek dostum olsun istiyorum kardeşim gibi olsun canı yanınca benimde yansın benim yanınca onunda.temiz davranalım birbirimize aramızda kıskançlık olmasın aksine mutluluğuma mutlu olsun istiyorum. ama malesef olmuyor yok ne zaman tamam bu dost olur bana desem. hep birşey çıkıyor altından. ben onu dostum sanarken en büyük düşmanım olduğunu öğreniyorum. kalbimi sonuna kadar açarken malesef hiç doğruya rastlamadım.kendimi bazen cok eksik hissediyorum sorun acaba bende mi diye dusunmeden edemiyorum.
Candan bir dost isterdim gercek bir dost iyi gunde kotu gunumuzde birbirimize kosalim isterdim.
Eşim sagolsun cok iyi biri beni yalniz birakmaz ama bu eksiklik cok farkli bi kiz arkadas dertlesebilecegim kimse yok cok denedim is ortami olsun okul ortami akraba ortami yalniz bir turlu dost edinemedim. Denedim ama hep cikarci yiyici insanlar cikti hic kimsenin samimiyetine inanamiyorum guven duyamiyorum yapmacik arkadasliklar kuramiyorum kendi dengimde birini de bulamadim bu durum beni cok uzse de sahte arkadasliklar edinmektense yalniz kalmayi tercih ediyorum sizce problem bende mi iyi bir arkadaslik kurmak icin kacirdigim ne olabilir?
evet işte niye böyle insanlar neden bunu yapıyorlar ki. eksik yönlerini sen kapat, mutlu olduğu için mutlu ol, güzel olduğu için sevin ne güzel bir arkadaşım var ne şanslıyım de mesela. neden böyle olmak zorunda ki.Eşten başka ve daha iyi dost mu olur? Artık çevremiz böyle insanlarla dolu,birbirini çekemeyen,eksik yönlerini bilip üzmeye çalışan,yanlış yönlendiren,mutsuzluğundan mutluluk çıkaran...Çok da aranmamak lazım tek dost aile...
Olmuyor Can'ım olmuyor.Hep kendi hayatlarıyla kıyaslıyorlar.Eşinle Mutlu oluyorsun kıskanıyorlar,çocuğun olmuyor ah vah edip üzülür gibi yapıyorlar,hamile kalınca da şok olup görüşmeyi kesiyorlar.Bu arada önemli sınavlar kazanıyorsun tebrik etmek yerine irtibatı kesiyorlar.:) Biz kimden neyi bekliyoruz ki.Kötü gün dostu hepsi malesef,kötü günlerinde yanında olup oh çekip iyi günlerinde yediremeyip kaçıyorlar.İşte bu sebepten ben de eşimle takılırım ailemle takılırım,kimseye de oyuncak olmam menfaatleri için.evet işte niye böyle insanlar neden bunu yapıyorlar ki. eksik yönlerini sen kapat, mutlu olduğu için mutlu ol, güzel olduğu için sevin ne güzel bir arkadaşım var ne şanslıyım de mesela. neden böyle olmak zorunda ki.
aynen aynen söylediklerinin hepsini yaşadım birebir yaşadım hatta daha bugün eşim bana dedi ki hamile kalırsan sakın ayşeye fatmaya şuleye söyleme lütfen rica ediyorum kimseye söyleme dedi. o kadar şaşırdım ki onun bu tavrına oysa ben bu sevincimi paylaşmak isterdim. ama malesef dediğin gibi çevremde dost bildiğim düşmanlarımdan başka kimse yok.Olmuyor Can'ım olmuyor.Hep kendi hayatlarıyla kıyaslıyorlar.Eşinle Mutlu oluyorsun kıskanıyorlar,çocuğun olmuyor ah vah edip üzülür gibi yapıyorlar,hamile kalınca da şok olup görüşmeyi kesiyorlar.Bu arada önemli sınavlar kazanıyorsun tebrik etmek yerine irtibatı kesiyorlar.:) Biz kimden neyi bekliyoruz ki.Kötü gün dostu hepsi malesef,kötü günlerinde yanında olup oh çekip iyi günlerinde yediremeyip kaçıyorlar.İşte bu sebepten ben de eşimle takılırım ailemle takılırım,kimseye de oyuncak olmam menfaatleri için.
