- Konu Sahibi Gurultuluyalnizlik
-
Nasıl yani yüzyüze mi görüşüyorsunuz. Bide nasıl cesaret ettiniz acaba merak ettim de :)Ben burda edindim 4 sene oldu hiçbir günümüz ayrı gitmez çok konuşuruz. Denemelisin. :)
Ohooo karı koca gibi olduk. Allah başımdan eksik etmesin onu dost arkadaş varlığına inanmazdım bile. :)Nasıl yani yüzyüze mi görüşüyorsunuz. Bide nasıl cesaret ettiniz acaba merak ettim de :)
Ne güzel , sizin adınıza sevindim ama ben de o şans da yok burdan tanışıçak kadarOhooo karı koca gibi olduk. Allah başımdan eksik etmesin onu dost arkadaş varlığına inanmazdım bile. :)
Ne güzel imrendim vallahi bir anda :)Ohooo karı koca gibi olduk. Allah başımdan eksik etmesin onu dost arkadaş varlığına inanmazdım bile. :)
Neden yok? Hayatınızı her halinizi anınızı paylaşacağınız dostunuz burda?Ne güzel , sizin adınıza sevindim ama ben de o şans da yok burdan tanışıçak kadar
Her konuda bi sansizligim oldu çünkü yıldızım düşük diye tahmin ediyorum çok eğlenceli her şeye uyum sağlayabilen biri olmama rağmen arkadaş konusunda hep çok sansizim... neyse kısmetNeden yok? Hayatınızı her halinizi anınızı paylaşacağınız dostunuz burda?
Hiç bilemezsiniz. Karamsar bakmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?