- 14 Aralık 2017
- 42
- 35
- 38
- Konu Sahibi Gurultuluyalnizlik
-
Seni cok iyi anlıyorum. Umarim bizimde karsimiza gercekten iyi bir dost cikar. En cok neyi istiyorum biliyor musun kasada hesap kavgasi yapmayi ben odicem hayir olmaz olumu gor ben odicemBenimde yok hatta tek çocuğum arkadaşı geç kardeşim bile yok yani. Bazen içim gidiyo birbirlerini kardeş gibi seven, yediği içtiği ayrı gitmeyen, koşulsuz birbirinin her derdine koşan arkadaşları görünce. Ben bugüne kadar hep verici oldum arkadaşlıklarımda ve hep kazık yedim. Gerçek yüzünü gösterenlerin hayatından sessizce çıkıp gittim ve yine ben kötü oldum. Ama iyi ki yaptım menfaat uğruna birileriyle takılacağıma şerefli bi yalnızlığı tercih ederim. Kendime ailemi, sevgilimi dost edindim. Ha ama yine de varsa gerçek dostluk umarım bir gün benim de karşıma çıkar.
Cok sukur benimde esim en buyuk destekcim. O gunlere bi an once gecmek istiyorum daha cok yeni bebegimin karnimda oldugunu hissedemiyorum henuz o buyusun onunla dost oluruz artikAynı sorunu çoğumuz yaşıyoruz bence, çocukluk arkadaşlarım var şuan sadece güvenebildiğim dost diyebileceğim onlarla da hepimiz ayrı şehirlerdeyiz senede bir kere görüşebilirsek ne mutlu, çok şükür ki eşim hem dost hem arkadaş hem sevgili herşey... siz de sanırım bu noktada şanslısınız, bir de hamilesiniz emin olun yavrunuza sağlıkla kavuştuğunuz da uzun bir süre zaten kimseye ayıracak zamanınız olmuyor bütün dünya yavrunuzun etrafında dönüyor
Tokat manyagi ettiler artik bizivalla hayatın insana iyice öğrettiği bişey varsa şüpheci olmak, gardını indirdiğin tokatı yiyorsunsen de bi anormallik yok yani bence
Sanırım en iyi cevap buydu. Baska insanlarda yasadigim kotu deneyimler yuzunden insanlarla tanistigim zaman artik daha temkinli ve mesafeli yaklasiyorum belki de bu yuzden karsi tarafta benimle ilgili ayni seyleri dusunuyor olabilir ve bu yuzden iletisim kuramiyor olabilirim. Bunlari goz onunde bulunduracagim artik bazi seylerin farkina varmami sagladiniz cok tesekkur ederim"Denedim ama hep cikarci yiyici insanlar cikti hic kimsenin samimiyetine inanamiyorum guven duyamiyorum yapmacik arkadasliklar kuramiyorum kendi dengimde birini de bulamadim bu durum beni cok uzse de sahte arkadasliklar edinmektense yalniz kalmayi tercih ediyorum"
Bence soru'nun cevabı bu cümlende saklı, güven problemin var ve insanlara belki bu düşüncelerle yaklaşıyorsun belki samimi bi insanda bu elektriği alıp senden uzaklaşıyor, tabi ki temkinli olmak gerekiyor ama "kimsenin samimiyetine inanamayacak" kadar değil. Ne kadar iyi ailen, kardeşlerin, eşin olsa da onların yetemediği yerlerde arkadaşların, dostların yanında oluyor. İşin sırrının karşılıklı emek olduğunu düşünüyorum.
Aynen öyle insanlar kent hayatı ve dayatılan lükse daha cazip baktı kimlikler değişti biz de Anadolu kültürüyle gelince aile temelini bozmayınca doğal olarak enayi kullanılmış gibi olduk sorun bu benceBir tek ben degilmisim bu konudan muzdarip olan sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
hep daha fazlasini ister olduk birbirimizle rekabete girdik ego bencillik ozentilik ust safhalarda kendini ustun gorme cabalari ne kadar degisen bir toplum olduk boyle farkına varmadan bizde bu donguye ayak uydurmaya calisiyoruz artik kentleri gectim koylerde de durum cok degisti kulturumuzu degerlerimizi gitgide kaybediyoruz ne yazik kiAynen öyle insanlar kent hayatı ve dayatılan lükse daha cazip baktı kimlikler değişti biz de Anadolu kültürüyle gelince aile temelini bozmayınca doğal olarak enayi kullanılmış gibi olduk sorun bu bence
kendimi bazen cok eksik hissediyorum sorun acaba bende mi diye dusunmeden edemiyorum.