Öyle Can'ım.Ben bunların hepsini 2 ay önce yaşadım işte çok yeni.En yakınlarım irtibatı kesti.Benden güzel sözler duyacaklar diye mesajlarıma bile cevap vermeyeni var.Eşin de kendince haklı.Ben komşuma daha yeni söyledim inanmadı bile o derece :) Allah görüyor ya nasılsa.Söylemeyin Tabiki çünkü ilk gebeliğimde bu komşu beni Hergün mesajlarıyla paniğe sürükledi korkuttu en sonunda da düşük yaptım.Şimdi 10 hafta olunca söyledim artık.aynen aynen söylediklerinin hepsini yaşadım birebir yaşadım hatta daha bugün eşim bana dedi ki hamile kalırsan sakın ayşeye fatmaya şuleye söyleme lütfen rica ediyorum kimseye söyleme dedi. o kadar şaşırdım ki onun bu tavrına oysa ben bu sevincimi paylaşmak isterdim. ama malesef dediğin gibi çevremde dost bildiğim düşmanlarımdan başka kimse yok.
:) benimde böyle bir komşu maceram var düşük yaptım ama komşu sebep olmadı tabi. o sadece erken gebeliğe beni teşvik edip sonra hamile kalıncada biraz evliliğinizi yaşasaydınız keşke demişti. şuan hamilelik şüphem var sadece olur yada olmaz bilmiyorum ama önümüzde daha bir sürü ay. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Öyle Can'ım.Ben bunların hepsini 2 ay önce yaşadım işte çok yeni.En yakınlarım irtibatı kesti.Benden güzel sözler duyacaklar diye mesajlarıma bile cevap vermeyeni var.Eşin de kendince haklı.Ben komşuma daha yeni söyledim inanmadı bile o derece :) Allah görüyor ya nasılsa.Söylemeyin Tabiki çünkü ilk gebeliğimde bu komşu beni Hergün mesajlarıyla paniğe sürükledi korkuttu en sonunda da düşük yaptım.Şimdi 10 hafta olunca söyledim artık.
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin.Bizimki de 3 ay önce azarladı 4 yıldır gezdiğiniz yeter sınav dersin de yok artık çocuk yapın eşin doktora gitsin dedi.Ağladım ağladım 15 ekim günüydü unutmam.Allahım isyan etmiyorum herşeye razıyım dedim duamı okudum.Gazı alınca da eşime git bari doktora tahlil yaptır dedim yazık işten gelip 17 ekim günü tahlil yaptırdı normal çıktı.19 ekim günü de adetim 4 gün gecikti zorla test yaptırdı eşim inanmaya inanmaya bir baktım çift çizgi.Herşey peşi sıra olunca anladım.Allah vaktini bekliyor.İnşallah sende tekrar Mutlu haberi alacaksın.:) benimde böyle bir komşu maceram var düşük yaptım ama komşu sebep olmadı tabi. o sadece erken gebeliğe beni teşvik edip sonra hamile kalıncada biraz evliliğinizi yaşasaydınız keşke demişti. şuan hamilelik şüphem var sadece olur yada olmaz bilmiyorum ama önümüzde daha bir sürü ay. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
inşallah çok istiyorum 2018 de bende anne olucam inanıyorum.İnşallah Rabbim gönlüne göre versin.Bizimki de 3 ay önce azarladı 4 yıldır gezdiğiniz yeter sınav dersin de yok artık çocuk yapın eşin doktora gitsin dedi.Ağladım ağladım 15 ekim günüydü unutmam.Allahım isyan etmiyorum herşeye razıyım dedim duamı okudum.Gazı alınca da eşime git bari doktora tahlil yaptır dedim yazık işten gelip 17 ekim günü tahlil yaptırdı normal çıktı.19 ekim günü de adetim 4 gün gecikti zorla test yaptırdı eşim inanmaya inanmaya bir baktım çift çizgi.Herşey peşi sıra olunca anladım.Allah vaktini bekliyor.İnşallah sende tekrar Mutlu haberi alacaksın.
