Hic arkadasim, dostum yok :(

Seni cok iyi anlıyorum. Umarim bizimde karsimiza gercekten iyi bir dost cikar. En cok neyi istiyorum biliyor musun kasada hesap kavgasi yapmayi ben odicem hayir olmaz olumu gor ben odicem

Cok sukur benimde esim en buyuk destekcim. O gunlere bi an once gecmek istiyorum daha cok yeni bebegimin karnimda oldugunu hissedemiyorum henuz o buyusun onunla dost oluruz artik

"Denedim ama hep cikarci yiyici insanlar cikti hic kimsenin samimiyetine inanamiyorum guven duyamiyorum yapmacik arkadasliklar kuramiyorum kendi dengimde birini de bulamadim bu durum beni cok uzse de sahte arkadasliklar edinmektense yalniz kalmayi tercih ediyorum"

Bence soru'nun cevabı bu cümlende saklı, güven problemin var ve insanlara belki bu düşüncelerle yaklaşıyorsun belki samimi bi insanda bu elektriği alıp senden uzaklaşıyor, tabi ki temkinli olmak gerekiyor ama "kimsenin samimiyetine inanamayacak" kadar değil. Ne kadar iyi ailen, kardeşlerin, eşin olsa da onların yetemediği yerlerde arkadaşların, dostların yanında oluyor. İşin sırrının karşılıklı emek olduğunu düşünüyorum.

Sanırım en iyi cevap buydu. Baska insanlarda yasadigim kotu deneyimler yuzunden insanlarla tanistigim zaman artik daha temkinli ve mesafeli yaklasiyorum belki de bu yuzden karsi tarafta benimle ilgili ayni seyleri dusunuyor olabilir ve bu yuzden iletisim kuramiyor olabilirim. Bunlari goz onunde bulunduracagim artik bazi seylerin farkina varmami sagladiniz cok tesekkur ederim

Ayni konumdayim yalniz degilsin hatta oyle ki 16 senelk dostumu sildim attim artik cekrmiyorum insanlari dostum dedigim bir insan daha var bugunlerde ondan da sogudum.esim var bir benimde.insanlarin yuzunu gordukce midem bulaniyor hazmedemiyorum arkdslik isi biraz gormeyip duymamak benimse tahamulum kalmamis..

Bir tek ben degilmisim bu konudan muzdarip olan sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Aynen öyle insanlar kent hayatı ve dayatılan lükse daha cazip baktı kimlikler değişti biz de Anadolu kültürüyle gelince aile temelini bozmayınca doğal olarak enayi kullanılmış gibi olduk sorun bu bence

Aynen öyle insanlar kent hayatı ve dayatılan lükse daha cazip baktı kimlikler değişti biz de Anadolu kültürüyle gelince aile temelini bozmayınca doğal olarak enayi kullanılmış gibi olduk sorun bu bence
hep daha fazlasini ister olduk birbirimizle rekabete girdik ego bencillik ozentilik ust safhalarda kendini ustun gorme cabalari ne kadar degisen bir toplum olduk boyle farkına varmadan bizde bu donguye ayak uydurmaya calisiyoruz artik kentleri gectim koylerde de durum cok degisti kulturumuzu degerlerimizi gitgide kaybediyoruz ne yazik ki

Yok sizde değil şu zaman ki devirde.
Çok nadirdir öylesi ve sadece çok az kişiye nasip olur.
Böyle durumlarda hep aklıma eşim, çocuklarım, annem ,babam gelir.
Zararsız tamamen çıkarsız sevenler....
Allah yanımızdan başımızdan eksik etmesin inşallah....

Aynen de öyle güzel kardeşim dediğin gibi tam da mesela örnek bir çok arkadaşım sevmese de hoşlanmasa da kendimi yırtsam neler yapsam zamanımı ekmeğimi elimde ne varsa paylaşsam yardımcı olsam her şeyine altında arabası olan Durumu iyi diye EGO’su tavan olanların arkasından ayrılmıyor işi bitince benle onlar daha cazip geliyor çok yaşadım bunu ve özgüvenim gitti resmen keşke yakınlarda olsak bu düşüncede olanlar olarak mükemmel olurdu

Aynen arkadaşın dediğine katılıyorum keşke birbirimize yakın olsaydık diye geçiriyorum içimden

Aslında var böyle insanlar da bir tane can dostum var mesela ama İstanbul’da ben çalışıyorum onda para oluyor olmuyor gelemiyor keşke yakın olsak kimseye ihtiyacım kalmayacak gibi geliyor aslında ama

Benim bir iki dostum var onlarda başka şehirde. İşte günlük sohbet ettiğim arkadaşlar var ama sadece o kadar.
Ben yalnızlığa çok alıştım, yıllarımı aldı ama kendimi motive edebilmeyi öğrendim. Etrafımda o kadar çok çıkar ilişkisi varki, dışardan bakıyosun birbirlerinin dostular hep beraberler ama onlar birbirinin içini bilmiyo, öküz ölünce ortaklık bozuluyo.
Ben kendimi açacak samimiyeti hissedemedikten sonra hiç dostçuluk oyunu oynayamam. Çizgim belli, kendimle mutluyum

Benim de birtane arkadaşım dostum yok insan arıyo ihtiyaç duyuyor iki laf etsin vs. Birtane vardı oda evlendi başka şehire gitti görüşmüyoruz artık

Bendede öyle maalesef bazen kendimi yalniz hissediyorum. Gerçek güvenebildiğim dostum yok sosyal yaşam çevrem az ben kalabalığı seviyorum aslinda

Bende kısmen sizden sayılırım, değerli dostlarım var aslında sağolsunlar ama şöyle uzun yıllardır beraber olduğum içimi gerçekten açtığım hiç değilse bir insan isterdim çevremde, insan özlüyor bazen :) bu kadar sıkıntı çekmeyin, burda bizlere yazın arada, beraber konuşabiliriz ciddiyim, yeter ki destek olalım :)

Katılıyorum

karşına düzgün insanlar çıkmamış sadece yıpramışsın sende...
üzülme bnun için sana zarar verecek "arkadaşım" diyeceğin bir sürü insandansa yalnız kalmak daha iyidir bence de.

umarım kafa dengi bir arkadaş edinirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…