Candan bir dost isterdim gercek bir dost iyi gunde kotu gunumuzde birbirimize kosalim isterdim.
Eşim sagolsun cok iyi biri beni yalniz birakmaz ama bu eksiklik cok farkli bi kiz arkadas dertlesebilecegim kimse yok cok denedim is ortami olsun okul ortami akraba ortami yalniz bir turlu dost edinemedim. Denedim ama hep cikarci yiyici insanlar cikti hic kimsenin samimiyetine inanamiyorum guven duyamiyorum yapmacik arkadasliklar kuramiyorum kendi dengimde birini de bulamadim bu durum beni cok uzse de sahte arkadasliklar edinmektense yalniz kalmayi tercih ediyorum sizce problem bende mi iyi bir arkadaslik kurmak icin kacirdigim ne olabilir?
Aynen de öyle güzel kardeşim dediğin gibi tam da mesela örnek bir çok arkadaşım sevmese de hoşlanmasa da kendimi yırtsam neler yapsam zamanımı ekmeğimi elimde ne varsa paylaşsam yardımcı olsam her şeyine altında arabası olan Durumu iyi diye EGO’su tavan olanların arkasından ayrılmıyor işi bitince benle onlar daha cazip geliyor çok yaşadım bunu ve özgüvenim gitti resmen keşke yakınlarda olsak bu düşüncede olanlar olarak mükemmel olurduhep daha fazlasini ister olduk birbirimizle rekabete girdik ego bencillik ozentilik ust safhalarda kendini ustun gorme cabalari ne kadar degisen bir toplum olduk boyle farkına varmadan bizde bu donguye ayak uydurmaya calisiyoruz artik kentleri gectim koylerde de durum cok degisti kulturumuzu degerlerimizi gitgide kaybediyoruz ne yazik ki
Aynen arkadaşın dediğine katılıyorum keşke birbirimize yakın olsaydık diye geçiriyorum içimdenYok sizde değil şu zaman ki devirde.
Çok nadirdir öylesi ve sadece çok az kişiye nasip olur.
Böyle durumlarda hep aklıma eşim, çocuklarım, annem ,babam gelir.
Zararsız tamamen çıkarsız sevenler....
Allah yanımızdan başımızdan eksik etmesin inşallah....
Kardeşlerinden biri sanırım, ikiz dpğurdu gitti. Merak ediyorum onu, ne zamandır da girmemiş kk yaBi de şansınızı burda deneyin. Cok ciddiyim. Çok saglam dostlar edindirdi kk bana,dosttan öte kardes oldu bazıları. Teşekkürler kadinlar kulübü!
En çok benimdir bence o tokat manyağıTokat manyagi ettiler artik bizi
Aslında var böyle insanlar da bir tane can dostum var mesela ama İstanbul’da ben çalışıyorum onda para oluyor olmuyor gelemiyor keşke yakın olsak kimseye ihtiyacım kalmayacak gibi geliyor aslında amaYok sizde değil şu zaman ki devirde.
Çok nadirdir öylesi ve sadece çok az kişiye nasip olur.
Böyle durumlarda hep aklıma eşim, çocuklarım, annem ,babam gelir.
Zararsız tamamen çıkarsız sevenler....
Allah yanımızdan başımızdan eksik etmesin inşallah....
KatılıyorumBende kısmen sizden sayılırım, değerli dostlarım var aslında sağolsunlar ama şöyle uzun yıllardır beraber olduğum içimi gerçekten açtığım hiç değilse bir insan isterdim çevremde, insan özlüyor bazen :) bu kadar sıkıntı çekmeyin, burda bizlere yazın arada, beraber konuşabiliriz ciddiyim, yeter ki destek olalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?