Aslında beklentim oyle cokta yuksek degil ama kimle arkadaslik etmek istesemşans işi biraz arkadaşlık ilişkileri, beklentini yükseltmeden insanlarla arkadaşlık etsen daha rahat edersin.
fazla iç içe olmadan yürütülen dostluklar daha kaliteli oluyor emin ol..
ayrıca işten ve akrabalardan da dost edinileceğini hiiç zannetmiyorum.
duygularima tercuman oldunhayır sende değil! ben daha geçen gün bu yazdıklarını kendi adıma düşündüm şimdi burda okuyunca çok şaşırdım gerçekten demek ki yalnız değilmişim.insanlar artık o kadar bencil ve nankör olmuşlar ki hatta bugün elimde olan arkadaşlıklarıma bile mesafe koymaya karar verdim. henüz bunu kırmadan nasıl yapacağımı kestiremiyorum ama kırılıp aptal yerine konmaktan çok sıkıldım.o kadar insanı çevresinde arkadaş dost diye tutanlara çok şaşırıyorum bunu nasıl başarıyorlar? hep iyi insanlar onlara mı denk geliyor yoksa kötülükleriyle kabul mü ediyorlar onları gerçekten anlamıyorum. tek bir tane gerçek dostum olsun istiyorum kardeşim gibi olsun canı yanınca benimde yansın benim yanınca onunda.temiz davranalım birbirimize aramızda kıskançlık olmasın aksine mutluluğuma mutlu olsun istiyorum. ama malesef olmuyor yok ne zaman tamam bu dost olur bana desem. hep birşey çıkıyor altından. ben onu dostum sanarken en büyük düşmanım olduğunu öğreniyorum. kalbimi sonuna kadar açarken malesef hiç doğruya rastlamadım.
Tabii ki cok memnun olurum.Aynı dert bende bende de var arkadaş olabilirim sizinle tabi kabul ederseniz aslında böyle bi platform olsa böyle bizim gibi dostu olmayanlar girse sadece ne bilim tüm sikintilarimizi paylaşsak... Ablamn çok arkadaşı var watsap gurublarI etkinliklerI falan çok ozeniyorum ona
Bir tek ben degilmisim bu konudan muzdarip olan sevineyim mi uzuleyim mi bilemedimBende sırf şu konudan dertliyim diye üye oldum resmen biri de benim o mağdurların
Cooook haklisin bir tek onlar bizi gercekten dusunuyor. Buyuksehirlerde arkadaslik etmek cok daha zor benceBende senin gibiyim. Döndüm dolaştım hiçbir dost edinemedim evlendikten sonra. Birde taaa hatay'dan istanbul a gelin olunca insan eksik hissediyor tabi. Keşke annem yakınımda olsa. İnsanın en iyi dostu ailesi bu devirde..
Oyle deme beni de aglatacaksinBenim de hiç arkadaşım yok, yalandan bile yok yapayalnızım boşlukta gibiyim yaşıtlarım şu an ne yapıyorlar hayatlarına nasıl yön veriyorlar bilemiyorum. Bir şey sormak için bile danışacak kimsem yok. Kendi kendime kafamın içinde konuşuyorum, kendi kendime sinemaya gidip kendi kendime dolaşıp dönüyorum. Zaten pek evden çıkmıyorum. Hatta evde odamdan bile çıkmıyorum. Yaşıtım olan kızlar parmaklarına tek taşlarını takip, sosyal medyada envai ceşit yerlerde sevgilileriyle birlikte ağızları kulaklarına varana değin gülümsedikleri fotoğraflar paylaşıp birer birer evleniyorlar. Benim ise sosyal medya hesabım yok kim takip edecek beni? Ben kimi takip edeceğim?Annem ve babam ölürse naparım bilmiyorum bazen bunu düşünüp korkudan ağlıyorum. Onlardan başka kimsem yok. Oha bana resmen fazla oksijeni soluyorum bu hayatta bu daralmaya ölmem gerekirdi. Fok balıkları da benden daha mutlu zaten. Çok yalnızım ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?